Gsbasket milli maçta!

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
ben de yanimda birkac kisi ile birlikte gelecegim, gorecegiz tam sayisini. ugurlu olduguna inandigim gsu t-shirt'umu giymeyi planliyorum (gecen sene her branstan 20kusur mac - sadece 1 puan kaybi) da umarim tepki gormem sizlerden son olaylardan sonra...

Arkadaşlar salonda sadece milli takıma destek olacağız, ama beni kimse fatih solak smaç bassana diye bağırmaktan alıkoyamaz!

UNUTMADAN!

Ben gsbasket pankartını getireceğim, gsbasket atkısı olanlarda muhakkak atkılarını getirsin.

eyüp abi benim okulumdan abdi ipekçiye yürüsen 5 dakika sürmez çarşamba günü 16 da çıkarım ama pederden izin alabilirsem ancak gelebilirim ama gelirsem de gelecek arkadaşlarla tanışmak için can atıyorum tabi sizin gibi basketball ve galatasaray müptelası birisiyle de tanışmaktan mutlu olurum, çarşamba görüşmek üzere(inşallah).

mehmet e. güneş' Alıntı:
eyüp abi benim okulumdan abdi ipekçiye yürüsen 5 dakika sürmez çarşamba günü 16 da çıkarım ama pederden izin alabilirsem ancak gelebilirim ama gelirsem de gelecek arkadaşlarla tanışmak için can atıyorum tabi sizin gibi basketball ve galatasaray müptelası birisiyle de tanışmaktan mutlu olurum, çarşamba görüşmek üzere(inşallah).
Süper kesin geleceksin o zaman, yani o gözle bakıyorum ;)

Sarı-Kırmızı olmayı unutma:)

Eyüp Yıldız başta olmak üzere tüm Galatasaraylı abilerimle, arkadaşlarımla tanışmak üzere bende Mert Genç olarak maça iştirak edeceğim. Görüşmek üzere!

Tony Parker Krizi

Fransa'da geçtiğimiz cumartesi günü alınan Ukrayna yenilgisi sonrası sular durulmuyor. Horozlarda, takımın adeta herşeyi olan Tony Parker ile head coach Michel Gomez arasındaki tartışmalar gittikçe sertleşmeye başladı.

San Antonio Spurs guardının elemelerdeki ilk maçta Belçika karşısında maça yedek başlaması ikilinin arasını açan olay olarak gösteriliyor. Daha sonra Ukrayna maçının son anlarında Parker'ın, kaçırması gereken serbest atışı kaçırmaması ve coach Gomez ile soyunma odasında yaşanan sert tartışma ipleri koparacak noktaya getirdi.

Parker'ın, Fransız teknik adama tepkisini koymak amacıyla takım kafilesiyle birlikte İstanbul'a gitmeyip, Paris'teki özel işlerini bahane ederek takımdan ayrı İstanbul'a uçmayı düşündüğü ifade edildi.

Ukrayna yenilgisi sonrası Eurobasket 2009 şansı riske giren ve Türkiye ile hayati öneme sahip bir maça çıkacak olan Fransızlar'ın, bunca olay sonrası Polonya biletini alıp alamayacağı merak ediliyor.

Kaynak:sporx.com

Bizim açımızdan çok iyi olur.Gruplarda 3. galibiyetimizi de alırsak Polonya'dayız demektir.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Tony Parker Krizi

Fransa'da geçtiğimiz cumartesi günü alınan Ukrayna yenilgisi sonrası sular durulmuyor. Horozlarda, takımın adeta herşeyi olan Tony Parker ile head coach Michel Gomez arasındaki tartışmalar gittikçe sertleşmeye başladı.

San Antonio Spurs guardının elemelerdeki ilk maçta Belçika karşısında maça yedek başlaması ikilinin arasını açan olay olarak gösteriliyor. Daha sonra Ukrayna maçının son anlarında Parker'ın, kaçırması gereken serbest atışı kaçırmaması ve coach Gomez ile soyunma odasında yaşanan sert tartışma ipleri koparacak noktaya getirdi.

Parker'ın, Fransız teknik adama tepkisini koymak amacıyla takım kafilesiyle birlikte İstanbul'a gitmeyip, Paris'teki özel işlerini bahane ederek takımdan ayrı İstanbul'a uçmayı düşündüğü ifade edildi.

Ukrayna yenilgisi sonrası Eurobasket 2009 şansı riske giren ve Türkiye ile hayati öneme sahip bir maça çıkacak olan Fransızlar'ın, bunca olay sonrası Polonya biletini alıp alamayacağı merak ediliyor.

Kaynak:sporx.com

Bizim açımızdan çok iyi olur.Gruplarda 3. galibiyetimizi de alırsak Polonya'dayız demektir.
Kesin böyle bir gelişme yoktur , Türk medyası işte ne beklersin.

Yok haber doğru.

Asıl bomba İbo denen adamın veda töreni olacakmış.
Bu haberle birlikte gözler ve mikrofonlar Eyüp Yıldız a çevriliyor.
Tesadüf :roll: :p

Murat İNAL' Alıntı:
Yok haber doğru.

Asıl bomba İbo denen adamın veda töreni olacakmış.
Bu haberle birlikte gözler ve mikrofonlar Eyüp Yıldız a çevriliyor.
Tesadüf :roll: :p

Zorla tezahurat yapmaya itiyorlar insanı..

Herhalde baktılar GsBasket maça geliyor,veda törenini bu maça alalım dediler..

A Milli Basketbol Takımı'nın kaptanlığını yapan İbrahim Kutluay, 10 Eylül Çarşamba günü Fransa ile yapılacak 36. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı öncesi, törenle milli formaya veda edecek.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, tüm kategorilerde toplam 258 kez milli forma altında mücadele eden ve rakip potalara toplam 3 bin 212 sayı bırakan İbrahim'in, Fransa maçı öncesi düzenlenecek törenle, 18 yıllık milli takım kariyerini noktalayacağı bildirildi.

kaynak:internethaber.com

Bir plakette biz takalım ona.

komik_buyuk.jpg