GsBasket'ten Kışlaya Kısa Bir Süreliğine Transfer..

hayırlı tezkereler diliyorum.. vatan millet sakarya falan hikaye artık, hiçbirşey eskisi gibi değil.. sağ salim gelirsin umarım..

Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Kısa bir gezintiye çıkıyorum. (Askerliği yapanların, içlerinden neler dediğini biliyorum. :))

Bu süreçte, sevdiğim arkadaşımın doğum gününde yanında bulunamamak; Türk Telekom Arena tüm ihtişamıyla bizle buluşacakken o tarihte çakılı kalacak olmak; dünya devleri ülkemize gelmişken, hele de takımımız Ankara'da oynayacakken bu duruma şahit olamayacak olmak; tüm takımlarımızın maçlarına uzak kalacak olmak; iki bayramda evden uzak kalacak olmak, yılbaşında saat 12'yi göremeyecek olmak kötü...

Bunları söyleyince, teselli lafları işitiyorum. Ben sadece tespitte bulundum. Yoksa bu kadar dramatize etmem durumu. : )

Ha, bir de Onur Yavuz'dan uzak kalacak olmak kötü...

Onur BALCI' Alıntı:
Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Kısa bir gezintiye çıkıyorum. (Askerliği yapanların, içlerinden neler dediğini biliyorum. :))

Bu süreçte, sevdiğim arkadaşımın doğum gününde yanında bulunamamak; Türk Telekom Arena tüm ihtişamıyla bizle buluşacakken o tarihte çakılı kalacak olmak; dünya devleri ülkemize gelmişken, hele de takımımız Ankara'da oynayacakken bu duruma şahit olamayacak olmak; tüm takımlarımızın maçlarına uzak kalacak olmak; iki bayramda evden uzak kalacak olmak, yılbaşında saat 12'yi göremeyecek olmak kötü...

Bunları söyleyince, teselli lafları işitiyorum. Ben sadece tespitte bulundum. Yoksa bu kadar dramatize etmem durumu. : )

Ha, bir de Onur Yavuz'dan uzak kalacak olmak kötü...
Abi referanduma oy atamamak ? :D zaten en kötüsünü en sona yazmışsın Onur abi :D

Bugün yemin töreni varmış, keşke gidebilseydim ama...

Kısa dönem olmasının sağladığı avantajla Kırklareli´nde kalmış. Vatani görevine merkeze yakın bir ilçede karakol tarzı bir yerde devam edecekmiş. Yerim rahattı, şimdiki yerimin daha rahat olacağını tahmin ediyorum dedi.

Şafak saymaya başlasın bakalım.

İlk aşama bitti, sıra ikinci aşamada.

Onur Abi'nin yazdığı gibi; dün yemini ettim. Şu an bayram iznindeyim. Cumartesi akşamı yeni birliğime katılıyorum. Şimdiden yer hakkında bir şey söylemek doğru olmaz. Gidince göreceğim.

Şimdiki yer, ilçede değil, merkezde. Çarşının içine yürüyerek 5 dakika.

Şimdiden şafak saymak iyi değil. 06 olunca başlarım. :)

Şimdiki dönemde mi geldi Veysel? Tanıyorumdur eğer öyleyse.

Sonunda kavuşuldu sevgiliye.

Zaman öyle ya da böyle geçiyormuş. Araya birçok şey sığdı; ama bir önceki iletimi daha dün yazmış gibiyim, dört aydan fazla bir süre geçmiş olsa da.

Başlıklara şöyle bir göz gezdirdim. Ben yokken bir sürü şey olmuş. Uzaklaşmışım bazı şeylerden.

Tekrar burada olmak güzel.

Kafamda biraz toparlama yapayım, yazarım tekrar.

Savaş Karadağ ve Önder Çiçekoğlu'na sevgi ve saygılarla...

Her zaman yaptığım gibi; tembellik etmişim yine; yazacağım, deyip yazmayarak.

Aslında, bilgisayarımın saatine baktığım zaman aklıma geldi, asker olduğum zaman neler yaptıklarım. İnsan, sivil ve asker ayrımını daha iyi yapabiliyor, kamuflajı üzerinden çıkardığı zaman.

Şu saatlerde, nöbetçi bir asker arkadaşımla beraber bir bölgenin güvenliğini sağlıyorduk. Ben sabit bir şekilde 12 saat nizamiyede beklerken, bu zaman diliminde 6 tane nöbetçi değiştiriyordum. Tabii 7. nöbetçi olarak kendim geçiyordum nöbet yerine.

Gece sabitçisi olarak, gecenin tüm sessizliğini de yaşıyordum tabii. Ulaşılmak istenip ulaşılamayan isteklere "bir gün o da gelecek" özlemiyle yanıt veriyordum. Düşüncelerle arkadaş olmuştum o zamanlar. Tek dostum onlardı çünkü.

Yaşanılan zaman içinde geçmek bilmeyen; ama bittiği zaman kısa bir an gibi hatırlanılan, değişik bir tecrübe askerlik.

Savaş’a ve Önder Abi’ye tekrar tekrar teşekkürler… (Haber vermeden beni ziyaret edip sürpriz yapmak istemişler; ama o gün KPSS’ye girmiştim ve o yüzden görüşemedik.)

Savaş’a ve Önder Abi’ye tekrar tekrar teşekkürler… (Haber vermeden beni ziyaret edip sürpriz yapmak istemişler; ama o gün KPSS’ye girmiştim ve o yüzden görüşemedik.)
Bu kadarına da pes doğrusu! Bir gün önce sana mesaj atıp, Savaş ile Önder yarın seni ziyarete gelecek, süpriz olsun diye söylemediler. Geldiklerinde çok şaşırmış gibi davran ki benim haberdar ettiğimi anlamasınlar demedim mi? Şimdi çıkıp habersiz geldiler de, sınava gitmiştim de...

Not: Yukadıkaki satırları okuduktan sonra "acaba" diyen varsa iki Onur´u da tanımamış demektir. : )

Gsbasketten askere gitcek çok var mesela ben bütün siteyi bekliyorum tabi 2 sene sonra:) askeriyede 3lü çektiririm size artık:)

Onur abi kıskanır:p