GSbasket.org Websitesi

Re: GSbasket.Org websitesi

Abiler acın forumu lütfen yaa .. 10 larca Galatasaray forumu acık bi biz acık değiliz . Onlar da aynı acıyı yasadı . Onlarda bizler gibi cok ağladı ama yinede her konuda görüşlerini belirtiyorlar .
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Dün gece sadece Alpaslan Dikmen adını tekrar tekrar duymak için goller atmamızı istedim.

Biraz sabır...
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Emin Doğanca' Alıntı:
Abiler acın forumu lütfen yaa .. 10 larca Galatasaray forumu acık bi biz acık değiliz . Onlar da aynı acıyı yasadı . Onlarda bizler gibi cok ağladı ama yinede her konuda görüşlerini belirtiyorlar . Ben bosuna demiyorum forumda görüşlerimizi istediğimiz sekilde belirtemiyoruz diye . Bosuna suclamıyorum site sahibini . Şikayetlerimizi ciddiye alırsanız sevinirim . Cünkü daha konusulcak cok konu var

Onur Balcı da dile getirmiş isteğini, ama sen niye böyle komplo kurup saçmalamışsın? Bu site görüşlerden, eleştirilerden kaçmak için Alpaslan Abi'nin vefatını kullanarak kapatılacak kadar düşmüş bir site değil. Bu site de Alpaslan Abi'ye olan saygı ve sevgisini kapatılarak gösterdi, açılacaktır zamanı gelince.
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Hakan Durusel' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":1fa9q68s]Abiler acın forumu lütfen yaa .. 10 larca Galatasaray forumu acık bi biz acık değiliz . Onlar da aynı acıyı yasadı . Onlarda bizler gibi cok ağladı ama yinede her konuda görüşlerini belirtiyorlar . Ben bosuna demiyorum forumda görüşlerimizi istediğimiz sekilde belirtemiyoruz diye . Bosuna suclamıyorum site sahibini . Şikayetlerimizi ciddiye alırsanız sevinirim . Cünkü daha konusulcak cok konu var

Onur Balcı da dile getirmiş isteğini, ama sen niye böyle komplo kurup saçmalamışsın? Bu site görüşlerden, eleştirilerden kaçmak için Alpaslan Abi'nin vefatını kullanarak kapatılacak kadar düşmüş bir site değil. Bu site de Alpaslan Abi'ye olan saygı ve sevgisini kapatılarak gösterdi, açılacaktır zamanı gelince.[/quote:1fa9q68s]
Ya ben ne yaptım sacmalayacak neresi sacmalık yazdığım seyin . Sadece belirtmek istediğim her Galatasaray forumu gibi bizde acık olalım . Bizde onlar gibi her bransımızla ilgili görüş belirtelim . Bizde aynı acıyı yasadık bizde cok ağladık .. Anladınmı Hakan baska sacmalık görüyormusun??
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Sadece son postundaki dediklerini deseydin kim ne diyebilirdi ki. Benim yazındaki koyulaştırdığım kısımlar saçma olmuş, sanırım sen benim demek istediğim şeyi anlamamışsın. O kısmı tekrarlıyorum:

"Bu site görüşlerden, eleştirilerden kaçmak için Alpaslan Abi'nin vefatını kullanarak kapatılacak kadar düşmüş bir site değil. Bu site de Alpaslan Abi'ye olan saygı ve sevgisini kapatılarak gösterdi, açılacaktır zamanı gelince."

Hani demişsin ya, bu site görüşlerimizi istediğimiz şekilde belirtemiyoruz diye..Bunun Alpaslan Abi'nin vefatıyla onun için yapılan bir jest ile ne alakası var?
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Emin işimiz gücümüz yok da senin görüşlerini engelleyeceğiz değil mi biz?

Bu mesaj konuyla ilgili son mesaj olsun. Böyle bir konu üzerinden bile tartışma çıkarıyoruz. Boşuna devam ettirmeyin, sileceğim gördüğümde.

Forumu da Önder abiye ulaşınca söyleyeceğim. Lütfen tartışma burada son bulsun.
 
Re: GSbasket.Org websitesi

beyler bayanlar ayıptır lütfen kimse ne keyfine forum kapatır ne de birine kasıt taşır...armamız aynıysa,sevdamız aynıysa artık bazı konularda birbirimize güvenelim...ben de sitenin yanlışları olduğunu düşünüyorum ama eski suçlamalarla bu kapanma olayını bağdaştırmak son derece yanlış ...
LÜTFEN BİRAZ SAĞDUYU
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Emin saçma sapan şeyler yazıp insanın canını daha çok sıkma. Madem düşünce özgürlüğü yok burda hiç bakma o zaman buraya,sanki zorla tutuyoruz! Bir de dile getirdiğin zamana bak. Ayıp be !
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Emin kardeş aynısının daha kısasını bizde yazdık.aldığım ilk cevap "yazıklar olsun" ondan tepki göstermeye gerek yok.zaten aldığımız cezaların üstü kurumadı!
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Alpaslan Ağabey´i tanımayanlar yazılan iletilerden, cenazesine gösterilen ilgiden tribünlerimizin en önemli isimlerinden birini kaybettiğimizi anlayabilir.

Genel olarak Anadolu´da ölenin arkasından üç gün yas tutmak adettir. Değerlerimize biraz saygılı olun.
 
Re: GSbasket.Org websitesi

Öneriniz, forum ile alakalı. Evet, belki resim koymak, imzada kimi kullanıcıların kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlayabilir. Ancak, zaten site trafiğimizi web sağlayacımız kaldıramıyor, imzalar ile bu trafik inanılmaz boyutlara yükseletecektir. Bu yüzden izmada resim olayını yapamıyoruz, kusura bakmayın.
 
Mesaj sayıları konusunda problem var sanırım.
Ne kadar yazarsan yaz mesaj sayısı ya aynı oluyor ya da aşağı düşüyor.
İlgilenen yönetici arkadaşlar bu konu hakkında bizleri bilgilendirirlerse iyi olur.
Şimdiden teşekkürler.
 
Mesaj ve üye sayısı istatistiklerinde bir veritabanından kaynaklanan problem var. Ne olduğunu bulabilmiş değiliz.
 
şu mesaj sayısı hepten kaldırılsa çok iyi olur aslında...
gereksiz ve boş mesajlardan da kurtulmuş oluruz böylelikle...
 

Üst