Halısahada mangal keyfi (Cuma Günü )

Mor takım
Önder Çiçekoğlu
Şamil Çiftçi
Burak Eyvel
Muammet Kaan
Furkan Senbabaoglu

Kırmızı takım
Yılmaz Yıldırım
Volkan Kızıltaş
Tolga Kaplan
Can Kırımlıoğlu
Savaş Karadağ

not: çekilen kuralar sonucu takımlar bu şekilde oluşmuştur. fakat takımlara 1'er kişi daha eklenecek, dolayısıyla katılmak isteyenler için hala yerimiz mevcuttur.

Yukarıya ilaveten kaleciler Mehmet Eskici ve Salim Tolan olacak. Fazla olmak sorun değil isteyen herkes gelebilir, değişe değişe oynarız.

E5 den gelirken Koşuyolu köprüsünde ineceksiniz yolun diğer tarafına geçip Harem istikametine doğru iki üç dakika yüreyeceksiniz solunuzda Bp Shell var yan yana olmazı lazım hemen orada halı saha ışıklarını görürsünüz. Tabi bu tarif Kartal istikametinden gelecekler için geçerli.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
E5 den gelirken Koşuyolu köprüsünde ineceksiniz yolun diğer tarafına geçip Harem istikametine doğru iki üç dakika yüreyeceksiniz solunuzda Bp Shell var yan yana olmazı lazım hemen orada halı saha ışıklarını görürsünüz. Tabi bu tarif Kartal istikametinden gelecekler için geçerli.

Şamil abiyle aynı takımda olmamı sağlayan ve beni o şerefe nail eden Savaş abiye teşekkür ediyorum :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Barselona'yı temsil ediyosak direk satarım abicim ben maçı haberin olsun :) .

Abi herhalde Volkanın gerçekte Barcelonalı olduğunu sırf forumda sen yalnız kalma diye Madrid'i tuttuğunu biliyorsundur umarım :) :)

Burak Eyvel' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":2v9218qs]Barselona'yı temsil ediyosak direk satarım abicim ben maçı haberin olsun :) .

Abi herhalde Volkanın gerçekte Barcelonalı olduğunu sırf forumda sen yalnız kalma diye Madrid'i tuttuğunu biliyorsundur umarım :) :)[/quote:2v9218qs]

Forumda Şamil Abi yalnız mıymış Madrid konusunda? :)

Asla yalnız yürümeyeceksin Şamil Abi... ;)