Gırtlak tarifleri-önerileri-uyarıları.

Eren Aydın' Alıntı:
Kadıköy'de rıhtım caddesinin hemen arka sokağında bir soğukçu var anlatılmaz yaşanır. Fırat dürümün önünde akşam 8den gece 5e kadar orada. Ondan 1 adet yiyen garanti ederim öğlene kadar acıkmaz, merak eden varsa ayrıntılı tarif edebilirim :)

Ayrıntılı tarfi etme, götür de yiyelim.. =)

Bende etli ekmeği Konya Sanayi Sitesi'nde, Boyatlı diye bir yerde yemişdik.Bir o ,birde Mersin'de küçük bir yerde yediğimiz Tantuni.Tatları hala damağımda.

Şırdan Adana Sokaklarında yenir ;)

Şırdancı Kemal :)

Şırdan yemem yiyenin yanında oturmam. Bir kere oturdum o hatayı bir daha yemem :)

Şırdancı Kudret'te :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Şırdan yemem yiyenin yanında oturmam. Bir kere oturdum o hatayı bir daha yemem :)

Şırdancı Kudret'te :)

hayatının en büyük hatası valla :) Şırdan güzeldir kimyonla ayranla süs biberiyle gelinlik kız gibi olur Adana'ya yolunuz düşerse benden ikram duyurulur

Şırdanı ben de pek sevmem ama Adil Usta´nın Yeri´nde kıyma yemek...

Sanayii´nin içinde salaş bir mekan olarak görünüyor ama sonradan anladım ki ağzının tadını bilenlerin uğrak mekanıymış. Aslan sütü eşliğinde kıyma (Adana Kebap) yemek anlatılmaz, tadılır.

Tantuni : Mert Tantuni ,Salih Usta
Ciğer : Ciğer Bahattin,Ciğerci Yakup(Zaten yanında gelenler başlı başına doyurur:)
yemek üstüne,özellikle ramazanda
kerebiç : Kerebiççi oğuz
cezerye : Dondurmacı Halil

Mersin'e yolu düşenlere:)

Balık-ekmek olabilir, restaurant olabilir, öneri yapabilecek olan var mı?

Mutlaka deniz ürünleriyle haşır-neşir olanlar vardır diye düşünüyorum.

Erdal Avcı' Alıntı:
Gazanfer balık-ekmek yemek istiyorsan Haliç'de lokantalar var bir sürü.Özellikle köprü altında olanları öneririm.

Erdal zaten sürekli oralarda yediğim için başka yerler arıyorum. :)

Balık-ekmek neyse de restaurant bazında deneyimli olanlardan bekliyorum öneri.

Bu başlık da gerilerde kalmasın ayrıca :)

Lan filan yakışıyormu Bay Ünsal :) :)

olm mesala adana dostlara girmeyin dostlar giriyor uyarıdır

mesala köprü altı dönercisine gitmeyin martı kesiyor uyarıdır

şurda şunu yemeyin kötüdür uyarıdır

açıkliyim mi daha :)

Martı olayını anlayamadım bir türlü, herkes diyor martı döner de martı daha mı kolay bulunuyor tavuktan :)

hehhe ; e peki murat; girmeyin ,yapmayın, etmeyin uyarı oluyor da, gidin, yapın edin de öneri mi oluyor. bu şartlarda, öneri için uyarının güzel hali mi diyoruz. Ne biçim bir türkçe bu :D

Not: Kerem göztepede okumadın mı oğlum sen. Okulun karşısında yılalrca 1.5 liraya döner ayran sattı herifler. Neyden yapıyolar o döneri sanıyosun :D