hayırlı tezkereler diliyorum.. vatan millet sakarya falan hikaye artık, hiçbirşey eskisi gibi değil.. sağ salim gelirsin umarım..
Abi referanduma oy atamamak ? zaten en kötüsünü en sona yazmışsın Onur abiOnur BALCI' Alıntı:Herkese tek tek çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Kısa bir gezintiye çıkıyorum. (Askerliği yapanların, içlerinden neler dediğini biliyorum. )
Bu süreçte, sevdiğim arkadaşımın doğum gününde yanında bulunamamak; Türk Telekom Arena tüm ihtişamıyla bizle buluşacakken o tarihte çakılı kalacak olmak; dünya devleri ülkemize gelmişken, hele de takımımız Ankara'da oynayacakken bu duruma şahit olamayacak olmak; tüm takımlarımızın maçlarına uzak kalacak olmak; iki bayramda evden uzak kalacak olmak, yılbaşında saat 12'yi göremeyecek olmak kötü...
Bunları söyleyince, teselli lafları işitiyorum. Ben sadece tespitte bulundum. Yoksa bu kadar dramatize etmem durumu. : )
Ha, bir de Onur Yavuz'dan uzak kalacak olmak kötü...
Bu kadarına da pes doğrusu! Bir gün önce sana mesaj atıp, Savaş ile Önder yarın seni ziyarete gelecek, süpriz olsun diye söylemediler. Geldiklerinde çok şaşırmış gibi davran ki benim haberdar ettiğimi anlamasınlar demedim mi? Şimdi çıkıp habersiz geldiler de, sınava gitmiştim de...Savaş’a ve Önder Abi’ye tekrar tekrar teşekkürler… (Haber vermeden beni ziyaret edip sürpriz yapmak istemişler; ama o gün KPSS’ye girmiştim ve o yüzden görüşemedik.)