M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:Bu saha Koşuyolu köprüsünün altındaki mi?
İstanbul Seyehatın yanındaki saha
M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:Bu saha Koşuyolu köprüsünün altındaki mi?
Ahmet Şahinkaya da bizlerle birlikte olacak!Burak Eyvel' Alıntı:Gsvoleybol'da kadro şekillendi
1-Savaş Eskigülek (Büyük Kaptan)
2-Mehmet Eskici
3-Can Sarıtaş
4-Volkan Kızıltaş
5-Mahir Seyhan
6-Mertcan Efir
7-Burak Eyvel
Orkun Darnel'de ziyaretimize gelebilir.
Terbiyesiz Kerem!Kerem Seçer' Alıntı:Onur abi tez zamanda bir takım kurup idmanlara başlayalım biz. Kaptanımız da Şamil olsun.
Şaka bir yana bir oyun ayarlayayım ben.
Bu arada gsvoleybol yaşlı ve gençlerden oluşuyor. Yaş dağılımı dengesiz sanki.
Önder'in geçen sabah yaptığı 'eski voleybol hakemiyim, hem sitenin kuruluşunda ben de bulundum gsvoleybol dan oynamalıyım' teklifine , eski SSK kurallarına göre nerede daha fazla bulunduysan oradan emekli olabilirsin mantığı ile reddettim. Kusura bakma gsbasketMurat İNAL' Alıntı:Önder oynamazsa ya da voleybol tarafından olursa oynayabilirim saatleri uyarsa.
Torna tezgahı falan da getirelim mi Tolga?Tolga Kaplan' Alıntı:Gssözlük derbisi öncesinde güzel bir hazırlık maçı olacak..
Bacağımı test etmiş olurum bi yandan da.
Sus bak hala konuşuyor! Orkun benden 6-7 yaş küçük densiz seni!Kerem Seçer' Alıntı:Savaş abi ben Orkun Bey için yaşlı demiştim, yanlış anladın.
Şöyle birkaç gün daha ileride olsaydı ben de izlemeye gelirdim ama İstanbul'a gelişim sanırım biraz daha zaman alacak.
Sen geleceksen ben her türlü gelirim Sühan abi.Sühan Cem' Alıntı:Yami Erdal sen hazırlan maça. İllaki oynarsın maçta.
Sen geleceksen ben her türlü gelirim Sühan abi. [/quote:1o6o0q7k]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Sühan Cem":1o6o0q7k]Yami Erdal sen hazırlan maça. İllaki oynarsın maçta.
Sen geleceksen ben her türlü gelirim Sühan abi. [/quote:28doo9kj]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Sühan Cem":28doo9kj]Yami Erdal sen hazırlan maça. İllaki oynarsın maçta.
Erdal Avcı' Alıntı:Yalnız ben maçın saatine yetişemem.17.00'de Kocaeli Üni'de dersden çıkıyorum.Yurda uğrama falan filan derken eve zor yetişirim 20.00'de.Affımı istiyorum .
Sus bak hala konuşuyor! Orkun benden 6-7 yaş küçük densiz seni!Savaş Eskigülek' Alıntı:[quote="Kerem Seçer":hhyrp4ms]Savaş abi ben Orkun Bey için yaşlı demiştim, yanlış anladın.
Şöyle birkaç gün daha ileride olsaydı ben de izlemeye gelirdim ama İstanbul'a gelişim sanırım biraz daha zaman alacak.
Sühan Cem' Alıntı:Bu arada maç 21:30-22:30 değilmi?
Burak Eyvel' Alıntı:[quote="Sühan Cem":2g93znko]Bu arada maç 21:30-22:30 değilmi?
Torna tezgahı falan da getirelim mi Tolga?Savaş Eskigülek' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":3byudltj]Gssözlük derbisi öncesinde güzel bir hazırlık maçı olacak..
Bacağımı test etmiş olurum bi yandan da.