Gündemden

Hikmet Karaman : Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız Galatasaray dışında kadro kalitesi olarak bizden fazlası olan takım görünmüyor ..

Yiğidi öldür hakkını yeme.. Aferin Hikmet Karaman aferin...
 
Sabah 9'dan beri Süper Kupa biletini almaya çalışıyoruz.Bu kadar iğrenç bir internet sitesi görmedim.Bilet alabilmek imkansız.TFF'nin müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor.Alabilen arkadaşım olur ise 3 adet bilete ihtiyacımız var...
 
Bir tokat da yargıtaydan !
Yargıtay Başsavcılığı tarafından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu tüm sanıkların cezalarının onanması istendi.

TRT Haber'in son dakika bandı ile geçtiği habere göre Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bazı sanıkların cezasının onanmasını talep ettiği öğrenildi. Cezasının onanması istenen bazı sanıkların arasında Bülent Uygun, Cemil Turan ve Olgun Peker'in de olduğu ifade edildi.
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım şike davası kapsamında 3 Temmuz 2011'de "Ekonomik çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" ve "Şike yapmak" iddiasıyla gözaltına alınmış ve tutuklanarak yaklaşık 1 yıl Metris Cezaevinde tutuklu kalmıştı.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Yıldırım , toplam 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırılmıştı. Yıldırım, kararı temyiz etti.
 
Chelsea'nin başına geçen Jose Mourinho, Galatasaraylı Drogba’nın peşini bırakmıyor.

Mourinho, “O burada çok seviliyor. Bir gün Chelsea’ye döneceğine inanıyorum” dedi.

Ve ‘Aslan’ Drogba sosyal medyadan imalı bir yanıtla, Mourinho’ya bir kez daha “Hayır” dedi: “Kazananlar asla terk etmez, terk edenlerler asla kazanamaz.”

Drogba cep telefonundaki mesajlaşma programı olan ‘WhatsApp’ta profil fotoğrafına işte bu yazıyı koydu…

 
Uruguaylı kaleci, Dany’nin penaltı yaptırdığı pozisyonda yanına koştuğu Mariani’yi ittiği için direkt kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. İtalyan hakemin, maç sonrası Ümit Davala’ya ekstra ceza gerektirecek bir durumun olmadığını aktardığı belirlendi. Muslera ceza alsaydı F.Bahçe maçında oynayamayacaktı.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray ve HCL Me Tablet Arasında Büyük İşbirliği

HCL ME Tablet Galatasaray’ın Resmi Sponsoru Oldu

Galatasaray Spor Kulübü ve Hintli dünya teknoloji devi HCL ME Tablet büyük bir iş birliğine imza attı. Galatasaray ve HCL ME Tablet arasında imzalanan ‘Resmi Sponsorluk’ anlaşması kapsamında, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncuları bu sezon ME Tablet logolu şortlarla yeşil sahaya çıkacak. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı oyuncuları da 2013- 2014 sezonunda kol bantlarında ME Tablet logosu taşıyacak. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü’ne HCL ME Tablet ürün desteği de verilecek. HCL’nin Galatasaraylılara özel tasarladığı ME Tablet GS 1905 serileri de GSStore’lardan ve www.gsstore.org’tan satışa sunulacak

Galatasaray Spor Kulübü, 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen imza töreniyle dünya teknoloji devi HCL ME Tablet ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde HCL ME Tablet, Galatasaray Spor Kulübü’nün ‘Resmi Sponsoru’ oldu. İmza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, HCL Infosystems Ltd. Mobil Ticaret EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Proline Teknoloji (HCL Türkiye) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hüseyin Şefik katıldı.

