Halısahada mangal keyfi (Cuma Günü )

Kırmızı Takımdan resmi açıklama ;

Klübümüz oyuncusu Volkan Kızıltaş'ın aslında Barcelonalı olduğu haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Klübümüz oyuncusu Volkan Kızıltaş Real Madridliğiyle her zaman gurur duymuştur.

Kamoyuna saygılarla.

Kırmızı Takım A.Ş

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Yalnız Tolga sakat ben zaten çok ciddi bi sakatlıktan çıktım şimdi birde Muhammet. Gsbasket'te herkes sakat arkadaş :) .
Galatasaraylı olduğumuza en büyük kanıttır :)

Dün halısaha macı yapmıştım. Dizime aldığım darbeye rağmen bugün bende sahada olacağım :)

Rengi farketmez ama kazanan takımda olacağım kesin:) Futbolculara kızıyorum ama taraftar olarak bizimde farkımız yok hep sakat hep sakat:)

maç 8-8 giderken bileğimden sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kaldım..
Baya bir şişlik var.Neyse oyuna gelirsek ben cıktıktan sonra atılan 2 golün değeri yoktur ve maç 8-8 berabere bitmiştir :)

Saygılar ..

Yanlış anlaşılmasın Tolga ile birlikte bizim takımında en efektif oyuncusu olan Kaan'da çıktı. 5 e 5 devam ettik. Ben blmem arkadaş sözünüzde durun Tatlımızı alın :) .

Atın manşetleri; 'CAMdan adam TOLGA'

Biraz özel hayata dikkat be kardeşim,düzensiz yaşamın sonucu bu tabi :p

Şimdi bana 'Darbeye bağlı sakatlık' deme yemeyiz artık :p

Kristal ayak lakabı İlgauskas'tan alınıp Tolga Kaplan'a verilmiş diye okudum bazı spor sitelerinde... Bilmiyorum doğru mudur :)

Tolga'nın üstüne gitmeyin arkadaş :) , adam tek başını takımını ayakta tuttu gene çok çok iyiydi o olmasa biz zaten çok rahat açardık farkı Tolga izin vermedi desem yeridir abartmış olmam.

Maçtan sonra yapılan testlerde Savaş Karadağ'ın a numunesi pozitif çıkmıştır.Gözler B numunesine çevrildi. Savaş Karadağ'ın yaptığı açıklamada "Göreceksiniz B numunesinde çıkmayacak dedi" :)