Galatasaray vs Besiktas maci zirvesi

Abi buluşmayı saat 2-2.30 gibi Burhan Felek'te yapsanız da erkek voleybol takımımızın fenerbahçe maçına gitseniz nasıl olur? Dönüşte zaten köfte için bol bol vaktiniz olur ;)

Not: Deplasman yasağı geldiğini görmemiştim. Hala bir yönetimimiz olduğunu sanıyordum, çok pardon.

Keşke elimde bilet olsaydı da orada bulunup, abilerimle kardeşlerimle Sami Yen ?in son derbisinde omuz omuza olabilseydim. Kısmet.

Ben büyük ihtimalle Ali Sami Yen'deki son lig maçı olan Gençlerbirliği maçına geleceğim.Bu maçta zirve yapıp orada yapmazsanız iki elim yakanızdadır haberiniz olsun :)

Kocaelispor maçı bittiği anda çıkıyorum yola. 3 buçukta ordayım Sühan abiyi ya da Savaş abiyi ararım. Ya bu arada ben de öğrenci adamım bana kim köfte ısmarlıyor :p

Erdem saat 3-3.30 gibi Burger King'in önüne gelebilirsin. Telefon numaram da mevcut, başka bir saatte gelirsen de, numarama ulasman durumunda, ben gelir seni alırım.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Bende gelirim tabi kesin saat ve buluşma yerini söylerseniz daha iyi olur malum kimseyi tanımadığım için :)

Savas Karadag' Alıntı:
Erdem saat 3-3.30 gibi Burger King'in önüne gelebilirsin. Telefon numaram da mevcut, başka bir saatte gelirsen de, numarama ulasman durumunda, ben gelir seni alırım.

[quote="Ali Erdem Güntepe":2v7s7tz5]Bende gelirim tabi kesin saat ve buluşma yerini söylerseniz daha iyi olur malum kimseyi tanımadığım için :)
[/quote:2v7s7tz5]

Savaş abi tahminimce 4 gibi mecidiyeköyde olurum.

savaş karadağ, onur yavuz ( hiç şaşırmadık : ) ) , uğur güven, deniz baskın, yılmaz yıldırım , ali erdem güntepe , sühan cem'den oluşan sağlam bir ekip vardı maç öncesi.. ismini unuttuğum arkadaş varsa kusura bakmasın artık. şamil de önemli bir mazereti dolayısıyla mecidiyeköy'e kadar gelip geri döndü maalesef..

Maç güzel değildi ama en azından maç öncesi güzeldi.. Yeni tanıştığımız arkadaşlar oldu.. Gelenlere teşekkürler..

Maç saatine kadar yaşanan herşey çok güzeldi..

Dostlarla buluşmak,voleybolda gelen güzel haber,Savaş abileri,Emre abiyi ,Sühan abiyi görmek Ali Erdemle Yılmazla Denizle tanışmak muhabbet etmek Barış Eskigülek kardeşimide gördüm yani anlayacağınız herşey çok iyiydi.Onur Yavuzu saymıyorum bile :p

Maça gelirsek hayal kırıklığı..

erdem önce sen, 17 icin fazla güzel,
gsstore'da tanıstıgımız ve tahminen arkamızdan kim bunlar diyen, ona ragmen organizasyonlara gelmeye devam eden baskın deniz,
sitede fiziksel olarak en cok benzedigimiz yılmaz yıldırım (evet, ben daha yakısıklıyım)
ve sühan cem, sempatizan..

onur yavuz, emre yuksel, ugur güven gibi yöneticilerimizin de katılımlarıyla onurlandırdıkları,
bu vesileyle siteye dair sikayetlerimizi birinci agızdan iletebildigimiz,
bu özelligiyle de antik yunan meclislerini hafızalarımızda canlandıran,
keyifli bir temasaydı.

yürüyedur..

Kerem Porazan´ın da orada olacağı düşüncesiyle sürpriz olsun dedim ama...

Her defasında yaşanan bir sorun nedeniyle tanışamadığım Emre´yle, günün süprizi olarak Yılmaz´la, günün suskun ismi Erdem´le tanışmak güzeldi. Yılmaz geç katıldı aramıza ama en azından maçı beraber izleyerek telafi ettik. Gönül isterdi ki Erdem de Eski Açık´ta olabilseydi, geç davranan abisine buradan şükranlarımızı (!) sunuyoruz. Erdem sanırım bizi öcü olarak gördü, ne kadar az konuşursam o kadar iyi dedi. : ) Deniz´i, Sühan´ı, Uğur´u ve bu birlikteliği sanallıktan kurtarıp sağlam temeller üzerine oturtmaya çalışan Savaş´ı yeniden görmek güzeldi.

Güne keyif katan herkese teşekkürler...

Not: Sağlıklı yaşam için ikram edilen arpa suyu için Savaş´a ayrıca teşekkürler.

İyi ki gelmek için bu maçı seçmişim.

Savaş abi,Emre abi,Onur abi,Sühan abi,Yılmaz,Deniz ve Uğur hepsiyle tanışmak çok güzeldi.Umarım İstanbul'dan bir yeri kazanırımda sık sık gelebilirim organizasyonlara.

Ayrıca bu organizasyonu ayarlayan Savaş abiye ayrıca teşekkür ederim.

not: kerem porazan'ın maça geleceğine dair bulunmuş olduğu hiç bir vaat yokken, istanbul'da olmasını bir işaret olarak algılayıp, ismini reklam amaçlı olarak kullandığım için,

hem kendisinden,
hem de onur yavuz'dan özür dilerim.. :)

Merhaba..

Savaş 'ım o nasıl söz öyle, ne kusru, ne özrü.. İstanbul 'da idim ama maça gelmedim malumunuz.. Sanırım nasılsa kalırım düşüncesi ile gayet nazik bir öngörü olmuş, önemsediğiniz için ben teşekkür ederim aslında..

Onur 'um, seninle görüşebilmek için herhangi bir organizasyona vehatta gsbasket 'e gerek mi var bir telefon mesafesi aramızdaki uzaklık.. İstanbul 'a geçip surpriz yapacak kadar usunda kalabildiğim için minnettarım kadim dostum..

Bu arada Cumartesi gecesi rakı masamızın ( Savaş Karadağ, Önder Çiçekoğlu ) ve ardından geçirdiğimiz vaktin yıldızı olan Önder 'in İstiklal Cd. 'de gecenin de yıldızı olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim..

Sabit delil ;

grnt0129.jpg

Not : Doğru gördünüz!.. Önder Çiçekoğlu = bira + simit..

Kerem

Kerem Porazan' Alıntı:
Onur 'um, seninle görüşebilmek için herhangi bir organizasyona vehatta gsbasket 'e gerek mi var bir telefon mesafesi aramızdaki uzaklık.. İstanbul 'a geçip surpriz yapacak kadar usunda kalabildiğim için minnettarım kadim dostum..
Kerem´im, maçtı, organizasyondu vs. bahane oluyor görüşmeye. Yoksa bir kadeh rakı, yanına da eşsiz sohbetin bile 1200 km yol katetmeye değer.

Onur la gene ayak üstü birazcık konuşabildik. Kısmet olursa bir gün gene maça gidersem Onur'la görüşürüm. Ne de olsa her maç burda adam :D Aslında muhabbetim bayağı iyidir benim, iki geyiğin çok temiz belini kırarım ama ayaküstü kaldık genelde. Basket maçlarında bu anlamda daha iyi ortam oluyor. Yavaş yavaş alışıyoruz işte. Sizler sanal ortamdan tanıştığım ilk insanlarsınız Ki Erdal bu anlamda kesin ilk oluyor.:) Yavaş yavaş kabukları kırarız iyicene:)

Ali Sami Yen sokaka geldiğimde de bir hata yaptığımızı analdım nerede buluşacağımızı konuşmamıştık. Epey dolaştık demlendik. Rastlantı olarak Savaş Karadağ beni görmese gene buluşamayacaktım:)