Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

takimimizin kacinci bitirecegi ile fikrim yok ama ,kesinlie sampiyon olacagiz buna yurekten inaniyorum

Hey Alttaki ?
Galatasarayimiz deplasmandaki levekusen macinda tur atliyacakmidir?

Uğur'un yerine doldurmak zor olacaktır. Hele bu forma ulaşmışken inanılmaz üzüldüm onun için... :( Ama Song veya Barış ile orayı doldurabiliriz...

Türk Basketbolu'nun durumunu nasıl görüyorsun?

Her spor dalında olduğu gibi Basketboldada avrupa ülkelerinden geriyiz.Ama umutsuz değilim.Yakın zamanda gerek sportif gerekse kurumsal alanda büyük adımlar atılıcaktır.

Bir gün Bülent Korkmaz'ın Galatasaray'ın başına geçmesini istermisin ?

Ben direk soru sorayım en iyisi...

NBA tarihinde ilk play-off maçında tripple-double yapan oyuncu Magic Johnson ve Johnny McCarthy ile birlikte kimdir?

NBA ve King aşığı Uğur arkadaşımın sorusunun cevabı , LeBron James olabilir mi acaba ? Hatta biraz daha detaylı açıklarsam tarih 23 nisan 2006 Cavs @ Nets ile oynuyor ve King ilk play-off maçında 32 sayı , 11 ribaund ve 11 asistlik ''olağanüstü bir performans'' ile NBA'deki rekorlarına muhteşem bir başlangıç yapıyor ;)
Hey alttaki pazar günkü Beşiktaş maçında Kalli gene süpriz bir kadro çıkartıp bizim saçımızı başımızı yoldurtacak mı ?

bence fenerbahce macındaki kadroyu cıkartıcak lincoln un oynayamayacağından dolayı nonda bu hafta ilk 11 de forma sansı bulabilir...

Sence grand canaria yı eleyebilrmiyiz...?

Re:

Kesinlikle eleybiliriz bu potansiyel var fakat önemli olan inanç ve konsantrasyon...

Bu haftaki Efes-BJK maçı ne olur?

NOT: Abi istatistikler doğru fakat benim hatırladığım kadarıyla o maç Washington'laydı... Zaten LeBron onla birlikte Washington'ın belalısı olmaya başlamıştı...
Göker AKEL' Alıntı:
NBA ve King aşığı Uğur arkadaşımın sorusunun cevabı , LeBron James olabilir mi acaba ? Hatta biraz daha detaylı açıklarsam tarih 23 nisan 2006 Cavs @ Nets ile oynuyor ve King ilk play-off maçında 32 sayı , 11 ribaund ve 11 asistlik ''olağanüstü bir performans'' ile NBA'deki rekorlarına muhteşem bir başlangıç yapıyor ;)
Hey alttaki pazar günkü Beşiktaş maçında Kalli gene süpriz bir kadro çıkartıp bizim saçımızı başımızı yoldurtacak mı ?

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Kesinlikle eleybiliriz bu potansiyel var fakat önemli olan inanç ve konsantrasyon...

Bu haftaki Efes-BJK maçı ne olur?

NOT: Abi istatistikler doğru fakat benim hatırladığım kadarıyla o maç Washington'laydı... Zaten LeBron onla birlikte Washington'ın belalısı olmaya başlamıştı...
[quote="Göker AKEL":2lvlz3ub]NBA ve King aşığı Uğur arkadaşımın sorusunun cevabı , LeBron James olabilir mi acaba ? Hatta biraz daha detaylı açıklarsam tarih 23 nisan 2006 Cavs @ Nets ile oynuyor ve King ilk play-off maçında 32 sayı , 11 ribaund ve 11 asistlik ''olağanüstü bir performans'' ile NBA'deki rekorlarına muhteşem bir başlangıç yapıyor ;)
[/quote:2lvlz3ub]

NBA uzmanlarıda arada bir yanlışlık yapabilir Uğur ;) Cavs @ Washington Wizards 97-86 skoru ile biten maçtı.

Diego Lugano...

Kidd Dallas'da ne yapar?

NOT: Abi benim üstüme değil senin sözün üstüne konuşmak fakat ufak bir bilgi yanlışını düzeltmek istedim sadece... :)

Kidd'in sayı olarak katkısı olacağını pek zannetmem ama asist ve takım oyunu alamında cok verimli olur...

Kepez Belediye 'yi ikinci macta da yeebilirmiyiz?