Hey Alttaki?

Sophia Young 3de oynarsa erkek takımındada en çok sayıyı Eren Beyaz atar sanırım...

Avrupa Basketbol Şampiyonasında çapraz eşleme ile kimin gelmesini istersin? (ilk 4e girmesi muhtemel rakiplerden)

Eren Aydın' Alıntı:
O zaman takımlarımızda kim nerede oynuyor bilmek lazım. Sırf cevap vermek için cevap vermemek lazım.
Sophia Young'un 4 Numara olduğunu biliyorum yalnız bazen 2 kaliteli uzunumuz olduğu için yer yer 3 numara'da oynayabileceğini tahmin ediyorum 1 numara ışıl oynar yeni transfer j.perkins 2 numara mı 3 numara mı onu bilmiyorum ayrıca 3 numara ile 4 numara arasında dağlar kadar fark yok sonuçta 5 numara oynayan bir oyuncuya 1 numara demedim tek istemediğim şey burada hata avcılığı yapılmaması yoksa kimin nerede oynadığını herkes daha iyi biliyor bu hata avcılarından ama öyle olaylar oluyor ki yok yumuşak ğ'nin şapkasını yazmamışsın böyle yazı mı olur boyutuna kadar ulaşacak ileride ki ayrıca kimse hangi oyuncu nerede oynuyor bilmek zorunda değil yeter ki antrenörler bilsin kimin nerede iyi oynayabileceğini bayan taraftarlarımız var hangi oyuncunun nerede oynadığını çoğu bilmez dövelim mi yani ama ben gerçekten bayan takımında şu kadro'da 3 numara kim oynuyor gerçekten bilmiyorum yoksa erkek takımındaki oyuncuların boylarını,kilolarını bile çocukluktan beri ezbere bilirim en büyük hastalığım budur.

Sorunun cevabı arda turan

bu sezon orta saha oyuncularımızdan en çok golü kim kaydeder ?

TFF'nin bu kararı beni çok şaşırttı açıkcası.Gökçek ve Özgener, Başbakan'ın adamları.Başbakan'ın da el atmasıyla en kısa zamanda Ankarasapor lige döner bence.

10. haftada 10 yıllık şansızlığımızı kıracak mıyız?

Mevki mevki ayırmak gerekirse;
Kalede:Leo Franco
Defansta:Servet Çetin
Orta Sahada:Harry Kewell
Forvette:Milan Baros

Favori bilgisayar oyunun hangisi?