Berabere kalırız gibime geliyor. Rijkaard sözleşmesi bittiğinde yeniler mi?
Gazanfer Tosun 0 2 Eyl 2009 #801 Berabere kalırız gibime geliyor. Rijkaard sözleşmesi bittiğinde yeniler mi?
M Mehmet E. Güneş 0 2 Eyl 2009 #802 kıvırcık saçlarına hayran olduğum rijkaard, uzun yıllar bizimle kalacak buna inanıyorum. bu sene toplu kuş ölümlerini önlemek için devlet hangi tedbirleri almalı??
kıvırcık saçlarına hayran olduğum rijkaard, uzun yıllar bizimle kalacak buna inanıyorum. bu sene toplu kuş ölümlerini önlemek için devlet hangi tedbirleri almalı??
Burak Uğur Yılmaz 0 2 Eyl 2009 #803 Devletin bu konuda yapabileceği birşey yok... Ama sözler veren Aziz'in ve Yıldırım Demirören'in kalp sağlıkları için tedbir alabilirler. Bu sene hangi transfer seni daha fazla mutlu etti?
Devletin bu konuda yapabileceği birşey yok... Ama sözler veren Aziz'in ve Yıldırım Demirören'in kalp sağlıkları için tedbir alabilirler. Bu sene hangi transfer seni daha fazla mutlu etti?
Y Yılmaz Özardıç 0 2 Eyl 2009 #806 Canım sıkılıyor.. Bu sene yabancıların hangisinden daha çok verim alırız?
Tolga İhsan Kaplan 0 2 Eyl 2009 #809 Benim babam'da dedem'de galatasaraylı o yüzden.. içindeki fenerbahce nefretinin sebebi nedir ??
E Erdal Can İçelli Misafir 2 Eyl 2009 #812 tabiki LeBRON 8) 8) Zafer Kalaycıoglunun takımın basında olmasından mutlu musun?
E Esen Dincer 0 2 Eyl 2009 #817 inşallah beddualar tutmazsa gidiyorum :ehue bjk-GS maçı kaç kaç biter sence ? :roll:
Erdal Avcı 0 2 Eyl 2009 #820 Işıl ve Augustus eskisi gibi dönerse geçen yıldan daha kötü olmayız. Alttaki ekşi sözlüğe hergün girer misin?
Işıl ve Augustus eskisi gibi dönerse geçen yıldan daha kötü olmayız. Alttaki ekşi sözlüğe hergün girer misin?