Orada var hele iskelenin orda yığınla. Yedim de baya güzel oluyor :) Martıysa martı idare ediyor :)
wotws 0 29 Ağu 2010 #41 Orada var hele iskelenin orda yığınla. Yedim de baya güzel oluyor Martıysa martı idare ediyor
V Veysi Deniz Baskın Misafir 29 Ağu 2010 #42 Şamil Turançiftçi' Alıntı: Ne olacak Kerem gittinmi o halkalı çöplüğüne binlerce Martı, taş atsan 3 tanesini indirirsin . Besle, büyüt, yetiştir, uğraşmıyosun. Temiz iş . Genişletmek için tıkla ... Abi sanki o çöplükte yaşıyormuşcasına konuşmuşsun ''bizim mekan böyle gençler '' havaları sezdim 8)
Şamil Turançiftçi' Alıntı: Ne olacak Kerem gittinmi o halkalı çöplüğüne binlerce Martı, taş atsan 3 tanesini indirirsin . Besle, büyüt, yetiştir, uğraşmıyosun. Temiz iş . Genişletmek için tıkla ... Abi sanki o çöplükte yaşıyormuşcasına konuşmuşsun ''bizim mekan böyle gençler '' havaları sezdim 8)
D Deniz Yasan 0 29 Ağu 2010 #43 Avcılarda vardı bir abimiz.1,5 liraya döner + ayran.Çok yemekten bağışıklık kazandı vücut.Duyduğuma göre Göztepe'de de varmış.Aramıycaz martı etini anlaşıldı
Avcılarda vardı bir abimiz.1,5 liraya döner + ayran.Çok yemekten bağışıklık kazandı vücut.Duyduğuma göre Göztepe'de de varmış.Aramıycaz martı etini anlaşıldı