GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

Savaş abiye (Karadağ) maç teklifinde bulundum kabul etti.gsbasket.org; gssözlük maçı öncesi son hazırlık maçına çıkıyor.Rakip Savaş Eskigülek'li Burak Eyvel'li GSVOLEYBOL.ORG ! GSVOLEYBOL.ORG olarak bu maça günler öncesinden hazırlandık.GSBASKET'den korkmuyoruz :) Maç için Cuma akşamını düşünüyoruz ama size uygun mudur acaba ?

Re: GSVOLEYBOL - GSBASKET Halı Saha

Önder oynamazsa ya da voleybol tarafından olursa oynayabilirim saatleri uyarsa. :)

Saha olarak herkese uygun olursa Burhan Felek'in yanındaki sahayı alacam, saat olarakta 8-9 boşsa 8-9 doluysa 9-10 alıcam :) uygunmudur ?

Burak, öncelikle hem gsbasket hem gsvoleybolun parçası olan isimlerden hangileri gsvoleybol için oynayacak onun belirlenmesi lazım.
Akabinde kalan isimlerden gsbasket nasıl bir 7 kişi çıkartacak onun kararı verelim.
Mekan ve zaman uygundur diye düşünüyorum.

Savas Karadag' Alıntı:
Burak, öncelikle hem gsbasket hem gsvoleybolun parçası olan isimlerden hangileri gsvoleybol için oynayacak onun belirlenmesi lazım.
Akabinde kalan isimlerden gsbasket nasıl bir 7 kişi çıkartacak onun kararı verelim.
Mekan ve zaman uygundur diye düşünüyorum.

Abi biz gsvoleybol olarak
1-Savaş Eskigülek
2-Burak Eyvel
3-Mahir Seyhan
4-Mertcan Efir
5-Orkun Darnel (saat ve tarihe göre )
6-Volkan Kızıltaş
7-Adam varda saat ve tarih bekliyor :)

kadro oluşmuştur, gelmeye niyeti olan varsa, rotasyona gideriz, amaç birarada olmak.

önder cicekoglu
samil turanciftci
tolga kaplan
furkan senbabaoglu
murat inal
emre doğan
savas karadag

Tamam ben o zaman sahayı alıyorum.Burhan Felekin yanındaki sahayı alıyorum 8-9 boşsa, değilse 9-10 alıcam

Barış Şişman' Alıntı:
Bu tür zirvelerin Ankara ayağı yok mu beyler? :)
Biz kendimizi kültür-sanat etkinliklerine verdik. İlk önce Kerem´in sınavı nedeniyle atıl kalan tiyatro organizasyonunu yaparız, ardından da yeni açılan sergilere gideriz. : )

Onur abi tez zamanda bir takım kurup idmanlara başlayalım biz. Kaptanımız da Şamil olsun. :)

Şaka bir yana bir oyun ayarlayayım ben. ;)

Bu arada gsvoleybol yaşlı ve gençlerden oluşuyor. Yaş dağılımı dengesiz sanki. :)