İngiltere Premier League (Futbol)

AC Milan'dan Kaka'ya götürdüğü, ancak ret yanıtı aldığı rekor transfer teklifi ile gündemden düşmeyen Manchester City, West Ham United FC'nin forvet oyuncusu Craig Bellamy'i renklerine bağladı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, West Ham United FC'nin Galli futbolcusu Bellamy ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, eski takımı Blackburn Rovers'tan tanıdığı Craig ile yeniden birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, ''İhtiyaç duyduğumuz kalitedeki bir futbolcu olan Craig'in tekniği iyi, antrenmana da oldukça hevesli. Takıma büyük katkı sağlayacak'' dedi.

Dün sağlık kontrolünden geçen 29 yaşındaki futbolcu, 1996 yılında başladığı futbol kariyerine, Norwich City, Coventry City, Newcastle United, Celtic (kiralık), Blackburn Rovers ve Liverpool'u da sığdırdı.

City'nin takımın başına adam gibi hoca getirmeyip yıldızları takıma toplaması saçma geliyor bana . Resmen arapların görgüsüzlüğü diyelim hatta . Paraları var ama plansız programsız iş yapıyorlar ..

Taner Tuna' Alıntı:
City'nin takımın başına adam gibi hoca getirmeyip yıldızları takıma toplaması saçma geliyor bana . Resmen arapların görgüsüzlüğü diyelim hatta . Paraları var ama plansız programsız iş yapıyorlar ..
Katılıyorum. Adamlarda pazarlık adeti yok heralde. İstedikleri oyuncunun fiyatını sorup etmeden direk iki katı parayı teklif ediyorlar resmen. Hamburg'lu De Jong'u da 17 milyon sterline almışlar. Tamam De Jong kötü oyuncu değildir ama o kadar para verilir mi? Yazıktır o verilen paraya...

Wayne Bridge, Craig Bellamy, Nigel de Jong, Shay Given

Man. City devre arasında iyi transferler yapmış.Ama bence defans hattını full yenilemelilerdi.Çünkü hücumları süper ama defans olmadıktan sonra bu iş olmuyor.Bakalım sadece Bridge ve De Jong Man. City defansına ilaç olabilecek mi.

Bir efsanenin dönüşü: 1-4

Liverpool'dan tarihi hezimet! Ada'da haftanın maçında Manchester United, Old Trafford'ta Liverpool'u konuk etti ve karşılaşmadan 4-1 yenik ayrıldı. Mücadelede Manchester United, maçın 23. dakikasında C.Ronaldo'nun penaltısıyla öne geçerken, ardından gelen Liverpool fırtınasında 28. dakikada Torres ve 44. dakikada penaltıdan Steven Gerrard'ın penaltıdan attığı gollerle Kırmızılar devre arasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarının büyük bölümünde Manchester United'ın baskısı gözlemlenirken, goller yine Liverpool'dan geldi. Kırmızılar, 77. dakikada Aurelio ve 90. dakikada Dossena ile iki gol daha bulurken maçtan da 4-1 galip ayrıldı. Manchester United'da Vidic, maçın 76. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonucun ardından Manchester United, ligde bir maç eksiğiyle 65 puanla zirvede kalırken, Liverpool 61 puana yükseldi.

Dün Liverpool'dan nefret ettiğini dile getiren Rooney'e nefreti için bir bahane daha oldu..Manchester'a itina ile futbol dersi verilir.. 8)

B_f93f18c8286f0e17c157466c197f27ed.jpg

Bende aynısını yazacaktım :) .Dün resmi internet sitesinde Liverpool'Dan nefret ettiğini söylemişti ne de olsa Everton'lı .Ama anlaşılan Liverpool takım olarak Rooney'den daha çok nefret ediyor ki böyle bir sonuç çıktı :)

İki sevdiğim takım karşılaştı. Ancak daha çok sevdiğim takım kazandı. Liverpool şu anda Barca ile Dünya Futbolu'nun zirvesindeler.
Bu arada şuanki durumla kim kime 6 atar belli olmaz? :)
Steven Gerard #8

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":348xw1im]
3 hafta sonra tekrar bir 6 atmaya gidiyoruz Anfield Road'a.. 8)

6 atamadık ama 4 attık bayağı yaklaştın yani.. 8) :)

3 kez öne geçtiğimiz maçı kazansaydık keşke..[/quote:348xw1im]

Saadet biz boşuna konuşmuyoruz.
Adebayor yok, Van Persie yok, Eduardo yok. Arshawin var... 8)

Nedir bu Liverpool'un Londra takımlarından çektiği ? 4'er 4'er gidiyor. :)

Hala Liverpool ve futbol kültürü diyorlar.Pehh..

Sevgili Tugay yanlış anlama amacım seni kırmak değil ama futbol kültüründen kastını anlayamadım..Tamam 17 yıldır lig şampiyonu olamıyoruz ama futbol kültürüyle ilişkisini çözemedim..Futbol kültürü dediğimiz şey genetik bir durumdur , sonradan kazanılmaz..Bu takım Chelsea ikinci ligde oynarken İngiltere'de Lig Kupası ve İngiltere Kupası'nı , Avrupa'da ise şimdinin Şampiyonlar Ligi ile Süper Kupa'sını kaldırmış takım..Sonuç olarak bir takımın hocasına,antrenörüne,oyun sistemine hatta taraftarını bile eleştirebiliriz,kötüleyebiliriz ama futbol kültürünü yok saymak olmuyor..Tekrardan kırdıysam kusuruma bakma , sonuçta yabancı takım bunlar.. ;)

Maça gelirsek , sonuç iki takıma da yaramadı ama Manu'ya yaradığı kesin.. Bu arada Arshavin'in sanırım 3.golüydü -ki sol ayakla attığı , çok güzel bir goldü..4 golü de her babayiğit atamaz böyle zor bir maçta..

Taner Tuna' Alıntı:
Sevgili Tugay yanlış anlama amacım seni kırmak değil ama futbol kültüründen kastını anlayamadım..Tamam 17 yıldır lig şampiyonu olamıyoruz ama futbol kültürüyle ilişkisini çözemedim..Futbol kültürü dediğimiz şey genetik bir durumdur , sonradan kazanılmaz..Bu takım Chelsea ikinci ligde oynarken İngiltere'de Lig Kupası ve İngiltere Kupası'nı , Avrupa'da ise şimdinin Şampiyonlar Ligi ile Süper Kupa'sını kaldırmış takım..Sonuç olarak bir takımın hocasına,antrenörüne,oyun sistemine hatta taraftarını bile eleştirebiliriz,kötüleyebiliriz ama futbol kültürünü yok saymak olmuyor..Tekrardan kırdıysam kusuruma bakma , sonuçta yabancı takım bunlar.. ;)

Maça gelirsek , sonuç iki takıma da yaramadı ama Manu'ya yaradığı kesin.. Bu arada Arshavin'in sanırım 3.golüydü -ki sol ayakla attığı , çok güzel bir goldü..4 golü de her babayiğit atamaz böyle zor bir maçta..

Taner kardeşim; Liverpool gibi köklü bir İngiliz ekibini basit sözlerle küçümseme çabam asla yoktur. Benim amacım birbirimize takılmaktır,futbol aracılığıyla şakalaşmaktır. Anlayışla karşılayacağından şüphem yok.
:)