Ortadoğu’da tablet sektöründe lider olan HCL ME Tablet, Avrupa’ya açılma yolculuğunda, Türkiye’nin Avrupa’da en iyi tanınan spor kulübü olan Galatasaray ile büyük bir iş birliğine imza attı. Galatasaray Spor Kulübü’nün ‘Resmi Sponsoru’ olan HCL ME Tablet, 2013- 2014 sezonunda Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın şort, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’nın kol bandı sponsoru oldu. Galatasaraylılar için özel tabletler de tasarlayan HCL ME Tablet, 1’den 1905’e kadar numaralandırılmış sadece 1905 adet üretilen Limited Edition ME Tablet GS 1905 ve yine Galatasaray ruhunu tabletlere taşıyan Special Edition ME Tablet GS 1905 serileriyle Türkiye pazarındaki iddiasını güçlendiriyor. Galatasaray taraftarı için özel olarak tasarlanan tabletler, GSStore’lardan ve www.gsstore.org’tan satışa sunulacak.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal sponsorluk duyurusunun yapıldığı törende şunları söyledi: “Bugün, burada, öncü ve uluslararası kimliğiyle bir dünya markası olan Galatasaray’ın ve dünyanın lider teknoloji markalarından Hindistan merkezli HCL ME Tablet’in bir araya gelişini, siz değerli basın mensupları ve tüm kamuoyu ile paylaşmak üzere bulunuyoruz. Son on yılda gösterdiği hızlı büyümeyle dünyanın sayılı teknoloji şirketleri arasında yer alan HCL’nin, ME Tablet Serisi ile Türkiye pazarına girer girmez Galatasaray markasıyla buluşmasından ve sonucunda ortaya çıkan bu değerli iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. HCL gibi global markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacak. Bu bağlamda, Hintli dostlarımızla yeni başarılara ortak olmak için sabırsızlandığımızı belirtmek istiyor ve kendilerine bir kez daha Galatasaray ailesine hoş geldiniz diyorum.”

Galatasaray ile yaptıkları iş birliğiyle Türkiye pazarına oldukça iddialı girdiklerini belirten HCL Infosystems Ltd. Mobil Ticaret EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, “Avrupa’da en çok tanınan ve beğenilen futbol kulüplerinden biri olan Galatasaray’a sponsor olmak bizim için gurur verici. HCL ME Tablet için Türkiye son derece önemli ve stratejik bir ülke. Ortadoğu pazarında lider olan HCL ME tabletleri Avrupa’ya taşımada Türkiye kilit bir rol oynayacak. Bu nedenle Türkiye’yi uzun vadede en önemli yatırım üssümüz olarak belirledik. Galatasaray ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği de bu hedefe ulaşmamız için önemli bir araç olacak. Galatasaray Spor Kulübü’nün hem Resmi Sponsoru olduk hem de GSStore’larda satılmak üzere Galatasaraylılara özel GS 1905 serisi ME Tabletler ürettik. Türkiye adına Avrupa’da büyük başarılara imza atmış olan Galatasaray ile iş birliğimizin uzun soluklu olmasını diliyoruz. Birlikte başarılı birçok işe imza atacağımıza inancımız tam. Değişim Galatasaray ile başlar diyor ve tüm Galatasaraylılara önümüzdeki günlerde satışa sunulacak GS 1905 ME Tablet’lerin müjdesini vermek istiyoruz” diye konuştu.

HCL ME Tablet’in Türkiye ve KKTC’deki tek yetkili iş geliştirme partneri olan Proline Teknoloji (HCL Türkiye) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hüseyin Şefik; “Galatasaray ile HCL ME Tablet arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının başta Galatasaray taraftarları olmak üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum. Proline Teknoloji olarak bizler, HCL’in Türkiye’deki tek yetkili iş ortağıyız. Bu bağlamda; global düzeyde sahip olduğu marka imajı ve bilinilirliğiyle ortak projeler konusunda Hintli iş ortaklarımı heyecanlandıran Galatasaray markası ile HCL’i buluşturmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Toplantıda, HCL Infosystems Ltd. Mobil Ticaret EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan tarafından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan’a HCL ME Tabletler hediye edildi. Bu sezon Galatasaray Futbol A Takımı oyuncularının giyecekleri HCL ME Tablet logolu şortlar da toplantıda ilk kez tanıtıldı.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Kurucumuz Ali Sami Yen’i Andık

Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu, ilk başkanı ve sporcularından Ali Sami Yen, aramızdan ayrılışının 62. yılında mezarı başında saygıyla anıldı.

Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılan anma törenine, Başkanlarımızdan Selahattin Beyazıt, İkinci Başkan Özkan Olcay, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete İkiz, Emir Sarıgül, Mehmet Cibara, Ahmet Yüce Ocaklı, Necati Demirkol, Ebru Köksal, Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Kulüp Direktörü Sinan Kalpakçıoğlu, Kulüp Sportif Direktörü Bülent Tulun, İletişim Grup Koordinatörü Sara Koral Aykar ve çok sayıda Galatasaraylı katıldı.

İkinci Başkan Özkan Olcay yapmış olduğu açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen’i bir kez daha minnetle anıyoruz. Galatasaray Spor Kulübü'nün erişmiş olduğu başarılar yalnız Türkiye için değil Avrupa'da en büyük takımlar arasında ismi saygıyla anılıyor. Bu durum bütün Galatasaraylıları mutlu ediyor. Camiamız sporda olduğu gibi kültürde de sevgide de dayanışmayı temsil etmeye devam edecektir" diye konuştu.

İkinci Başkan Olcay, Ali Sami Yen'in spor camiasına yapmış olduğu hizmetlerin hiçbir zaman unutulmayacağını da sözlerine ekledi.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ise yaptığı konuşmada, "Ali Sami Yen, Kulübümüzün kurucu aynı zamanda Türkiye'nin en önemli spor adamlarından birisiydi. Kendisi Beden Terbiyesi'nin ilk başkanıdır. Cumhuriyet kurulduktan sonra 1924 yılında Paris'te yapılan olimpiyatlarda da komite başkanıydı. Kendisini her zaman saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

GSYİAD’tan İftar Yemeği

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği bu akşam Galatasaray Adası'nda bir iftar yemeği düzenlendi.

İftar yemeğine Başkan Ünal Aysal, İkinci Başkan Özkan Olcay, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Cibara, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet Emin İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Kulüp Direktörü Sinan Kalpakçıoğlu, Kulüp Sportif Direktörü Bülent Tulun, Futbol Takımı Teknik İdari Sportif Direktörü Fatih Terim ile Galatasaray Camiası’nın ileri gelenleri, davetliler ve dernek üyeleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Ünal Aysal, "11 senedir GSYİAD'ın tam bir istikrarla verdiği iftar yemeği ile bugün bir araya geldik, hepsine teşekkür ediyorum. Bu birlik Ramazan'ın güzel havasıyla birleştiğinde başka bir Galatasaray ortaya çıkıyor. Galatasaray denince bir gülümseme ortaya çıkıyor. Ve bu gülümsemenin arkasında mutluluk, güzellik ve kardeşlik, barış ortaya çıkıyor. Bu akşam bunu sizlerle paylaştığım için mutluyum. Ve şunu da söyleyeyim, Galatasaray her sene bir önceki yılın üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Gücümüz de her sene biraz daha artıyor. Hangi sorunlar olursa olsun bunun çözümü daima vardır ve Galatasaray'ın bu yükselişi durdurulamayacak." şeklinde konuştu.

Bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini de dile getiren Başkan Ünal Aysal, GSYİAD’a da verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ayrıca 1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya, GSYİAD üyesi Dikran Gülmezgil de bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Başkan Ünal Aysal, Dikran Gülmezgil’e bir teşekkür plaketi verdi.
 
Bilgilendirme: Erdal Keser

Galatasaray’ın eski kaptanlarından ve yardımcı antrenörlerinden Erdal Keser, Futbol Teknik İdari Sportif Direktörü Fatih Terim'e bağlı olarak Uluslararası Liglerin takibini sağlamak, oyuncu ve maç izleme organizasyonlarını planlamak üzere Galatasaray Sportif A.Ş.'de International Chief Scout olarak göreve başlamıştır. Erdal Keser’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Erdal Keser
Erdal Keser, 1980-84 yılları arasında Almanya’nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund’da forma giydi. 1984-85 sezonunda Galatasaray’a transfer olan Keser, 1986 yılında tekrar Almanya’ya döndü. 1986-87 sezonunu Borussia Dortmund, 1987-88 sezonunu ise Sarıyer’de geçiren Erdal Keser, 1988 yılında tekrar Galatasaray’a transfer oldu. Cüneyt Tanman’ın futbola veda etmesinin ardından Galatasaray’da kaptanlık görevine getirilen Erdal Keser, 1994 yılında profesyonel futbolu bıraktı. 2005-2007 yılları arasında iki sezon Galatasaray’da Erik Gerets’in yardımcılığını yapan Erdal Keser, uzun süre milli takımlar için Avrupa’da forma giyen Türk oyuncuları takip etti.

