Oyy oy oy, abi çok güzel olur, nostalji oldu artık bidaha nerde yapcaz bu tezahüratı.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Maçamı gidiyoruz kebapçıyamı gidiyoruz anlamadım
Unutmadan F.Solak smaç bassanaaa bassanaaaa!
Oyy oy oy, abi çok güzel olur, nostalji oldu artık bidaha nerde yapcaz bu tezahüratı.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Maçamı gidiyoruz kebapçıyamı gidiyoruz anlamadım
Oyy oy oy, abi çok güzel olur, nostalji oldu artık bidaha nerde yapcaz bu tezahüratı.[/quote:1rhp5kbq]Şamil Turançiftçi' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":1rhp5kbq]Maçamı gidiyoruz kebapçıyamı gidiyoruz anlamadım
Murat İNAL' Alıntı:Gelebilirim belli değil. Gelirsem bir #10 ile gelirim belki.
Emin Doğanca' Alıntı:Şimdi
- Colalar Gökce'den
Böylece herkes geliyor
Sen böyle konuşuyorsan kesin yoksun maçta doğan.Doğan SAĞLAM' Alıntı:Şimdi diğer yazdıkların olasıda Gökçe'den bir şey çıkmaz size
Aslında bende gelebilirim programı ayarlarsam bende maçta olurum
Radyoda dinlenmez abi benimle dimi? Kendime çekiyorum Radyoyu. Ahaaha sesli birşey olsaydı keşke.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Seninle 5 dakika beraber oturmak yeter Gökçe
Sen böyle konuşuyorsan kesin yoksun maçta doğan.Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":1ae3f12o]Şimdi diğer yazdıkların olasıda Gökçe'den bir şey çıkmaz size
Aslında bende gelebilirim programı ayarlarsam bende maçta olurum
Yaşasın !! :claps :claps :atki :atkiEyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar Gökçe bizi salona bedava sokacakmış.
Gökçe yanımızda tanıdık getirebilirmiyiz???Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar Gökçe bizi salona bedava sokacakmış.