Hey Alttaki?

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":2sldyxvv]Prison Break.

Livorno mu,Lazio mu ?

Volkan, Lazio mu Roma mı diyecektin ki dost kim düşman kim bilelim... :)[/quote:2sldyxvv]
Livorno'yla Lazio cok uc noktada oldukları için öyle dedim. :) .Livorno diyen muhtelemen Roma diyecektir Abi.Roma'da işci kesim taraftarı. :)

Volkan, ben kendimi bildim bileli Roma taraftarıyım, sarı-kırmızının aşığıyım. Hatta İtalya'da dayak yediğimiz maçtan sonra bu sevgim bitmedi diye pek çok arkadaşımdan tepki aldım. Roma işçi takımı değil de Lazio'nun düşmanı diye o kesimi destekler. Yani kim koyarsa koysun Allah razı olsun mantığı ile... Güzel anlattım. :) Bunun üstüne alttaki cevap ver;

Arjantin'in futbol kralı hangi takımdır ?

Buna cevap vermesem catlardım.İşci takımıda olsa Boca'yı hiç sevmiyorum renklerinden ve polislerin onlara karşı olan tutumlarından dolayı.

Bu yüzden taraftarıyla renkleriyle;River Plate.

Bu sene erkek basketbol takımımızda sayı kralı kim olur bu kadroyu düşünürsek.?

Ntv

En sevdiğin spor programı . Biri basketbol , diğeri futbol olmak üzere 2 tane

Ayıp ettin Gazanfer tabiki Maicon :) . Ayrıca Dani Alves 30 Milyon Euro paha biçilecek bir oyuncu değil ama Maicon çok başka ....

Dünyanın en iyi pas yapan takımı

Galatasarayın İfade etmediği hiç bir kavram yok ;)
Ligde kim gol kralı olur demiyorum da sıralama nasıl olur ilk dört isim nasıl sıralanır Baros-Keita-Kewell-Arda Arasında :)

Emel Dizili' Alıntı:
Ayşegül sen güzel sıralamışsın:)
[quote="Ayşegül Aygün":v3kwo56g]Baros-Keita-Kewell-Arda
Şeklinde olur.

Kewell ismi ne ifade ediyor?[/quote:v3kwo56g]

Kondüsyon düşüklüğünü. :)

Yarın Türkiye-Litvanya maçı ne olur ?

Galatasaray'a gelen (bana göre) en iyi, en fazla kendi futboluna bakan,en efendi yabancı.. ;)
Galatsaray dünyanın en iyi kulupleri sıralamasını bu sezon kaçıncı bitirir?