Geleneksel GSBASKET Ankara İftarı

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Barış Etimesgutta Mevlana var güneş tren istasyonun yanında orada yiyeceğiz inşallah.

Sen Eryamandan gelirken Turgut Özal köprüsünde inip Sincan yönüne giden dolmuşlara veya otobüslere binip yaklaşık 3 dakika sonra güneş tren istasyonunda ineceksin. Zaten yolun hemen kenarında sağda göreceksin.
Tamamdır Şamil, saat kaç gibi toplanacağız?

Barış normalde 19:00 a doğru toplanırız diye düşünüyordum ama Çağlar uygun değil Alperen de gelemiyor. Benimde biraz şartları zorlamam gerekecek herkesle konuşup insanların uygun olduğu bir tarihemi atsak diye düşünüyorum.

Alperen de ayarladı ayarladı sonra gelemiyor mu? =)

Valla çoğunluk ne derse ona uyarım ben, eğer katılım fazla olmayacaksa erteleyebiliriz. Farketmez..

Alperen'de son dakika da bi sıkıntı çıkmış yoksa herkesten çok o istiyordu gelmeyi.

Bakalım ya bir iki saate netleşir, herkesin uygun olduğu bi zaman toplanalım duruma bi bakalımda.

Gelemeyenler var, herkesin halletmesi gereken ufak tefek de olsa işleri varmış o yüzden herkesin tam manası ile müsait olduğu bir tarihe atalım bu buluşmayı.

Bağdat Hanım Alperen maddi manevi zararlarınızı karşılasın :)

Ben de ortada kaldım Alperen senin yüzünden, bir daha daha ciddi planlar yap :)

Valla yüzüm yerde, herkesten özür dilerim. Sabah saat dokuza kadar ben de bilmiyordum Ankara'ya gelemeyeceğimi, tam biletimi ayırtacaktım her zaman ki dört numaralı koltuğuma ki...

Kerem Abi, benim olmamam engel değildi aslında, buluşsaydınız siz keşke. Hayırlısı olsun artık. Sana da koz geçti :)

Sırf iftar için Konya´dan Ankara´ya gelme planları... Sana ne söylesek eksik kalır Alperen. : )

Ben de Ankara´da işi var, o güne denk getirmeye çalışıyor diyorum.

Onur Yavuz' Alıntı:
Sırf iftar için Konya´dan Ankara´ya gelme planları... Sana ne söylesek eksik kalır Alperen. : )

Ben de Ankara´da işi var, o güne denk getirmeye çalışıyor diyorum.

Abi Ankara'da işim var, yarın Ankara'da olacağım yüksek ihtimal; olmadı öbür gün. Erken geleyim demiştim. :)

Valla Barış Abi organizasyon yapacak olan varsa beri gelsin, benim yüzüm yok. :)

Alperen eğer yapılırsa zaten mekan hazır, Şamil'in dediği yer olabilir. Onun haricinde sadece gün ve saat belirlenecek o kadar, tabii yapılacaksa.

Her şeyi foruma yazmamız mı lazım, biz bir tane de değil iki tane iftar yaptık kardeşim. Seneye de üçüncü geleneksel Ankara İftarı diye başlık atarak açacağız konuyu. :)

Alperen bırak şimdi tribünlere oynamayı, gsvoleybol için yapılan toplantıda iftar açanlar oldu diye kurtuldum sanma. : ) Gsbasket adına yapılan iftarın önceden buradan duyurulması gerekir.

Hazır Şamil ile Alperen yokken çarşamba günü oruç tutanlar iftarını açsa, ardından da Slovenya maçını izlesek nasıl olur? Yalnız çabuk karar verilsin, yoksa alternatif programımı devreye sokacağım.