Hayırlı olsun takımımız adına. Allah utandırmasın inşaAllah...
 
Arkadaşlar foruma, topiclere böyle uzun uzun yazıları copy-paste yapmanıza gerek yok. Linki atın, başlığı koyun, yorumunuzu yapın. Daha sade, daha hoş görünecektir.
 
Emirates Cup geldi...Çok gururlandım izlerken İngiliz spikerin anlatımında... Galatasaray Arsenal'e bir mesaj gönderdi, Drogba Sneijder gibi yıldızlara para yatırmazsanız şampiyon olamazsınız dedi maçın sonlarına doğru yorumcu...Tebrikler takımımıza...Çok büyük moral oldu, daha rahat ve güvenli başlarız artık sezona...
Bu arada Semih'in takıma girmesi defansı bir anda değiştiriyor...Allah sakatlık, formsuzluk göstermesin oyuncumuza...
 
2 tane Şampiyonlar Ligi 1. torba takımını yenmek hiç kolay iş değil. Maçların 2. yarıları güzel oynadık. Drogba ve Sneijder'in iyi kamp dönemi geçirdikten sonra bu şekilde fark yaratmaları çok güzel. Semih yüreğimize su serpti. Ayrıca Chedjou sağ taraf taç çizgisinin üzerinde rakibe müthiş bir çalım attı; tekniği sağlam gözüküyor.
Maçtan sonra Fatih Hoca maçtan sonra "Sola transfer ihtiyacımız var ama durumu idare etmek istemiyoruz. Tam doğru adamı almak amacındayız." demiş. Merakla bekliyoruz :)
Napoli maçından sonraki olumsuz havayı üzerimizden attık. İnşallah önümüzdeki Pazar günü de kupayı alıp 1 haftada 2. kupamızı kaldırırız !
 
2 tane Şampiyonlar Ligi 1. torba takımını yenmek hiç kolay iş değil. Maçların 2. yarıları güzel oynadık. Drogba ve Sneijder'in iyi kamp dönemi geçirdikten sonra bu şekilde fark yaratmaları çok güzel. Semih yüreğimize su serpti. Ayrıca Chedjou sağ taraf taç çizgisinin üzerinde rakibe müthiş bir çalım attı; tekniği sağlam gözüküyor.
Maçtan sonra Fatih Hoca maçtan sonra "Sola transfer ihtiyacımız var ama durumu idare etmek istemiyoruz. Tam doğru adamı almak amacındayız." demiş. Merakla bekliyoruz :)
Napoli maçından sonraki olumsuz havayı üzerimizden attık. İnşallah önümüzdeki Pazar günü de kupayı alıp 1 haftada 2. kupamızı kaldırırız !

sadece solu demedi. sol bek ile ilgili soruya aklımda bir konu daha var. onuda görüşeceğim başkanla dedi. sol bek ve benim tahminim sağ açık.
 
semih takıma girince chedjou da düzeldi. chedjou nun sorunu dany miş demekki:). chedjou semih ikilisi çok iyi olacak bu maçta bu ışığı verdiler. ama chedjou ve dany ikilisi olmuyor. dany yi geçen seneden beri sevmem onuda söyliyim. g.saray a yakışan stoper değil dany. chedjou yu bile bozuyor.
 
Takım her iki maçta da gece ile gündüz gibi 2 yarı oynadı. Teknik ekip sonuçlara bakarak bu sorunu görmezden gelmemeli. Ben şahsen bunun sebebini kestiremiyorum. Belki konsantrasyon bozukluğu denebilir. Diğer bir sebepte rakiplerin 2. devre yorulması ve bunun etkisiyle yıldızlarımızın devreye girebilmesi olabilir.
 

Üst