bowen gibi savunma he 10/9 thr.ahhahahahhahahah yok artık..arkadaş için bknz..ncaa 99 sweet 16 miami university WALLY SZCZERBİAK ın performance ıGüngör_Çelik' Alıntı:Bu turnuvaya bende katılabilirim ama eserle aynı takımda olmak şartıyla. El üstünden öldürücü şutları var Bana gelince tam bir görev adamıyım Bruce bowen veya hedo gibi savunmam, pozisyon yaratılırsa 10/9 gibi bir üçlük istatistiğim var Bir uzun bize şampiyonluğu getirir
bowen gibi savunma he 10/9 thr.ahhahahahhahahah yok artık..arkadaş için bknz..ncaa 99 sweet 16 miami university WALLY SZCZERBİAK ın performance ıEser Atalay' Alıntı:[quote="Güngör_Çelik":2x483hgx]Bu turnuvaya bende katılabilirim ama eserle aynı takımda olmak şartıyla. El üstünden öldürücü şutları var Bana gelince tam bir görev adamıyım Bruce bowen veya hedo gibi savunmam, pozisyon yaratılırsa 10/9 gibi bir üçlük istatistiğim var Bir uzun bize şampiyonluğu getirir
bowen gibi savunma he 10/9 thr.ahhahahahhahahah yok artık..arkadaş için bknz..ncaa 99 sweet 16 miami university WALLY SZCZERBİAK ın performance ıGüngör_Çelik' Alıntı:[quote="Eser Atalay":2lm7fe2w][quote="Güngör_Çelik":2lm7fe2w]Bu turnuvaya bende katılabilirim ama eserle aynı takımda olmak şartıyla. El üstünden öldürücü şutları var Bana gelince tam bir görev adamıyım Bruce bowen veya hedo gibi savunmam, pozisyon yaratılırsa 10/9 gibi bir üçlük istatistiğim var Bir uzun bize şampiyonluğu getirir
Emre Doğan' Alıntı:Eğer derslerimle çakışmazsa beni say Eser Abi!!
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Emre Doğan":3vtg7yns]Eğer derslerimle çakışmazsa beni say Eser Abi!!
Eser Atalay' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=f9C2uEDm ... re=related[/url]