Re: GSBASKET üyelerininin Resimleri
Mehmet sen Bakırköy'de nerde kalıyorsun ?
Mehmet sen Bakırköy'de nerde kalıyorsun ?
Maşallah hepiniz ay gibisinizAlper Gülgen' Alıntı:
bu dA takım fotosu ben soldan 5.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Alen sende yakışıklı çıkmışsın heee
Abi bu resmi nie koydun yaEyüp YILDIZ' Alıntı:
Abi bu resmi nie koydun yaVolkan Kiziltas' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2lsfcp8y]
Gel çayımı içAlper Gülgen' Alıntı:Eyüp abi çok karizmatikmişsin he 8)
Gel çayımı iç [/quote:36vzoa44]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":36vzoa44]Eyüp abi çok karizmatikmişsin he 8)
Onur bey selam!Onur Yavuz' Alıntı:Eyüp Bey ve Volkan ile birlikte maç izlemediğim için bilmiyorum ama Onur Uncu´nun tezahürat yaptığı ender maçlardan birisiydi sanırım Abdi İpekçi´deki Efes maçı : )
Konulan resimlere bakınca hem saha içi hem tribün açısından gelecek emin ellerde görünüyor. Ne bir takımda oynuyorum ne de tribünde bağırırken bir resmim var. Bu nedenle resmimi foruma koymamayı tercih ediyorum : ) Gerçi forumda bir resmim var ama ara ki bulasın.
Onur Yavuz' Alıntı:Ne bir takımda oynuyorum ne de tribünde bağırırken bir resmim var. Bu nedenle resmimi foruma koymamayı tercih ediyorum : )
Eyüp Bey, Mithat Bey sağ olsun bir yakıştırma yaptı üstümüze kaldı öylece. Keşke olsaydım ama öğretmen ya da öğretim görevlisi değilim. Ülkemizin dış ticaret açığını kapatmaya çalışıyorum ama kapanacak gibi durmuyor.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Onur bey selam!
Siz öğretmen olduğunuz için sanırım biraz ağır takılıyorsunuz
Madem tribünde fotonuz yok bari sınıfta bir fotonuzu koysanız iyi olmazmı???