Ben askerliği Kırklareli Luleburgaz'da yaptım sorun olursa bana ozelden ulasabilirsin. Ozelden telefonumuda verebilirim soracagin soru varsa...Tugay Aktepe' Alıntı:Hayırlı tezkereler hocam.
Kırklareli güzel şehirdir, o konuda şüphen olmasın. Havası bozmaz kimseleri.
Zaten şunun şurasında 5 ay değil midir, gelip geçer...
Semih bende 65.mknz de yaptım. hangi doneme denk gelmistin?Semih Ural' Alıntı:Önce hayırlı teskereler kardeşim.
Ben Lüleburgaz 65. Mknz. de yapmıştım askerliği ama Trakyanın genel karakteri olarak özellikle komuta yönünden biraz serttir. Onun dısında kışın biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama eğitim döneminde biraz zorlansan da rahat bir askerlik yaparsın gibime geliyor.
mazharozsoy' Alıntı:Semih bende 65.mknz de yaptım. hangi doneme denk gelmistin?Semih Ural' Alıntı:Önce hayırlı teskereler kardeşim.
Ben Lüleburgaz 65. Mknz. de yapmıştım askerliği ama Trakyanın genel karakteri olarak özellikle komuta yönünden biraz serttir. Onun dısında kışın biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama eğitim döneminde biraz zorlansan da rahat bir askerlik yaparsın gibime geliyor.
Bende 329. k.d. yaptım orda. sen baya eskilerdenmişsinMurat İNAL' Alıntı:305. dönem
Murat İNAL' Alıntı:Semih 305.
Ben 303
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Murat İNAL":11jrz6df]Semih 305.
Ben 303