Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

Eğer Aykut´a hata yapsa dahi güvenip görev verilmeyecekse yapılmalıdır.

Başkan adayları arasında gösterilen Adnan Öztürk Canaydın yönetimine girecek kadar saf mıdır?

Onur Abi , Adnan Öztürk saf mıdır bilmem ama eğer başkanımız bundan sonra basketbolda gerekli ilgiyi gösterecekse bir mahsuru yok benim için aday seçilmesi... ;)

Galatasaray'ımız için spor salonu yaptırmayı yönetim daha düşünmüyor mu?

Nasıl Basketbol maçındada mı? :muhaha
80 civarı atarız 70 civarı yeriz öyle diyim o zaman.Kazanırız yani ;)

Bilet almak için biraz geç kaldım.Ama yarın yinede şansımı denicem Beylikdüzü Carrefour biletixde :(
Eğer bilet bulamazsam kendime ne gibi bir ceza veriyim? :oops:

Sezonun ikinci yarısında İstanbul´da oynayacağımız tüm bayan basket maçlarına git. Gerçi böyle cezaya can kurban ;)

Bu sezon Galatasaray´ın UEFA´da mı yoksa TBL´de mi final oynamasını tercih edersin ?

tamda sorusu gelmiş bana:) Tabiki Kidd. Çünkü o komple bi pg.
bayanlarımızın bu seneki şansını nasıl görüorsun??

Bence bayan takımımız bu sene güzel performans sergiliyor fakat fb bayanlarda çok iyiler yani final oynarız fakat final maçı ne olur bilemiyorum o zamana kadar ne değişir pek fikrim yok...

Bu sene T-MAC'in maçlardaki performansı nasıl ? Francis'in sakatlığı düzelmesi halinde nasıl bir oyun ortaya koyarlar?

T-Mac seneye iyi başlamıştı sakatlıktan sonra biraz düzeldi. Ama Francis gelirse ne olur bilemem. Francis egosu yüksek bir oyuncu. Ya yükselirler ya da tam düşerler...
LeBron James mi Dwayne Wade mi?

rebound ve serbest atışlardaki düşük yüzdemiz,,
gece ki boston celtics - detroit pistons maçını kim kazanır?

Evet,yaparız .Emre'den sonra ki transferimiz, büyük bir ihtimale orta sahaya olacak.

İkinci yarıda;ilk yarıda patlama yapamayan oyuncu(lar)dan patlama bekliyor musun?

Hayır pek birşey bekleyemiyorum malesef. Sadece Ümit Karan biraz daha iyi olabilir.

Sence Premier Lig'de hangi takım şampiyon olacak bu sezon?

durumları sıralamayı hiç bilmiyorum ama gönlümden geçen takım her zaman o süper taraftarıyla liverpool olmuştur.

yolunda giden ve rayına oturan basketbol organizasyonumuza ne zaman tam destek verip güvenecez?

zor bir soru olmuş :) taraftar desteğini son maçlarda göstermeye başladı, bu da taraftarın takıma olan güveninden kaynaklanıyor sanırım. (Efes yenilgisiyle umarım bu bozulmaz )

euroleague'in en iyi takımı cska mı panathinaikos mu?