Hey Alttaki?

Re: Hey Alttaki ?

Herşey konsantrasyonda biter. Kendimizi verdiğimizde rakipleri nasıl hallaç pamuğu gibi dağıttığımız ortada...

Türkiye'de rap müzik seviliyor mu?

Gerçekten çok zorlu bir mücadele olacak çok düşük bir ihtimal yeneriz fakat yeneceğimizi pek sanmıyorum ama ne olursa olsun üst tura çıkacağımızdan eminim!

Houston Rockets - Lakers maçı ne olur?

1.Galatasaray
2.Fenerbahçe
3.Beşiktaş

olur..Haliyle Şampiyonlar Ligi'ne giderler..Tabii ön elemeyi geçebilirlerse..

Gerald Fitch bu sene takımımızda olsaydı ne olurdu ? (Hem kendi açısından Hem de takımımız)

Dün akşamki maçta Lincoln´ün pozisyonunun penaltı olup olmadığını :)

Sana göre geçtiğimiz haftanın en önemli olayı nedir?

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
Göztepe nin voleybol takımının 2. lige çıkması ve akp nin kapatılma muhabbeti..

Sence akp kapatılır mı?
İnsallah kapanır.
Sizce hite yeterli mi?

Volkan Kiziltas' Alıntı:
[quote="Semih TİYANŞAN":i3c7zjhs]Göztepe nin voleybol takımının 2. lige çıkması ve akp nin kapatılma muhabbeti..

Sence akp kapatılır mı?
İnsallah kapanır.
Sizce hite yeterli mi?[/quote:i3c7zjhs]

yukardaki soruya kesinlikle evet derdim...elimde olsa bu ülkenin basındaki herkesi vurmak isterdim:)"durmak yok soymaya devam"

hite takıma yeterli değil bence...

ülkemizin oynetimini nasıl buluyorsun?

Olaya ABD penceresinden bakarsak gayet iyi yönetiliyor ancak Türkiye penceresinden bakarsak yönetilmiyor bazı odaklara peşkeş çekiliyor. (Genç arkadaşların ülke yönetimine ilişkin fikirlerinin olması, siyasetle ilgilenmeleri güzel ama sanki yeri burası değil gibi...)

En son okuduğun kitap ve kitap hakkındaki fikrin nedir?

akpNİN KARA KİTABI ...Gökçe Fırat'ın yazdığı bir kitap kesinlikle ve kesinlikle bütün doğruları yazmıs.gerek tayyipin amerikaya hizmetleri gerek dtpyle yapılan isbirlikleri...okumanızı tavisiye ederim(bu bölge iyice siyeset kazanına dönştü):)

Sıklıkla okudugun dergiler?

Burak konudan uzaklaşalım derken iyice içine çekiyorsun : )

Eskiden "K" dergisini düzenli okuyordum. Şair ve yazarları ilginç yönleriyle ele alan dolu dolu bir dergiydi ama kendisini yenileyemeyip konu sıkıntısına düşünce kalitesini kaybetti. Onun haricinde takip ettiğim dergiler Galatasaray ve Aydınlık.

En sevdiğin şair kim ve en çok beğendiğin şiiri...

Nazım Hikmet'i ve Sunay Akın'ı severim...
Nazım Hikmet'in ''Karıma Mektup'' adlı şiiri de en sevdiğim şiirlerindendir...

Milli Takımın Euro 2008'deki şansı nedir???