Mustafa Marangoz' Alıntı:Tony Montana mı diyorsun yani ?
ahhh yaaa.. keyifte oturuyor burak barut.. özledimm ben oraları..Burak Barut' Alıntı:
tugay ben tribün lideri değilim polis hep beraber çıkmamıza izin vermedi sırayla çıktıkTugay Aktepe' Alıntı:Tribün lideri Selçuk renktaşımıza teşekkür ederiz resimler için...
Eyüp Abi yakında İstanbul'a geleceğim maç için inşallah. Eski açıkta beraber izleriz inşallah.Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Recep Sarımeşe' Alıntı:Omuzları geniş Emre abimi bulamayacakmıyım be sağ taraftan 2... hafif tombul kaşkollu arkadaşın yanındaki emre abi. saçları uzunken.(ki genelde uzundur) onun yanındaki de sensin herhalde tugay abi
Tugay Aktepe' Alıntı:Geçen sene Şahenk'teki Alpella (Yavru Fener) maçında tribünden bir resim.
Beni ve Emre Doğan kardeşimi bulabilecek birisi var mı bakalım...
Abi birşey sorucam. Bu saç kazıtmanın saç dökülmesine bir etkisi var mı?Selçuk Kahveci' Alıntı:İstanbul Cup 2008 Tenis Turnuvası zamanları o zamanlar İstanbul'daydım. Çalıştığım şirket düzenliyordu. O zamanlar saçlarım uzundu. yazın bir kestirdim hala uzamadı. İki kere kazıtınca saçın gelmesi zor oluyor
Abi birşey sorucam. Bu saç kazıtmanın saç dökülmesine bir etkisi var mı?[/quote:yf9macyu]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Selçuk Kahveci":yf9macyu]İstanbul Cup 2008 Tenis Turnuvası zamanları o zamanlar İstanbul'daydım. Çalıştığım şirket düzenliyordu. O zamanlar saçlarım uzundu. yazın bir kestirdim hala uzamadı. İki kere kazıtınca saçın gelmesi zor oluyor
Tribünün en önündeki şahıs ben oluyorum. Milleti coşturmaya çalışan, elleri havada olanSelçuk Kahveci' Alıntı: