GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

Arkadaşlar sahayı bilmeyenler için Cuma günü kadıköyde 20:30'da Eminönü-Karaköy iskelesi önünde buluşuyoruz. Gelecekler olanlar yazarsa o gün o arkdaşlarımızıda bekliyelim.

Burak Eyvel' Alıntı:
Gsvoleybol'da kadro şekillendi :)

1-Savaş Eskigülek (Büyük Kaptan)
2-Mehmet Eskici
3-Can Sarıtaş
4-Volkan Kızıltaş
5-Mahir Seyhan
6-Mertcan Efir
7-Burak Eyvel

Orkun Darnel'de ziyaretimize gelebilir.
Ahmet Şahinkaya da bizlerle birlikte olacak!
Ayrıca yer sanırım yok diyen arkadaşa eşyalarını yanında getirmezse bir araba dolusu sopa atarım ona göre ;)
Herkese yer var. Ayrıca bir kardeşim Önder için özel önlem almamızı istemiş. Güzel bir öneri sahada onunla sohbet için birini mutlaka kadroya alacağız.:)
Mehmet Eskici gsvoleybolun kurucuları arasındadır Murat efendi ;)
Gsvoleybol da transfer bitmez!
hehehehhe

Kerem Seçer' Alıntı:
Onur abi tez zamanda bir takım kurup idmanlara başlayalım biz. Kaptanımız da Şamil olsun. :)

Şaka bir yana bir oyun ayarlayayım ben. ;)

Bu arada gsvoleybol yaşlı ve gençlerden oluşuyor. Yaş dağılımı dengesiz sanki. :)
Terbiyesiz Kerem!
Senin babandır yaşlı :)

Re: GSVOLEYBOL - GSBASKET Halı Saha

Murat İNAL' Alıntı:
Önder oynamazsa ya da voleybol tarafından olursa oynayabilirim saatleri uyarsa. :)
Önder'in geçen sabah yaptığı 'eski voleybol hakemiyim, hem sitenin kuruluşunda ben de bulundum gsvoleybol dan oynamalıyım' teklifine , eski SSK kurallarına göre nerede daha fazla bulunduysan oradan emekli olabilirsin mantığı ile reddettim. Kusura bakma gsbasket ;)

Savaş abi ben Orkun Bey için yaşlı demiştim, yanlış anladın. :)

Şöyle birkaç gün daha ileride olsaydı ben de izlemeye gelirdim ama İstanbul'a gelişim sanırım biraz daha zaman alacak.

Kerem Seçer' Alıntı:
Savaş abi ben Orkun Bey için yaşlı demiştim, yanlış anladın. :)

Şöyle birkaç gün daha ileride olsaydı ben de izlemeye gelirdim ama İstanbul'a gelişim sanırım biraz daha zaman alacak.
Sus bak hala konuşuyor! Orkun benden 6-7 yaş küçük densiz seni!
:)

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1o6o0q7k]Yami Erdal sen hazırlan maça. İllaki oynarsın maçta.
Sen geleceksen ben her türlü gelirim Sühan abi. :)[/quote:1o6o0q7k]

Gelmemmi Erdal Ben izleyici olarak yerimi alacağım. Makine bulursam da ol bol "isyan"ları karelerim:)

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":28doo9kj]Yami Erdal sen hazırlan maça. İllaki oynarsın maçta.
Sen geleceksen ben her türlü gelirim Sühan abi. :)[/quote:28doo9kj]
Gelin işte arkadaşlar,
Bakmayın siz Ankara lı kardeşlerimizin kültür sanat etkinlik laflarına! Bu maçtan, Önder'in oynayacağı futboldan daha komik tiyatro mu olur? Sanatsa sanat işte ;)

Yalnız ben maçın saatine yetişemem.17.00'de Kocaeli Üni'de dersden çıkıyorum.Yurda uğrama falan filan derken eve zor yetişirim 20.00'de.Affımı istiyorum :( .

Erdal Avcı' Alıntı:
Yalnız ben maçın saatine yetişemem.17.00'de Kocaeli Üni'de dersden çıkıyorum.Yurda uğrama falan filan derken eve zor yetişirim 20.00'de.Affımı istiyorum :( .

Erdal Kocaelinden trene binsen Haydarpaşadan yürüme mesafesinde Halı saha. Gebze Harem minibüsleri zaten önünden geçiyor. Demek beni deniyormuşsun sen gelirsne ben gelirim falan :)

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Kerem Seçer":hhyrp4ms]Savaş abi ben Orkun Bey için yaşlı demiştim, yanlış anladın. :)

Sus bak hala konuşuyor! Orkun benden 6-7 yaş küçük densiz seni!
:)[/quote:hhyrp4ms]

BÜYÜK BÜYÜK KAPTAN ! SAVAŞ SAVAŞ ABİ !

Savaş Eskigülek' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":3byudltj]Gssözlük derbisi öncesinde güzel bir hazırlık maçı olacak..
Bacağımı test etmiş olurum bi yandan da.
Torna tezgahı falan da getirelim mi Tolga? :)
Sana lazım olmazsa da Önder için ihtiyaç olabilir! ;)[/quote:3byudltj]

savaş abi gerekirse keser atarız bacagı :)
bu arada gsvoleybol hakkında ''kasaplar'' diye bir söz duydum doğru mudur ? :))