tanımıyorum ki Çay mı kahve mi
Tugay Aktepe 0 3 Eyl 2009 #842 Barış Yavruoğlu' Alıntı: Ps 2009 Dayım mı ? Çağrı mı ? Genişletmek için tıkla ... Hahaha. Süper ya.
Berkan Karadurmuş 0 3 Eyl 2009 #847 Kavun da forum çığrından çıkıyor Hey alttaki; niye hep kıyaslama soruluyor?
Mustafa Yanar 0 3 Eyl 2009 #849 Bilmiyorum.. Galatasaray-Bjk maci inleyen nagmelerden oteye gider mi ?
Bayram Kurtulmuş 0 3 Eyl 2009 #851 Ömrü en fazla 1 yıl ayrıntılı izlemedim ama öyle olur genelde ... İhanet - A.Hopkins,T.Baldwin En sevdiğin kanal
Ömrü en fazla 1 yıl ayrıntılı izlemedim ama öyle olur genelde ... İhanet - A.Hopkins,T.Baldwin En sevdiğin kanal
E Emre Evren İçöz 0 3 Eyl 2009 #855 Hala futbol 8) A Milli Futbol Takımımız ne zaman 2 kere üst üste uluslararası kupaya katılabilecek
Burak Barut 0 3 Eyl 2009 #856 Hayır katılamayacak... Soracağım soruya Tugay cevap versin Hokus mu Pokus mu
Tugay Aktepe 0 3 Eyl 2009 #857 Burak Barut' Alıntı: Hayır katılamayacak... Soracağım soruya Tugay cevap versin Hokus mu Pokus mu Genişletmek için tıkla ... Abra Kadabra. Barut mu ? Ateş mi ?
Burak Barut' Alıntı: Hayır katılamayacak... Soracağım soruya Tugay cevap versin Hokus mu Pokus mu Genişletmek için tıkla ... Abra Kadabra. Barut mu ? Ateş mi ?
Tugay Aktepe 0 3 Eyl 2009 #859 Emin Doğanca' Alıntı: Tabiki Ateş prison break @ lost ? Genişletmek için tıkla ... Scofield . . . Sahur mu ? İftar mı ?
Emin Doğanca' Alıntı: Tabiki Ateş prison break @ lost ? Genişletmek için tıkla ... Scofield . . . Sahur mu ? İftar mı ?