GSBASKET.org Basketbol Organizasyonları

Re: GSBASKET.org Basketbol Turnuvası

Bu arkadaslar daha once neredelerdi? Gecmiste cok defa sokak organizasyonlarına cagırdık v.b. kimse istirak etmemisti. Ricky Rubio ları, Jason Kidd leri , Rondo ları görmek isteriz :)

Bu turnuvaya katılmak isterim.. Ayrıca sokak basketbolu organizasyonu olayınıda en kısa sürede yapsak süper olur..
Geçen haftalarda yapacaktık yağmur yağdığı için iptal oldu. Bu sefer olmasın..

Rubio veya Ersan - Cenk değilimdir, Dee Brown'da değilimdir ama 4 yıldır lisanslı basketbolcu Barış'ımdır.. :)

Ne demek istediğimi anlayan anladı..

Ben de katılmak istiyorum da Göztepe hem çok uzak kalıyor hem de hiç bilmiyorum oraları bir de pazarları genelde boş olmuyorum ama Rubioları görünce acayip canımız çekiyor ya.

Bu turnuvaya bende katılabilirim ama eserle aynı takımda olmak şartıyla. El üstünden öldürücü şutları var :) Bana gelince tam bir görev adamıyım Bruce bowen veya hedo gibi savunmam, pozisyon yaratılırsa 10/9 gibi bir üçlük istatistiğim var :) Bir uzun bize şampiyonluğu getirir :p

Güngör_Çelik' Alıntı:
Bu turnuvaya bende katılabilirim ama eserle aynı takımda olmak şartıyla. El üstünden öldürücü şutları var :) Bana gelince tam bir görev adamıyım Bruce bowen veya hedo gibi savunmam, pozisyon yaratılırsa 10/9 gibi bir üçlük istatistiğim var :) Bir uzun bize şampiyonluğu getirir :p
bowen gibi savunma he 10/9 thr.ahhahahahhahahah yok artık..arkadaş için bknz..ncaa 99 sweet 16 miami university WALLY SZCZERBİAK ın performance ı
muahahahha
SEN HERHANGİ Bİ POTADA HERHANGİ Bİ ÜLKEDE HERHANGİ Bİ ANDA 9/10 ÜÇLÜK AT AND OLSUN EŞŞEK GİBİ ANIRACAM AYHAN ŞAHENKTE :)

Eser Atalay' Alıntı:
[quote="Güngör_Çelik":2x483hgx]Bu turnuvaya bende katılabilirim ama eserle aynı takımda olmak şartıyla. El üstünden öldürücü şutları var :) Bana gelince tam bir görev adamıyım Bruce bowen veya hedo gibi savunmam, pozisyon yaratılırsa 10/9 gibi bir üçlük istatistiğim var :) Bir uzun bize şampiyonluğu getirir :p
bowen gibi savunma he 10/9 thr.ahhahahahhahahah yok artık..arkadaş için bknz..ncaa 99 sweet 16 miami university WALLY SZCZERBİAK ın performance ı
muahahahha
SEN HERHANGİ Bİ POTADA HERHANGİ Bİ ÜLKEDE HERHANGİ Bİ ANDA 9/10 ÜÇLÜK AT AND OLSUN EŞŞEK GİBİ ANIRACAM AYHAN ŞAHENKTE :)[/quote:2x483hgx]

Ne adi herifsin len hafta sonu seni rezil ettiğimi ne çabuk unuttun o ölümcül şutlarından ESER yoktu :)

Ayhan Şahankte anırsan ne olur o kadar taraftarın içinde seni ben bile duyamam :p

Güngör_Çelik' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":2lm7fe2w][quote="Güngör_Çelik":2lm7fe2w]Bu turnuvaya bende katılabilirim ama eserle aynı takımda olmak şartıyla. El üstünden öldürücü şutları var :) Bana gelince tam bir görev adamıyım Bruce bowen veya hedo gibi savunmam, pozisyon yaratılırsa 10/9 gibi bir üçlük istatistiğim var :) Bir uzun bize şampiyonluğu getirir :p
muahahahha
SEN HERHANGİ Bİ POTADA HERHANGİ Bİ ÜLKEDE HERHANGİ Bİ ANDA 9/10 ÜÇLÜK AT AND OLSUN EŞŞEK GİBİ ANIRACAM AYHAN ŞAHENKTE :)[/quote:2lm7fe2w]

Ne adi herifsin len hafta sonu seni rezil ettiğimi ne çabuk unuttun o ölümcül şutlarından ESER yoktu :)

Ayhan Şahankte anırsan ne olur o kadar taraftarın içinde seni ben bile duyamam :p[/quote:2lm7fe2w]
vay vay vay
senin buralarada videolarını koyma vakti geldi anlaşılan
rezil edeceğim seni bırak ayhanşahenk e evden çıkacak yüzün kalmayacak..
coming soon....

Aslında bi salon kiralayıp 5 e 5 tam saha olabilir.Ve bu salon ahmet cömert olabilir.Çünkü birçok lise takımı orayı kolayca kiralayabiliyo.Hem daha keyifli olur hem daha yorucu olur,hemde herkesin açık alandaki oyununu görmüş oluruz.Bende katılabilirim.Yalnız bizim bi takımımız var elemanlar galatasaraylı.Onları bu foruma üye yapsak takımımı onlardan kursam olmazmı.Çünkü uzun zmandır birlikte oynuyoruz :)

bu hafta sabah kalktığımız gibi yollardayız efes-fb derken biter haftasonu ama bi basket maçı yapmak farz oldu artık bu forumda gitmeden güngörün ters smaçlarını tüm isatnbul görsün ve belediyeler o basket sahalarını kapatsınlar :) yerlerine buz pisti falan kursunlar :) gerçi güngör onuda kapattırır :p anladın onu muahahhahaha

Gencler; sahayı alın, surada su saatte deyin, biz kadayıflar da organizasyonunuza iştirak edelim ;)

beyler haftaya(haftaarası bi gün) 6-10 arası akşam eyüp spor salonunda(heryere yakındır 5 dakika mesafe üsküdar vapuruna,yine 5 dakika kadıköy-topkapı otobüsüne TEM üzeri haliç köprüsünde inince yürüyerek 5 dakika yani istanbulun göbeği hiçbiryere çift ulaşım yok gibi :)üstelik daha bu pazartesi 2.lig play-off maçı oynandı biz her haftasonu oynuyoruz yani köhne değil 50 ytl yani faiş fiyatta değil.kısacası hafta arası 5 e 5 salonda maç yapabilecek olanlar mesaj atsın 7 kişi aranıyor 3 burada var her daim adam.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":3vtg7yns]Eğer derslerimle çakışmazsa beni say Eser Abi!!

Sen gelmezsen olmazdı zaten :p

Bench'in değişilmez ismi olursun sen ancak Emre :kop[/quote:3vtg7yns]

Artık onu bilemem ama istediğin her zaman seninle 1e1 kapışmaya varım..İstediğin her türlü iddiayıda koyabilirsin..İstediğin kadar avansta ver kendine :eek:key :eek:key

SAnal kapışmayı bırakın da sahada konuşun. :)
Salı perşembe dışı olursa sevinirim malum idmanlar.