Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

Lincoln´ün 2. yarıda taraftarın beklentilere yanıt vereceğine inanıyorum.

İletileri koyu harfle yazmak iletinin değerini artırır mı yoksa görüntü kirliliğine mi neden olur?

bu soru bana sanırım. iletilerimi koyu harfle yazmamın tek nedeni hoşuma gitmesinden dolayı. yazdığımın değerini artırmıyor tabiki ve görüntü kirliliğine sebep olduğunu düşünmüyorum ;)
cenk akyol'un gerektiği kadar süre aldığını düşünüyor musun?

Zamanla hakettiği süreyi alacağına inanıyorum, henüz yeni geldi sayılır ve takıma alışması için zamana ihtiyacı var.

Efes mağlubiyeti final oynayacağımıza dair olan inancını zedeledi mi ? Yanıt "evet" ise neden?

Not: Koyu harfle yazmak forum kurallarına aykırı.

Benim azalmadı :) Nedeni ise takım olmayolunda önemli adımlar attığımızı gördüm kötü de olsak bildiğimiz doğrulardan vazgeçmedik ;)

Bu forumun en itici insanı ben miyim :)

Sanmam. :) Murat Özyer'e destek verdiğini gördükten sonra. :)

Sizce ilk devreyi lider bitirdiğimiz gibi, sezon sonunda da en başta olur muyuz? (Tabii ki, Erkek Basketbol Takımı)

Evet kesinlikle biz olacağız eğer böyle oynarsak...

Steve Francis'in en iyi anlaştığı oyuncu kimdi? ( 2001 yıllarında... ) :p

Fatih Solak.

Bu konu sanki gereksiz değil mi? :D

:D :D Yok tanımadık. :D

Bnvit maçında süpriz bir yenilgi alabilir miyiz?

Hüseyinin yokluğunda o sahada ve potalarda çok sürpriz olmaz.
Mücadele etmemiz gerekiyor.
Gerçi Gaines-Owens daha az sırıtır bu maçta.

Sırada kimle röportaj yapılsın ?

Tufan Ersöz röportajıni tercih ederim.

Bayan basket takımının Ayhan Şahenk´te oynadığı maçlara önemli bir mazereti olmamasına rağmen gitmeyen Fenerli olsun mu :)

Onur Abi güzel söylüyorsun hani fenerli olsun diyoruz da şahsiyetin maça gidip gitmeyeceğini bilemediğimizden gitmediği zamanlar oluyor mazareti olmasa bile... Böyle adamlar Galatasaray'lıyım diyorsa da yazık !

Ayın taraftarının bence '' Önder Çiçekoğlu '' olduğunu söylesem ne dersin? ( erkek ve bayan takımımızın maçlarına gitmesi , daha sonra da voleybol maçına gitmek istemesi ve son 2 setine yetişmesi işinin olmasına rağmen :) )

Güzel soru :) Maçlara gitme yasağım var o nedenle sürgündeyiz.

Bayanlar All starda Işılın taraftar oyuna rağmen yer almamasını nasıl değerlendiriyorsun ?

Aslında verelim derdim,ama güzelim günü mahvetmeye gerek yok.Muhattap olarak kabul etmemek lazım.Zaten cezasını çekti.

Maça ilgi nasıl olur sence? Türk karması maçı alır mı ?

Maça ilgi oyuncuların aileleri, klüp oyuncuları ve basketbol camiası çerçevesinde olur büyük ihtimalle.

Işıl var diye biliyorum ben bu arada, adı yazıyordu.

Tekerlekli S. Takımımız Avrupa'da napar?