GSBASKET.org Basketbol Organizasyonları

Yazın bir turnuva ayarlamayı düşünüyoruz. Salon falan olur ama en az 8 takım olmalı bunun için ve salon parasının bölüşülmesi lazım. Herkes kendi üçlüsünü kuracak, dilerlerse bir tane yedek olabilir. Şimdiden yazmaya, hazırlamaya başlayın. İstanbul'da olacak.

Oyuncular gsbasket.org üyesi olmalıdır.

Re: GSBASKET.org Basketbol Turnuvası

Avrupada olursa gelebilirim ve parada sorun olmaz..Tabi takımda ayarlamak gerekecek şimdi..

beyazıtta coğrafya fakültesinin bu denizcilik bölümünün olduğu yerde ..bi salon var biz 15 günde bir oynuyoruz çok rahat bi yer...bide eyüp kapalı spor salonu var saati 50 lira gibi ucuz 2. lig maçlarının oynandığı salon..
5 kişi çıkarsa burada 5 kişi var..9 kişi çıkarsa da olur farketmez.. ne kadar çıkarsa adam üstünü tamamlarız..
akşam 8-9 gibi hafta arası olabilir..(önümüzdeki hafta) gelebilecek olanlar konfirme atsın..
gelemecek ler yanıltmasın adam ayarlayalım tarih te anlaşırrız :) bilenler gelsin :) nefesi olanlar gelsin :) galatasararlılar gelsin başka şart yok..

Eser Atalay' Alıntı:
beyazıtta coğrafya fakültesinin bu denizcilik bölümünün olduğu yerde ..bi salon var biz 15 günde bir oynuyoruz çok rahat bi yer...bide eyüp kapalı spor salonu var saati 50 lira gibi ucuz 2. lig maçlarının oynandığı salon..
5 kişi çıkarsa burada 5 kişi var..9 kişi çıkarsa da olur farketmez.. ne kadar çıkarsa adam üstünü tamamlarız..
akşam 8-9 gibi hafta arası olabilir..(önümüzdeki hafta) gelebilecek olanlar konfirme atsın..
gelemecek ler yanıltmasın adam ayarlayalım tarih te anlaşırrız :) bilenler gelsin :) nefesi olanlar gelsin :) galatasararlılar gelsin başka şart yok..

Ömer şu konuya bir eğilirsen ... Anlarsın sen ...

Eğer Beyazıttaki olursa ben her şartta gelirim.Nefesimde yeter Galatasaraylılığımda :p :p Ha eğer Avrupa yakasında olursa yine her şartta gelirim :p

cuma cumartesi akşamları kapalı salonda eyüp vaya beyazıd basket oynayabilirim diyenler..k.. güvenen :)
benim pestilim çıkmaz diyenler.sizi bekliyoruz :) yurtdışına kaçan arkadaşların yerine adam lazım
saygılar
not..biz zaten 5 kişiyiz ve sizi parkelere gömeriz diyenler bekliyoruz..ayrıca ben 1 kişiyim ama size yeterim diyenler sizi de bekliyoruz..

Eser Atalay' Alıntı:
cuma cumartesi akşamları kapalı salonda eyüp vaya beyazıd basket oynayabilirim diyenler..k.. güvenen :)
benim pestilim çıkmaz diyenler.sizi bekliyoruz :) yurtdışına kaçan arkadaşların yerine adam lazım
saygılar
not..biz zaten 5 kişiyiz ve sizi parkelere gömeriz diyenler bekliyoruz..ayrıca ben 1 kişiyim ama size yeterim diyenler sizi de bekliyoruz..
Eser abi Beyazıttaki olsa saatin önemi bile yok..Bende 1 kişiyim ama rahatlıkla oynarım :p :p

Ben gelemem ama kardesimi alırsanız ufak ama onunda benden eksiği yok ...15 yaşında top sürmesi ve iceri driveları mükemmel olan birini isterseniz ben kardesime soylerim:)

Ömer Bey ne diyorsunuz bu işe? Benim çekirge gelirse ben de gelirim :)

Bu arada umarım tam saha oynamıyoruzdur :)

tam saha oynamayacaksak salona gerek yok sokakta da oynuyoruz zaten..önemli olan salon da çift pota :)
koş koş yapmıyoruz merak etmeyin.en iyisi ben bi kaç arkadaşı aliyim burada kalan..istanbul da havalarda düzeldi şöyle bi sokakta tek pota oynarız karşıyı hiç bilmiyorum..aslında bu yakayı da bilmem ama bi sokak ayarlayın o zaman..emre tamam sana maç gününü özelden yazarım uyarsa gelirsin..burak biz 25-30 arasıyız yani 15 yaşındaki biriyle pek tercih etmeyiz oynanmayı ama diyorsan ''yetenek'' başımızın üstünde yeri var boy falan kaç kardeşinin :)

1.71 ama kardesim diye demiyorum Steve Nash gibi top süren Dee Brown gibi fastbreak a cıkan :) Rajan Rondo gibi kolları dizinden asagıya değen bir cocuk ama fizik farkjı olabilir :)Ah bende gelebilseydim neler olurdu kimbilir...

Ben varım evet kesinlikle dahil olmalıyım bu organizasyona =)

1.80 boy efendim.

Guard oynarım görmeden pas atarım (bkz. Ricky Rubio)
Şutlarım ortalama düzeydedir (bkz. Jason Kidd)

ve daha bir çok özellik falan filan :) :) :)

Gerçekten 2 uzun arkadaş veya 3 arkadaş kuracakları takıma 4. arıyorsa guard olarak buradayım. =)

Haziran 20 den sonra olursa bende varım arkadaşlar.

1.86 boy.zaten bilenler biliyorda neyse...

Pota altı defansı yaparım hücumda dışarıda ve orta mesafede oynarım zira bu söylüyorumda olurda oynarsam beni takım direkt 5 numara olarak görmesin beni.1 den 5 e kadar her yerde oynarım