GSbasket.org Websitesi

Önder Ç.

0
Yönetici
Eminim birçoğunuz sık kullanılanlara direk forum linkini eklemşsinizdir. Uzun zamandır bir "anasayfa" problemi yaşamaktaydık. Yeni websitemizi deneme yayınına açtık. İyi joomla bilirim yardım edebilirim diyen olursa itiraz etmeyiz.

GSbasket.Org websitesinde sizce neler olmalı? Düşüncelerinizi yazarsanız elimizden geldiğince üstünde durmaya çalışırız.

http://www.gsbasket.org

Daha öncede yazdım forum eski temasında güncellemeden sonra birkaç problem oluştu, düzelir düzelmez eski temaya geçeceğiz. Lütfen söylenip durmayın çünkü bizde eskisini geri yüklemek istiyoruz.
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Yeni evli adamdan acil CSS kodu yazmasını bekleyen admin zihniyetine karşı çıkıyorum. Önder istifa :)
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Ben bu sitenin sdece forum olmasına karşıyım.Bu siteye gelen bir kişi anasayfada felan haberleri görmeli ve detaylarını okumalı.Galatasaray ile ilgili nerdeyse ilk haberi buradan öğrenmeli.
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Önder abi ben yardım edebilirim.Bütün forum sistemlerinde bilgim var(vbulletin,wbb,ipb,phpbb,mybb vb.)Joomlayıda 2 ay kendi sitelerimde kullanmıştım az çok onuda yaparız.Eklenti kurma silme tema ekleme düzenleme haber ekleme,Yedek alma yedek yükleme her işi yaparım tabiki Gsbasket için canımız veda bu siteye
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Evet Giriş Sayfasında Haberler Yer Almalı ... Sonra Giriş Sayfasının Bir Köşesinde Resimler,Tarihçe,Forum olmalı ve foruma ordan girilmeli ..
Ama Giriş Sayfasında dediğimiz gibi son haberler olmalı ...
Forum için ise evet eski temamız çok güzel yakında ona geri dönülecek zaten bence o temayada çeşitli özellikler ekleyebiliriz imkan varsa ... mesela görünen üye kısmında sadece yaşımız,mesaj sayımız gibi az özellik var daha geniş bilgiler olabilir ... Ve daha ayrıntılı istatistik olabilir mesela forumun en alt kısmında en çok mesaj yazanların bulunduğu top 10 listesi olabilir ... bu tür şeyler forumun kalitesinden birşey götürmez daha çok foruma bir renk katar tavsiyelerim bunlar .. :)
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Joomla konusunda bende yardımcı olabilirim

Joomla ile çok daha iyi bir çalışma yaparak iyi bir sonuç elde edilebilir gerçekten kullanışı kolay ve hertürlü değişikliğie çok açık. Sadece çok aşırı açık verebiliyor bu açıkları kapatmakta çok uzun zaman alıyordu daha önceden hacklenen sitelerimi hatırlayınca bir burukluk oluşuyor insanda ah o back uplar :)

Genelikle kullanıcıların asıl amaçları forma girmek olduğundan bence en kısa yoldan HTML ile güzel bir anasayfa oluşturulabilir bence yeterlide olur ...
 
Re: GSbasket.Org websitesi

arkadaşlar şey olmaz mı ya? Transfer de yok ama transferler olunca mesela zizici aldık zizici basketbol bilgisine güvendiğimiz bir renkdaşımız yorumlar, son 3-4 senedeki istatisliklerini de kullanır ama daha çok bize olacak uyumuyla ilgili yorumlar. mesela pasör bir 4 numara iyi bir guardla ne kadar başarılı olacağı şeklinde yorumalar yapılır. Yani yapacağımız transferler araştırılarak ve üstüne yorumlar yapılarak haber konusu yapılabilir. Böylece transferleri daha da tanıyabiliriz. Aynı şey bayan basketdeki transferler içinde yapılabilir.
 
Re: GSbasket.Org websitesi

En altta bir deneme bölümü var dikkatinizi çekmiştir belki. Sezon içerisinde maç yazısı yazmak isteyenler için düzenleme yapmayı düşünüyorum. Ana sayfada da beğenilen yazıları koymayı düşünüyorum.
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Bu tema geçici sanırım ama bazı arkadaşlar renkli veya koyu tonda yazılar yazıyorlar, bu temada okunması dahada zorlaşıyor.Lütfen dikkat edelim bu konuya.

Birde mümkünmüdür bilmiyorum ama üyelerin çektiği maç fotolarını yayınlayabileceği bir bölüm güzel olabilirdi.
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":3a1if2oq]Foruma yenile butonu konursa çok iyi olur
Evet bencede yenile butonu çok gerekli öbür türlü sayfa değiştirip bakmak zor geliyor YENİLE butonu istiyoruz :) ;)[/quote:3a1if2oq]

F 5 fonksiyon tusu ne ise yariyor ?
 
Re: GSbasket.Org websitesi

konuyla pek alakası yok ama :roll:
önder abi ana sayfaya aylık olarak(webaslan.com daki gibi) basketcilerimizle ilgili wallpaper eklenemez mi? forumdan wallpaper isinden anlayan mutlaka cıkar :p
 
Re: GSbasket.Org websitesi

İsteğimi bildirmek için en mantıklı başlık olarak bunu seçtim. : )

Forumlarda "Düzenle" seçeneği göremedim. Ben, bir virgülü bile yanlış yere koyduğum zaman ya da koymadığım zaman 2 gün ( :roll: :)) uyuyamayan birisi olarak bu seçeneğin eklenip eklenmeyeceğini öğrenmek istiyorum. : ) Bazen "Önizleme" seçeneği bile yetmiyor yazıdaki hataları görmek için.
 

Üst