GsBasket'ten Kışlaya Kısa Bir Süreliğine Transfer..

Genel Yetkili'miz, forumun öğretmeni ve güzel insan Onur Balcı yanlış bilmiyorsam 12 Ağustos günü vatani görevine başlayacak..

Transfer olduğu yer, ?55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı / KIRKLARELİ

Tez zamanda gidip geri dönmen dileğiyle, hayırlı tezkereler..

Onur Bey, umarım herşey iyi olur.İyi tezkereler..

Tatil nedeniyle biraz fazla koptum forumdan ama olsun bak yakaladım seni gitmeden.şimdiden hayırlı tezkereler.askere gitmeden önce fıratın yıllanmış askerlik topicini en son sayfalardan bulup okumanı tavsiye ederim.
Selincim aglamasin abisinin ardından.büyük tavsiyesine ihtiyacı olursa ben hep burdayım.
canım kardeşim Allah'a emanet.

Hayırlı tezkereler hocam.

Kırklareli güzel şehirdir, o konuda şüphen olmasın. Havası bozmaz kimseleri.

Zaten şunun şurasında 5 ay değil midir, gelip geçer...

Bu ani kararlar buluşmaların nedeni de belli oldu :)

Bizim Semih detaylı bilgi verir aslında.

Su gibi aksın zaman, başka bir şey dilemem.

Ben de "Bugün" konusuna yazacaktım, Barış erkenden davranmış. : ) Teşekkür ederim.

Öncelikle, herkese teşekkür ediyorum. Gidip gelinir bir şekilde.

Sonra, memleketime gittiğimi belirteyim. Anne tarafım Kırklarelili... : ) İyi bilirim oraları.

Askerlik de olsa, gidilecek yer konusunda rahat olmak, güzel bir duygu.

Esra'cığım, Fırat'ın konusunu iyi hatırlıyorum. Bakmam lazım aslında. :) Söylerim Selin'e. : )

Murat Abi, biraz bilgi edindiğim kadarıyla su gibi geçecek bir yer değil ama... Bakalım artık. : )

Pınarhisar ilçesindeymiş.

hayırlı teskereler..
kardeşimin askerlik yaptığı yer..
kısa dönem çavuşları keşan'a falan dağıtıyorlardı o zaman..
gidip dolaşmıştık bir oraları ama unuttum gitti..

Önce hayırlı teskereler kardeşim.

Ben Lüleburgaz 65. Mknz. de yapmıştım askerliği ama Trakyanın genel karakteri olarak özellikle komuta yönünden biraz serttir. Onun dısında kışın biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama eğitim döneminde biraz zorlansan da rahat bir askerlik yaparsın gibime geliyor.

"Askeriyenin bana ihtiyacı varmış abi" dediğinden beri zaman zaman konusu geçiyordu aramızda. Ama ilk kez başlığı görünce içim bir acayip oldu, yutkundum. Demek zaman yaklaşınca böyle oluyormuş insan.

Pazar gününe kadar tatilim ne zaman başlıyor diyordum, sanırım artık tatilim ne zaman bitecek deme vakti gelmiş. Ne diyelim...