Gökhan Zan

Bu başlık yokmuş, eksik kalmış. :) Gerçi böyle bir oyuncumuz var mı orası da meçhul...

Bu başlık nasıl aklama geldi, şöyle ki aşağıda yazılanlar alıntıdır;

İdman Raporu :
26 Ocak 2011Çarşamba :
....................................................................................................................................Başta yazanlar her gün değişiyor,değişmeyen tek bölüm şu şekilde...''Gökhan Zan düz koşu yaptı'' Ulan bir kere de çapraz koşu yap,idmana katılmış diyelim...
 
Re: 5 # Gökhan Zan

bu adama verilen 2milyon euroya yazık ya haram olsun bir maçta hadi maçı geçtim antremanda takıma katıl be bu yıl sözleşmesi bitiyor sanırım barışla birlikte güle güle olur umarım ..
 
bizim kadroda böyle bir oyuncu var değil mi arkadaşlar?vallahi billahi kanıma dokunuyor artık,yatın anasını satayım yatın florya devlet hastanesinde zaten ne karışan var ne bi şey diyen,böyle bir ortam bulsam ne güzel bende takılırdım....
 
Antrenmanda Gökhan Zan ile girdiği mücadelede ayağına aldığı sert bir darbe alan Kazım Kazım yerde kaldı.

Bir süre acı içinde yerde yatan Kazım, sağlık heyetinin müdahalesinin ardından yeniden antrenmana dönerek çalışmaya devam etti.

Öte yandan, yine Gökan Zan'ın sert müdahalesine maruz kalan bir diğer oyuncu da Baros olurken, ayak bileğine darbe alan Çek oyuncu kısa süre sektikten sonra antrenmanı sürdürdü.

Bu olay sonunda da Ayhan Gökhan'ı uyarmış.

Hay Allah'ım diyorum sadece. Varlığından zaten bir hayır göremedik bali zararını görmeyelim.
 
Varlığı faydadan çok zarar getiriyor. Ziyan bir adam bence, bu adamı oldum olası sevmemişimdir niye bilmiyorum. Umarım önümüzdeki sezon kendisini görmeyiz
 
Yılda 1.5 m.uero al senede 10 maç oynama sonra takımın önemli oyuncularını sakatla.Allahım akıllı biri bizi bulmaz mı ya.

Sene sonunda ambulansını da fizyoterapistinide alıp gitsin şu adam artık.:D
 
Şu konuda en az kızdığım kişi Gökhan Zan..
Onun böyle biri olduğunu bilerek alan yönetim, engel olmayan hoca, engel olmayan yetkililer, isyan etmeyen taraftar.. Herkes az veya çok suçlu..
Bunun gibi adamlara ancak şöyle kontrat verilmeli bence.. Sıfır peşinat + Maç başı..
Adam Beşiktaş'ta hep sakattı gittik aldık. Adamın ne suçu var, "yok gelmem " mi desin..
 
Gökhan Zan sezon basina 700.000€ garanti ve mac basina 20.000€ alacak.
--
Yerli stoper hayalleri suya düşer.. Umarız hakkını verir şu formanın!
 
Sakatlanmazsa Servet'ten formayı kapar. Oynadığı maçlarda takımda beğendiğim ender isimlerdendi geçen sene ama işte sık sık sakatlanma huyu var !
 
Berkan söylediğin ön koşul daha önce hiç gerçekleşmedi. Sakatlanmazsa dediğimiz adam 2 yıldır bizde, önceki 2 yılda da Beşiktaşta hep sakattı.

Fatih Terim geldiğinde olacak bazı şeyleri tahmin etmek çok zor değildi. Yavaş yavaş gerçekleşiyorlar. Umarım tahmin edilen başarı öngörüleri de haklı çıkar. Gökhan sakatlanmadan adam gibi üst seviye 10 maç çıkarsa herkesin düşüncesi olumlu yönde değişecek ama işte sakatlanmasa (!)

Ayrıca verilen para da birazcık makul seviyelere çekilmiş. Bana göre bu para bile çok fazla ama yine de büyük kulüp olunca beklentiler de buna bağlı olarak artıyor..
 
Yillik ucret denildigi gibi biraz daha makul seviyelere cekilmis. Gokhan konusunda soylenecek cokta bir sey yok acikcasi bu yerli kitliginda piyasa fiyatlari boyleyken kalmasi lazimdi kaldi. Gerisi artik Gokhan'a kalmis.
 
Ücreti çok makul fakat 30 yaşındaki bir oyuncu için 3 yıllık sözleşme doğru mu bilemiyorum. Devamlı oynayıp Servet'i keser umarım.
 
Ersan Gülüm ve Serdar Kesimal elden gittiğinde böyle bir hamlenin yapılacağı belliydi belki bu yılı oynarak geçirir ama ondan sonra [eğer Avrupa kupalarına katılırsak] sözleşmesi karşılıklı olarak feshedelir.Yinede savunmada Servet'in yerine oynamasını istediğim birisi Gökhan.
 
Bana kalsa en fazla 300-400 bin verilip maç başı anlaşılmalıydı. Fatih Terim'in elinde ondan umudum olur ama kaç maç sakatlanmadan oynayabilecek göreceğiz.
 
700 bin euro.. Klube mail attım bende bütün sezon evimde maç izliyorum.Bana niye yok? 700.000-600.000 bile değil her maça Balkes'ten geliyorum.Gidiş geliş otobüs paramı+kombine paramı versinler o da yeter bana. Servet-G.Zan-Ujfalusi Gerçekten önümüzdeki sezonda kabus olabilir.Ki Fatih hocanın Sabri'yi sağ açıkta değerlendirmesi de muhtemel. Ujfalusi-Servet-Zan-H.Balta defans 4 lüsü ileriye Drogba gelmedikçe önümüzdeki sezonu çöpe atmak demek.
 

Üst