Hey Alttaki?

Sırayla herkes alttakine soru sorsun.Bıkmadınızmı üsttekini yorumlamaktan :)

Hey alttaki.
-5. yabancıyı hangi mevkiye alalım ?

Re: Hey Alttaki ?

Futboldan pek umutlu degilim ama basketten kesin eminim;SAMPİYONUZ!!!
Kalli gitsin mi kalsın mı?

Geçen sezon en başarılı oyuncumuz görünse de bu sene takım oyununa döndüğümüz için oynayamazdı. (Gerçi geçen sezon Fitch gelene kadar yine takım oyunu oynuyorduk...)

Yeni yıldan beklentileriniz...

Her dalda başarı ve şampiyonluk... :) Bir de, Onur abimle kol kola Sarı Kırmızı için bağırmak... :D

Cumartesi günü Abdi İpekçi'de sonuç ne olur? (Skor olarak.) :p

59-63 alırız 8)

Yaza bilgisayar topluyorum..Intel mi alayım AMD mi işlemciyi :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
59-63 alırız 8)

Yaza bilgisayar topluyorum..Intel mi alayım AMD mi işlemciyi :)
AMD al.Özellikle oyun oynamayı seviyorsan. :)

Bu sene bitinceye kadar burs verebilecek birileri bana çıkacak mı :D

Kesinlikle yanlış buluyorum ...Bizim de kendi işimzidek bazı değerleri yapıtlarımıza isimlerini koyarakta olsa yaşatmalıyız!!!

Sen stadın denildiği gibi 2 sene sonraya yetişeceğine inanıyor musun? ( şahsen hayır :( )

2 yıl sonraya yetişeceğine inanıyorum ben, en kötü bir iki ay sarkma olur, ki bunu kabul edilebilir buluyorum. Çünkü Eren Talu Türkiye'deki işinin bir numarası kabul ediliyor bildiğim kadarıyla.

efes maçında salon dolar mı?

Efes maçında salon %80 dolar.Yani 10 bin kişi benim tahminim....
Hüseyinin yokluğunu,kim tamamlar?Maçta kim ön plana çıkar?

Hüseyin´in yokluğunu ancak takım ruhu telafi eder ki edeceğine de inanıyorum. Maçta ise taraftarın ön plana çıkacağını umuyorum. Zaten takım ruhunu ve taraftar baskısını ön plana çıkaramazsak bizim için çok zor bir karşılaşma olur. (Efes maçıyla ilgili konu başlığına bakmadığım/yazmadığım için fırsat bu fırsat buraya yazayım dedim ;))

Fener´e Kadıköy Belediyesinin çekitği peşkeşten haberin var mı? Varsa nasıl bir tepki vermeyi düşünüyorsun?