Şimdi birşey dicem olmıcak
Adamda büfeler, cafeler, diskolar var hala bizim 3 kuruşluk maaşımıza göz dikmiş. Ayıptır ayıp
Adamda büfeler, cafeler, diskolar var hala bizim 3 kuruşluk maaşımıza göz dikmiş. Ayıptır ayıp
X bey sizin sosisli yada döner benden , geliyormusunuz ?Murat İNAL' Alıntı:Şimdi birşey dicem olmıcak
Murat İNAL' Alıntı:Dediğim gibi ben İpekçi de sosisli yemem. Dışarıdan bir simit alırım Türk'ye Benchinden bir de powerade tamamdır =)
Gelebilirim belli değil. Gelirsem bir #10 ile gelirim belki.
Murat İNAL' Alıntı:Dışarıdan bir simit alırım Türk'ye Benchinden bir de powerade tamamdır =)
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Güzel bir gsbasket tribünü yapalım, milli takıma sağlam destek verelim.
Semih Ural' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3pozmfon]Güzel bir gsbasket tribünü yapalım, milli takıma sağlam destek verelim.
Semih Ural' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2q9y3tp2]Güzel bir gsbasket tribünü yapalım, milli takıma sağlam destek verelim.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ben gelmiyorum aga
Semih Ural' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1c2u5lsv]Güzel bir gsbasket tribünü yapalım, milli takıma sağlam destek verelim.