Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Bende gelirim tabi kesin saat ve buluşma yerini söylerseniz daha iyi olur malum kimseyi tanımadığım için
[/quote:2v7s7tz5]Savas Karadag' Alıntı:Erdem saat 3-3.30 gibi Burger King'in önüne gelebilirsin. Telefon numaram da mevcut, başka bir saatte gelirsen de, numarama ulasman durumunda, ben gelir seni alırım.
[quote="Ali Erdem Güntepe":2v7s7tz5]Bende gelirim tabi kesin saat ve buluşma yerini söylerseniz daha iyi olur malum kimseyi tanımadığım için
Doğum günümde değil ama Sami Yen'de 4-3'lük Bordo maçında da benim telefon gitmişti,öyle bir maçtan sonra üzülemedim bile.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Vay be ne kaçırmışım öyle ulan doğum gününde cüzdanı çalınan başka birisi varmıdır acaba çok merak ediyorum.
Kerem´im, maçtı, organizasyondu vs. bahane oluyor görüşmeye. Yoksa bir kadeh rakı, yanına da eşsiz sohbetin bile 1200 km yol katetmeye değer.Kerem Porazan' Alıntı:Onur 'um, seninle görüşebilmek için herhangi bir organizasyona vehatta gsbasket 'e gerek mi var bir telefon mesafesi aramızdaki uzaklık.. İstanbul 'a geçip surpriz yapacak kadar usunda kalabildiğim için minnettarım kadim dostum..