GSBASKET.org Basketbol Organizasyonları

Re: GSBASKET.org Basketbol Turnuvası

Murat İnal' Alıntı:
SAnal kapışmayı bırakın da sahada konuşun. :)
Salı perşembe dışı olursa sevinirim malum idmanlar.
açokçası pek adam yok gibi oynayacak ama murat gibi bikaç arkadaşı özel wild card la oynatırız :) başımızın üstünde ama yani tam böyle ben oynarım diyen yok bu forumdan takım falan çıkmaz :) takımı eleştiriyorsunuz ama kendiniz sahadan kaçıyorsunuz. :) ben güngörün bacak arasını unutmuştum yazmaya
muhahahahahaa

Ben yeşilli arkadaşı sevdim kendisin de iş var :D
Tek potaya 4 kişi çıkarırız herhalde ya. Pek ilginç bir takım olur ama geliriz yani.
Arda-utku-ömer-ben
Bu arada ön alanda oynuyrum bilesin haha.

tek pota diyorsun sen nasıl sporcusun anlamadım murat :) neyse tek pota olsun o zaman haftaya istanbulun güzide bi parkında sözleşelim siz karşı diyorsanız bi maç orada yaparız bi maçta siz bu yakaya deplasmana gelirsiniz muahah hakkaten sf gibi oldu bu muabbet..ama 4 fazla değilmi 4 diyorsanız 4 olsun ama 3 li 3-4 takım çıkarsa daha iyi olur.çünkü ampulden çıkmayan bi anlayış vardır ya :) yeşilli arkadaşa bikaç sözüm var be adam o kalıbınla yeşil yakışıyor mu sana shrek !! kendini zorla shrek yapmışın
muahhahahaaa

Benim kondisyon şu an itibariyle yeter idmanlıyım malum ama hem yetmicekler var hem de zevki olmuyor sanki ya. Bir süre sonra git gel e dönüyor filan.
Tek pota her zaman mücadele hırs.
3 te olur bana uyar. 3 adam adama, 4 savunma :)
Salon da da oynıyabiliriz dışarda da.

herşekilde uyarda bi organizatöre ihtiyaç var şöyle her işi bilen malum biz istanbulun tam piçi değiliz yani sahayı falan ayralayacak ben buradaki salonu falan ayarlarım ama tek pota salonda olmaz yaz geldi en iyisi sokaklar
iyi bi park ayarlayın haftasonu (bu değil tabiiki) çevirelim 2 maç biz shrek gelirse varız 4 kişi sizde ayarlayız hatta gelecek arkadaşlarda kursun bi takım ayrı! hesaplaşalım muratcığım :)
time to seperate to winner from the rookie :)

Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose !

Öyle dersen istikamet ya Caddebostan ya da Göztepe. Benim bu hafta maçlar da bitiyor.

tamam dır o zaman sen topla crew ini be toplayayım benimkiler haftaya pazar caddebostanda ;bize hakikaten uzak olaak ama neyapalım3 kişi en az gelebiliriz sanırım :) geç saat olsun ki biz şehrin öbür ucundan geliyoruz ve muhtemelen araba olamayacak..

Bakırköy'den deniz otobüsü yapın bostancı'ya alırız oradan. Dönüşte aynı şekilde olur. Uyar dimi böyle ?

Eser Atalay' Alıntı:
tamam dır o zaman sen topla crew ini be toplayayım benimkiler haftaya pazar caddebostanda ;bize hakikaten uzak olaak ama neyapalım3 kişi en az gelebiliriz sanırım :) geç saat olsun ki biz şehrin öbür ucundan geliyoruz ve muhtemelen araba olamayacak..

Caddebostan degil de Goztepe Parkı olsa daha iyi olur. Hem saha daha yeni ve iyi hem de fazla kalabalık olmaz keyfimize bakarız...

Murat : Utku-Murat-Omer-Arda 4 lüsü evlere senlik ama ha. Beni 5 numara yaptınız bu durumda. Hadi benden 3,5-4 oluyor ama 5 olmaz. Hem benim yanımda kim oynayacak benim gercek pozisyonumda?

Göztepe size yakın da çok ters oluyor oraya girdisi çıktısı bir de sevmedim açık söylemem gerekirse sokak havası yok :) Caddebostan iyidir zaten bu kadar kişiyiz kapatırız bir potayı kendi aramızda.

Kadroyla ilgili evet ilginç bir 4 oldu ama başka adam gelmedi aklıma. Ayrıca sokak basketbolunda neyin 5 numarası yahu. :)

Bu arada böyle kadro kuruyoruz da gelen herkes gelsin olmadı karışık bir turnuva yaparız.
Yazan o kadar kişi var bir 4 takım çıkarsa en azından süper olur.

Murat İnal' Alıntı:
Bakırköy'den deniz otobüsü yapın bostancı'ya alırız oradan. Dönüşte aynı şekilde olur. Uyar dimi böyle ?
uyar tamam öyle olsun hem fazla dönmeyiz sağda solda!
pazar geç bi saatte anlaştık o zaman bi tam saat 2-3 gün kala belli olursa buradan yazın zaten senle murat msn de konuşuruz.. bakıyorum siz adam paylaşıyorsunuz ama shrek i gördünüz varmı tutabilecek adamınız :)

Arda'yla fikir ayrılığına düştük bile haha.
3 erden yapıyorsak takımım (utku kabul ederse) utku-ben-onur birdal

Murat İnal' Alıntı:
Arda'yla fikir ayrılığına düştük bile haha.
3 erden yapıyorsak takımım (utku kabul ederse) utku-ben-onur birdal

Ehehe iyi hadi bakalım hayırlı işler bol satışlar o halde Murat' cım ...
Ömer Horzum-Arda Ezer-Sertac Telcioglu bizim 3 ümüz. Forum dışı adamımız yok, lütfen kimse spekülasyon yaratmasın. ;)

Haha satışlar devam ediyor..Eskilerin efsane kadrosu geri mi dönüyor.. şok şok şok..