E
sözüne de tüm içtenliğimle katılıyorum.Saadet Unal' Alıntı:aslında çok cadıyımdır
Nasıl olduda küpeleri gönderdin.Saadet Unal' Alıntı:
Bakmayın böyle sessiz sakin kendi halinde biri gibi göründüğüme aslında çok cadıyımdır 8)
:ehue
Ben eksik kalır mıyım,bende katılıyorum.emel dizili' Alıntı:sözüne de tüm içtenliğimle katılıyorum.
sözüne de tüm içtenliğimle katılıyorum. [/quote:23sqno1g]emel dizili' Alıntı:Saadetcim çok şeker çıkmışsın.[quote="Saadet Unal":23sqno1g]aslında çok cadıyımdır
Ayıptır söylemesi biliyorum Erdalcım.. :ehue Bir şüphen mi var yoksa :ehueErdal Icelli' Alıntı:Hemşerim cok seviliyorsun :ehue
Aman sen eksik kalma..Hakan Avci' Alıntı:Ben eksik kalır mıyım,bende katılıyorum.
Saadet görmeden böyle bir sonuca vardıysak bide görürsek ne olacak bilemiyorum.Saadet Unal' Alıntı:Henüz cadılığımı görmedin ki şekerim
Aman sen eksik kalma.. [/quote:1247327r]Kalmadım zaten. 8) 8)Saadet Unal' Alıntı:[quote="Hakan Avci":1247327r]Ben eksik kalır mıyım,bende katılıyorum.
Bunada şiddetle katılıyorum.emel dizili' Alıntı:Saadet görmeden böyle bir sonuca vardıysak bide görürsek ne olacak bilemiyorum.
Nasıl olduda küpeleri gönderdin. [/quote:1cxelc0l]harbiden saadet küpeler nerde :ehueHakan Avci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":1cxelc0l]
Bakmayın böyle sessiz sakin kendi halinde biri gibi göründüğüme aslında çok cadıyımdır 8)
:ehue
Murat İNAL' Alıntı:
harbiden saadet küpeler nerde :ehue[/quote:2z3rg4x8]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":2z3rg4x8]
harbiden saadet küpeler nerde [/quote:2w7af164]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":2w7af164]
Bakmayın böyle sessiz sakin kendi halinde biri gibi göründüğüme aslında çok cadıyımdır