Geleneksel GSBASKET Ankara İftarı

Bugün yapmış olmaları lazım malum buluşmayı Sühan Abi, yarına kalmadı. :)

Şamil Abi Ankara senden ve benden ibaret :p Arkamızdan iş çevirenlerle işimiz olmaz. :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Alperen ne yapalım abicim Konya buluşması gibi iki kişilik mi yapsak artık Ankara buluşmalarını.

Abi bence bir yaptırım uygulanmalı arkamızdan iş çevirmeleriyle ilgili ama ne yapsak..?

Hmm, Abant'a ikimiz arabayla gidebiliriz ötekileri bırakırız; otobüsle gelirler. Nasıl fikir? :)

Maçı orda izlemedik ki Şamil :)

Hani Trabzon maçı vardı ya bir cafede, orada izledik. Hem de adam adam bize özel açtı :)

Erken buluştuk ki biraz, İspanya-Sırbistan maçının ikinci yarısını da izleriz diye. Ama sohbetin güzelliğinden pek fırsat kalmadı maça bakmaya (mesaj iletildi). Son anlara bakabildik ancak.

Alperen´in hatalarını örtmek için bu anlamlı günde sizlerle birlikteyiz diyerek başladım açılış konuşmasına. Bir alkış tufanı koptu, flaşlar patladı...

Slovenya maçını da güzel bir ortamda izledik bence, geçmiş yıllarda ultrAslan Ankara´ya evsahipliği yapmış bir kafeydi. Gerçi 12 Dev Adam basketbolun heyecanını yaşatmadılar bize ama hep böyle devam etsinler, razıyız biz.

Emre Yüksel' Alıntı:
Onur geliyorum dediği saatte gelir : ) 15 dakika sonra oradayım dedi, yok.. stadın önünde buluşalım dedi, yok.. maçtan sonra buluşalım dedi, yok.. : )

Tavsiyem 7.caddedeki Hosta Piknik.. İyi eğlenceler..

Not: Bu tavsiyemin nedeni başka hiç bir yer bilmiyor oluşum olabilir..
Yahu iyice ezdin Emre. : ) Maç sonrasında sen hemen ayrılmam gerek dedin diye hatırlıyorum, kabul ediyorum öncesinde kusurum var. Ama o maçta 30. dakikada girebildim stada, bunu da gözden ırak tutma. Gerçi sen takılıyorsun ama ben yine de açıklayayım. : )

Eğlendik, güldük, sohbet ettik ve ayrıldık. :)

Serdar Abi her ne kadar erken gitse de sohbet güzeldi, hele maçı izlerkenki sohbetlerimiz epey keyifliydi.