Hey Alttaki?

Kevin Durant'den bu sene 22 23 değil 2829 sayı ortalama gelir,aynı şekilde Jeff Green,Russel Westbrook ve (bir gardları vardı şimdi unuttum adını draftten gelen)ondan katkı gelirse bence yaparlar..

UEFA grubumuzu kaçıncı sırada ve kaç puanla bitiririz?

Zaten deplasmanda Pana'dan 3 puanı kaptık.Bana göre 6'da 6 yapmamamız için bir sebep yok.6'da 6 olmasa bile 6'da 4 galibiyet 2 beraberlikle gruptan 1. çıkarız.

Millilerimizin maçı alabilecekken Yunanistan'a elenmesini neye bağlıyorsun?

Elindeki kadroyu doğru kullanmayan, koltuk sevdasına kapılıp dışarıdan gelen baskılara boyun eğen Tanjevic´e.

Eğer Semih Erden yerine Hüseyin Beşok Polonya´ya götürülse nasıl bir sonuç elde ederdik?

O minik shaq en azından riband'ları toplayamazdı cıkar 8 sayıyı hüseyin'de ekstra bir 10 sayı fazla atardı yunanistanı 10-12 sayı arası bir farkla yenerdik..

Twente alisamiyen'de Galatasray'la oynasa skor ne olurdu ?

Bizim birileriyle karşılaştırılmamız gerekmiyor.Ondan "Twente'yle oynasak n'olur", "Fener'in yenemediği takımı biz yeneriz" tarzı kompleksli konuşmaları yapmamız gerekiyor.

Alttaki Otep Shamaya mı, yoksa Angela Gossow mu?[vokal olarak]

Bence ikiside degil laura nichol'u tek gecerim..(mola bölümünde eglenmek amaclı sordum soruyu karsılastırmak degil..)

Candan Ercetin mi ? Nilüfer mi ?

tabiki candan erçetin......

farz et avrupa şampiyonasında kadroların belli olacağı son gün bekir-semih-ömer mi yoksa serkan-hüseyin-kaya mı....

Kesinlikle Serkan-Hüseyin-Kaya'dan kullanırdım tercih hakkımı....

Yeniden Uefa Şampiyonluğumu yoksa Feneri büyük farkla yenip Lig şampiyonu olmak mı?

Konsantrasyon !!! ;)

Konstre olup, rakibi küçümsemez, ciddi ciddi topumuzu oynarsak en az 3 farkla olmakla birlikte, 5-0 alırız.

Bjk lige verdiği 2 haftada toparlanabilir mi?

5iktaş en fazla 4.ci olur toparlanacagı en fazla budur..

Televizyonda telegol ve yapımcısı serhat ulueren'imi Yoksa şirinler ve Gargamel'imi izlemek istersin ?