E
Erdal Can İçelli
Misafir
Facebook'ta grup açacam Saadet Küpesiz Köpüksüz bira gibidir diye :ehue
Erdal Icelli' Alıntı:Facebook'ta grup açacam Saadet Küpesiz Köpüksüz bira gibidir diye :ehue
Eren Aydın' Alıntı:Küpeler güzeldi bence, basketbolu hatırlatıyordu en azından
valla hiç güleceğim yoktu.Erdal Icelli' Alıntı:Facebook'ta grup açacam Saadet Küpesiz Köpüksüz bira gibidir diye :ehue
valla hiç güleceğim yoktu.Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Erdal Icelli":1lcucnk3]Facebook'ta grup açacam Saadet Küpesiz Köpüksüz bira gibidir diye :ehue
o küpeler unutulamaz :ehueSaadet Unal' Alıntı:Teessüf ederim arkadaşlar aradan aylar hatta yıllar geçti ama hala küpelerimle dalga geçiyorsunuz :ehue
Hemen üye oldum tüm arkadaşlarıda davet edeceğim yakında yoğunlukdan facebook çökerErdal Icelli' Alıntı:http://www.facebook.com/groups/create.php?success=1&customize&gid=210658290071#/group.php?gid=210658290071&ref=mf
işte son bomba
aslaaaa onlar sadece saadete has. başkasında olamazemel dizili' Alıntı:Ne küpeymiş yahu?
Saadetcim yerinde olsam küpeleri açık arttırmaya falan çıkarırdım.
Küpelerinin ilk talibi benim ona göre.
üye olmayana darılıyoruzS.Nilay Kızılok' Alıntı:haha benide davet etmis selcuk kupesiz saadet kopuksuz bira gibidir haha.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Cavaliers #78'in son final maçından fotoğrafı yok mu hiç? Sonrasından özellikle.