Gündemden

Umarım tek forvet Drogba ve arkasına dizilen hücumcuların sadece 1-2 tanesinin top taşıyabilen adamlar olmasıyla neler yapabildiğimiz görülmüştür. İngiltere'de dünyanın en akıcı oyunlarından birini oynayan Arsenal'e karşı 2.yarı oyunu domine ettik resmen. İlk yarı çift forvet ile yine pozisyonsuz, sıradan oyun. Umut-Elmander yerine Burak oynasa yine bir şey değişmeyecekti. urak oynayınca tek ve en etkili yönü bulduğu pozisyonları yazacak kadar iyi golcü olması. Eee ona pozisyon hazırlamak lazım işte. O da durağan oyunda Drogba bir şeyler yapmadan zor. Drogba'nın kale önünden uzaklaştığı her santim etkisini azaltıyor. Hiç kimse vazgeçilmez değil ama hoca Buraktan bu kadar kolay vazgeçmez. Şu çift forvetli sistemde set hücumlarına bir çare bulsak yine bir şekilde şampiyon oluruz gibi.
 
guzel bir turnuva oldu.yukarida bir ağabeyimin de dediği gibi 2 tane şl 1.torba takimini yenmek bûyuk is gercektende.ame eksikliklerimiz net belli oluyor.kanat ekskliğimiz ve sol bek eksikliği inşaAllah çok canimizi yakmaz...
 
Selçuk Yula hayatını kaybetmiş. Ölümün rengi olmaz. Allah rahmet etsin kendisine. Allah taksiratını affetsin. Fenerbahçe camiasının ve Türk Futbolu'nun başı sağolsun...
 
Kulubümüzün bu yıldan sonraki senelerde Emirates Cup benzeri Ali Sami Yen Cup isminde bir turnuva düzenleyeceği söyleniyor. Çok güzel olur sanki...
 
Milli Takımımızın, 14 Ağustos 2013 Çarşamba akşamı Gana ile İstanbul'da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu belli oldu.

Olcay Şahan - Beşiktaş
Serdar Kurtuluş - Beşiktaş
Tolga Zengin - Beşiktaş
Alper Potuk - Fenerbahçe
Bekir İrtegün - Fenerbahçe
Volkan Demirel - Fenerbahçe
Caner Erkin - Fenerbahçe
Emre Belözoğlu - Fenerbahçe
Hasan Ali Kaldırım - Fenerbahçe
Mehmet Topal - Fenerbahçe
Burak Yılmaz - Galatasaray
Hamit Altıntop - Galatasaray
Umut Bulut - Galatasaray
Selçuk İnan - Galatasaray
Semih Kaya - Galatasaray
Sefa Yılmaz - Kayserispor
Recep Onur Kıvrak - Trabzonspor
Arda Turan - Atletico Madrid
Nuri Şahin - Borussia Dortmund
Ömer Toprak - Bayer Leverkusen
Mehmet Ekici - Werder Bremen
Mevlüt Erdinç - Rennes
 
AMK'ya göre Arda için Atletico ile Riera + 14M karşılığnda anlaşmak üzereymişiz. Riera gidince yerine Carlinhos gelecekmiş.
 
Federasyonun kalitesiyle doğru orantılı olarak milli takımın kalitesi ve ona olan ilgi de aynı derecede gelişim (!) gösteriyor.

Kupa töreninde kupadan çok beni en mutlu eden şey tüpçünün suratını Zonguldak kömüründen beter hale getirmekti =D
 
Bu fikir yıllardan beri var ama UEFA izin vermiyor.

Yapılmayacak iş değil. UEFA dediğin bir organizasyon. ULEB Fiba kavgasını ULEB kazandı hem de basketbolda. Futbol'un devleri yapmak istesin çok kolay yaparlar.

Haberde benim hayalim olan Avrupa Süper ligi oluşumu da olabilir diyor.

TSL'nin artık bize kazandıracağı hiç bir şey yok.
 
Bu emre denen ŞEREFSİZ dün gol atınca eliyle 4 yapmış.bizim 4.yıldızımıza mı atıfta bulundu bu arkadas bileniniz var mı yok şa bizimle kazandığı üst üste 4 şampiyonluğu mü hatırladı ki :))
 
Bu emre denen ŞEREFSİZ dün gol atınca eliyle 4 yapmış.bizim 4.yıldızımıza mı atıfta bulundu bu arkadas bileniniz var mı yok şa bizimle kazandığı üst üste 4 şampiyonluğu mü hatırladı ki :))

Mısır´daki darbe karşıtlarının simgesi olan bir hareket Emre. Aynı hareketi Çaykur Rize oyuncusu Sercan da yaptı attığı golün ardından.

Merak ettiğim nokta; konu gezi parkı eylemleri olunca spora siyasetin bulaşması çok tehlikeli diyerek aba altından sopa gösteren, kanun değişikliği yapan iktidar ve spor bakanı bakalım bu harekete nasıl bir tepki verecek.
 
Katılıyorum sana.zaten olay stadlarda siyaset yapılmasına engel olmak değil stadlarda muhalefet yapılmasına engel olmak.bu dün iyice ortaya çıktı.
Bu arada hareket emre bel'dan gelince hiç hayra yormak aklıma gelmedi direk altında bir pislik aradım... Bu adamla aynı ismi taşımak ne kadar Buyuk bir eziyet anlatamam...
 
Başlık ile alakalı olmayan mesajları kaldırdım, forumda bilindiği üzere siyaset konuşulmuyor, eğer Mısır'daki olaylar ile ilgili söyleyeceğiniz bir şey varsa da yeri burası değil, Mola bölümünde uygun bir yere yazarsınız.
 

Üst