Hamza Hamzaoğlu

Mustafa denizli deniliyor. Yönetim kendi ayagina sikmaz. Hoca hamza hoca gibi yönetimin eksiklerini kapamaz herseyi söyler. Takimi ayaga kaldirir ama devre arasinda da mutlaka en az iki transfer ister. Ben yaslandigini düsünüyorum ama kisa vadede gelecek en iyi isim. Ha ben olsam uzun süreli ersun yanali getirirdim o baska. Ama nolursa olsun ben bu yönetime güvenmiyorum.
 
Hamza gitsin diyenlerdenim lakin şu milli aranın başında neden yapılmadı? Dün yaptığı açıklamaların aynısını yaz boyu yaptı. Acaba bakın biz ayrıldık lakin baskılar sonucu geri döndü mü diyecekler?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
Yolun açık olsun Hamza Hoca, yapılan haksızlıktır, sezon sonuna kadar beklenmeden birtek başarısızlığı olmayan hocayı yollamak akıl kârı değildir, bu kulüpte gitmesi gereken yönetimdir. Sevinen arkadaşlarlada sezon sonu yine burda konuşuyor oluruz, takımın başında mücadele ettiği her kulvarda kupayı alan teknik direktörü başarısızlıkla suçlamak sadece akıl yetisini kaybetmişlerin yapacağı birşey zaten...
 
Dursun Özbek "Ben burada olduğum sürece Hamza hoca da burda kalacaktır. " dedikten yaklaşık 2 hafta sonra Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı.
 
3 kupa için teşekkürler yolun açık olsun, hiç bir zaman Galatasaray hocası olabilecek kapasite ve karakterde değilmişsin malesef.
 
Denizli olacak gibi hayırlısı olsun. Ne kadar zamanında hoca gitmeli falan desem de bu yapılan için söylenecek çok şey var da.. Benim terbiyem müsaade etmiyor. Herşeyin bir yolu yordamı var da bize en büyük kötülüğü çok zamansız olması

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Basiretsiz yönetim, yeteneksiz futbolcular dururken işlem Hamza Hoca'dan başladı. En suçsuzuydu ama gerekliydi. Karşılıklı çok yıprandık.

Mustafa Denizli ve Ersun Yanal hamlelerinden birini bekliyorum bende. Hayırlısı kimse o olsun inşAllah.
 
Bu arada Ersun yanal konusunda en azından akıllarından bile geçirmemişler. Bu beni rahatlattı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hamza hocayi en basindan beri istemeyenlerdenim. Hala düsüncem aynidir bizim takimi yönetecek bir vizyona, bir düşünüşe sahip değildi. Gitmesini olumlu karsilamakla beraber yönetimden sacma sapan aciklamalar geliyor.
Yok efendim aciklamalari ile yönetimi zor durumda birakmis. Transferleri hamza hoca yapmis bu da taraftarlarca tepki cekince tüm tepki yönetime olmusmus. Arkadas adam ne yaptiysa camiayi korumak icin yapti, sizin arkanizi toplamak icin yapti. Sirf sizin yapamadiklariniz yüzünden gönderiyorsunuz yane hocayi. Sanki hocaya cok iyi adamlar aldiniz hoca yok dedi. (Valla demis de olabilir :D )
Kisaca yönetim sunu demis oluyor. Taraftardan cok baski olustu. Bu tepki yönetime dönmeye basladi aslinda bakin biz suclu degiliz tüm suc hamza hocanindir diyorlar beyfendiler.
Verilen sözlerin hicbiri tutulmamisken bu yapilanlar ise sözlerle tariflenemeyecek bir durumda...
 
O transferler neydi ya jem.,bilal, Carole, José. Ama o yönetimde gitmeli hemde vakit kaybetmeden defolun lannnn gidinceye kadar peşinizdeyim.
 
Bende istemiyordum hamza hocayı ama bu nedir be kardeşim bana göre ligin en kritik 3 haftası.Gönderilme şekli büyük bir ayıp ve komedi hem sen adamı o kadar pohpohla her konuşmanda arkandayiz de şimdi kov ne hale dusurdunuz kulübü .Mustafa Denizli'nin kalitesini tartışmam yaşla ilgili de bir sıkıntı olduğunu dusunmuyorum ama uzun zamandır üst düzey antrenörlük yapmamış biri hayırlısı olsun bakalim kim gelecek Ersun Yanal gundemimizde deil demişler heralde bu yönetim onu getirirse kimse şaşırmaz .
 
Geldiğin gün kariyerini tehlikeye attığını düşünüyormusun sorusuna cevabın galatasray için değer demiştin.umarım aynı görüştesindir hala. Ama bu yönetim ve vefasız taraftar için bence değmezdi.şimdi fatih hocayla Paris'te olacaktın.teşekkürler hocam
Bende böylece tamamen alakamı kesmiş oldum takımdan.Bu yönetim olduğu sürece ne destek ne de maç izleyeceğim.
 
Yanlışları yok muydu ? Tabiki vardı ama Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray tarihine en başarılı teknik direktörlerden biri olarak adını yazdırmıştır.
Buda böyle biline..
 
-Sabri'ye övünerek verdirdiğin 5 Milyon TL'lik kontrat.
-Umut Bulut'a yeni sözleşme.
-Kadroda adaletsiz seçimler; Ne olursa olsun kesik yemeyen Sabri, Umut, Selçuk ve diğerleri.
-Yerli Yabancı konusundaki yanlı tutumun: Podolski'nin performansını beğenmiyorum, Umut yürüyene kadar takımda kalmalı. Astana maçı sonrası Semih'e tek laf yok.
Transfer konusunda vizyonsuz hamlelerin; Bilal-Jem Karacan.
Oyunu okuyamama; Golün geleceği belli iken asla oyuna müdahale etmeme ( Astana maçı , Benfica maçı , Rize maçı )

Ahbap-çavuş ilişkin kadrodaki adaletsiz seçimlerin taraftara Umut konusunda koyduğun postanın bir yanıtı olmayacakmı sandın Hamza efendi ?

4. Yıldızı takarken FB'de İsmail Kartal'ın olması bizde Sneijder ve Muslera'nın her maç devleşmesi seni kral yaptı ama gerçekler her zaman görünür.
Bir daha bu kulübün yanından bile geçmemen dileğiyle...
 

Üst