GSVoleybol-GSBasket Halı saha maçı(3 Aralık)

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":k30n3065]Bizim kadro belli olmuş zaten. Müthiş bir hırs ve kazanma azmi var gözlerim yaşardı :)

beanchimizi hazırlayıp çıkarız maça ama önce biraz daha antrenman lazım bize.[/quote:k30n3065]

İngilizceye beanch kelimesi ile yepyeni bir soluk getirdin uykucu Doğan :)

Evet 7 kişi şart. Malum kondisyon, sakatlık vs.

Emre Doğan' Alıntı:
Beyler sadece şunu demek istiyorum eğer ben oynarsam ve doğrudüzgün ısınırsam o zaman görüşürüz :) :) :) :)

Isınırsın da zaten senin kadroda bulunman bile caydırıcı; rakip için :)

Aykun Alan' Alıntı:
İngilizceye beanch kelimesi ile yepyeni bir soluk getirdin uykucu Doğan :)

Evet 7 kişi şart. Malum kondisyon, sakatlık vs.
Aykun, hala sınav sonrası o başımda kavak yelleri modundan çıkamadım kardeşim ingilizcemde etkileniyor tabi :p

Ama merak etmeyin ben takımdan ayrı antrenmanımı yapıyorum şut çalışmalarıma başladım ;)

Murat İNAL' Alıntı:
Bu sefer 2.50 boyunda ki potada yapmayın ama olur mu. ;)

Herkes smaç bassın diye alçak bir pota buldum aslında :) O sahanın dili olsa da konuşsa, kaç kat beton var o sahanın altında. Gün geçtikçe zemin potaya yaklaşıyo.

Murat bey, bir daha ki sefere sahayı siz ayarlarsınız, biz gelir oynarız :)

Murat İNAL' Alıntı:
Ataköyde Atriumun yanında dönerken gördüğüm saha güzeldi. Son derece ideal boyda :)

Bize her yer Ataköy! haha

Orasını bende benim arabadaki arkadaşlara gösterdim fakat o saha o saatlerde, hele ki cumartesi günü full çekiyo. 8 kişi birden orada oynayamazdık. Bir daha ki sefere orada oynarız inşallah.

Baktık olmuyor Briç Satranç ve Bilardo'da GS basket adına yarışabilirim. Maksat site payidar kalsın :)

Payidar kelimesini kullanıp GSVoleybol şubesine ve bize güzellik yaptım cümle içinde;)

Bu arada aklıma gelmişken Toprağı bol olsun Payidar abinin.

Sühan Cem' Alıntı:
Baktık olmuyor Briç Satranç ve Bilardo'da GS basket adına yarışabilirim. Maksat site payidar kalsın :)

Payidar kelimesini kullanıp GSVoleybol şubesine ve bize güzellik yaptım cümle içinde;)

Her alanda iddaalıyız.Su topu, yüzme (sırt üstü , kelebek, hepsi ) , bowling, masa tenisi :) aklıma gelmeyen tüm sporlarda iddaalıyız :)

Bu arada Sühan bende hep büyük kaptan PAİDAR'IN ismini ilk yazmaya başladığımda bende Payidar olarak biliyordum fakat PAİDAR olarak yazılıyor.

Burak Eyvel' Alıntı:
Her alanda iddaalıyız.Su topu, yüzme (sırt üstü , kelebek, hepsi ) , bowling, masa tenisi :) aklıma gelmeyen tüm sporlarda iddaalıyız :)

Bu arada Sühan bende hep büyük kaptan PAİDAR'IN ismini ilk yazmaya başladığımda bende Payidar olarak biliyordum fakat PAİDAR olarak yazılıyor.

Yüzmede ben temsil ediyorum Gsbasket'i kimse tasalanmasın. ;)

Valla kusura bakmayın ama baskette biraz antremanla iddialı konuma geliriz. Biraz vidaları sıkmak lazım. Bir tarih belirlense artık.

Burak Eyvel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":13huzm1i]Baktık olmuyor Briç Satranç ve Bilardo'da GS basket adına yarışabilirim. Maksat site payidar kalsın :)

Bu arada Sühan bende hep büyük kaptan PAİDAR'IN ismini ilk yazmaya başladığımda bende Payidar olarak biliyordum fakat PAİDAR olarak yazılıyor.[/quote:13huzm1i]

Burak kaşınma kardeşim basket konusunda hahaha :) :)

Basket maçının tam kesin tarihi belirlenmesi için, Gsvoleybol'un transfer dönemini bitirmesi gerekiyor. Aradığımız oyuncular aşağıdaki gibidir :)

1-Oyun Kurucu
2-Kısa Forvet
3-Uzun Forvet
4-Pivot

Şartlarımız; En başta Galatasaraylı olması , Gsvoleybola üye olması , Maç sonu yenersek benim sayemde yendik dememesi, Nba de kesinlikle Lakers'ı tutmamak, Bu özelliklere uyan arkadaşlar bana cv 'sini yollayabilir :)

Burak Eyvel' Alıntı:
Basket maçının tam kesin tarihi belirlenmesi için, Gsvoleybol'un transfer dönemini bitirmesi gerekiyor. Aradığımız oyuncular aşağıdaki gibidir :)

1-Oyun Kurucu
2-Kısa Forvet
3-Uzun Forvet
4-Pivot

Şartlarımız; En başta Galatasaraylı olması , Gsvoleybola üye olması , Maç sonu yenersek benim sayemde yendik dememesi, Nba de kesinlikle Lakers'ı tutmamak, Bu özelliklere uyan arkadaşlar bana cv 'sini yollayabilir :)

Burak, Gsvoleybolda başlık açılırsa aradığın pozisyonları tamamlarsın üzerine stuff bile kurarsın :)

Biz maça hazırız, yer tarih farketmez

Sühan Cem Üçsoy da coach olur bizim takıma. Şimdiden söyliyim 20 sayı atarsam triplere girerim coach bilirsin burası nerden baksan Galatasaray ve bu durumda giden ben değil sen olursun. 8)

Abilerimin affına sığınarak bu video yu paylaşmak istiyorum :) Bizim takımın durumunu anlatıyor :)

[youtube:102z4zr6]http://www.youtube.com/watch?v=LVCn1b0c61U[/youtube:102z4zr6]

tacizler ısrarla devam etmekte,
gsbasketin yeni kurulmuş bir takım olmasına ragmen, ekonomik anlamda yaptıgı yatırımlar gözardı edilerek, sürekli sahadaki skorlarla eleştirilmesi, koltukta gözü olanların artniyetli hesapları olarak dikkat çekmektedir.

ayrıca önder baskanın çok özel sırlarına vakıf olmam sebebiyle, beni sportif organizatörlük makamından alma şansı yoktur, dolayısıyla çektiğiniz kürekler yersiz ve boşunadır.
burakla, volkanı sattım, gözümü kırpmadan,
al-hilalbasketten teklif gelsin, şamil ile tolgayı da satarım,
neticede, ben aldığım komisyona bakarım.