İngiltere Premier League (Futbol)

Manchester bırakmaz şampiyonluğu. :) Adamlar 2-0' dan maçı çevirip, üstüne de 5 gol atmışlar. Bu maçı izlemek lazımdı aslında. :)

Hakem maça etki etti düşüncesindeyim.Maç ta totenham 2-0 öndeyken ve M.Utd oyunda varlık gösteremiyorken haksız yere penaltı çaldı.Bunun sonucunda da Totenham ın direnci kırıldı.Maçı aldı M.Utd

İngiltere'de şimdiden transfer piyasası hareketlenmeye başladı..

Wigan'lı Valencia'ya ilk ciddi teklif 22 milyon Euro ile Real Madrid'den geldi..Bütün teklifler değerlendirilip ona göre kime gideceği belli olacak Valencia'nın..

Liverpool takımı Portsmouth'dan Glen Johnson için 17 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda..Keza Aston Villa'dan Gareth Barry için de temas halindeler..

Arsenal takımı Tottenham'dan Benoit Assou-Ekotto ile ilgileniyor..

Manchester City takımı Diego Forlan için kesenin ağzını açmaya hazır..

Tevez için Tottenham ile Liverpool devrede. Tottenham'ın Liverpool' dan daha iyi bir teklif yaptığını yazıyor İngiliz gazeteleri. Buna rağmen Liverpool bir adım önde.

Premier Lig'de Arap hakimiyeti..

Manchester City?nin ardından, Portsmouth Kulübü de Araplar?ın eline geçti. Kulübün yeni sahibi, Birleşik Arap Emirlikleri'nden dolar milyarderi iş adamı Süleyman El Fehim oldu.

Süleyman El Fehim, Manchester City'yi satın alan Abu Dabi United Grubu'nun önemli isimlerinden biriydi. Ancak gruptan ayrılan dolar milyarderi iş adamı, kendisine İngiltere'de takım aramaya başladı.

El Fehim'in ilk hedefi Chelsea'ydi. Ancak Roman Abramovich kulübü satmaya yanaşmayınca, Arap yatırımcı Portsmouth Kulübü?nün başkanı Alexandre Gaydamak ile görüşmelere başladı. Pazarlıklar sonunda, kulübün El Fehim'e satılması konusunda anlaşmaya varıldı.

Portsmouth yönetimi, yasal evrakların hazırlanmasına kadar, kulübün kaça satıldığı konusunda bir açıklama yapamayacağını açıkladı.

Gaydamak, küresel ekonomik kriz nedeniyle, 2006 yılında satın aldığı Portsmouth'u elinden çıkarmaya çalışıyordu.

Portsmouth, Gaydamak'ın yönetimi altında 2008 yılında Federasyon Kupası'nı kazanmıştı.

Bir gün ellerindeki petrolün değeri kalmadığı zaman ne yapacak bu Araplar merak ediyorum..

Gareth Barry yaklaşık olarak 30 Milyon Euro'ya gitti -ki Juventus'la anlaşan Diego ile aynı paraya geliyor..Bu yüzden City'den başka o teklifi yapan takım çıkmazdı zaten..

Barry iyi oyuncudur ama o kadar eder mi? Pek zannetmem. Liverpool geçtiğimiz sene onu almak için çok zorlamıştı ama olmamıştı. Şimdi City'de ne yapacak bekleyip göreceğiz. City para ile saadeti yakalayabilecek mi?

Ronaldo alay konusu oldu!

2010 Dünya Güzeli seçildi! Manchester United'ın yıldız oyuncusu alay konusu oldu. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Grup maçında Arnavutluk deplasmanına giden Portekiz'in süperstarı Cristiano Ronaldo'yu büyük bir sürpriz bekliyordu.

2008 senesinde yılın futbolcusu seçilen Ronaldo ile Arnavutluk taraftarları dalga geçti. Hazırladıkları pankartta, dünya güzeli fotoğrafının üzerine Cristiano Ronaldo'nun resmini koydular ve üzerine de "Miss World 2010" yazdılar.

Milli takım'da farklı, Manchester United takımında farklı bir görüntü çizen Ronaldo'yu Arnavutluk taraftarları, 2010 Dünya Kupası öncesinde yılın güzeli olarak seçti.

2784.jpg

Deplasmanda, hem de öyle böyle değil Everton deplasmanında, ligin ilk haftasında, en büyük gol ayağın takımdan ayrılmışken, üstelik inat gibi yeni forması altında gol atmışken, daha fazlası lazımdı Gunners'a... Fabregas'ın önderliğinde, paf takım, genç takım, yıldız takım vb. isimler altında ama sadece tek isim ile Arsenal ile ; tam 6 gol... Matematik karşılığı yarım düzine.

Galacticos'un teklifini sadece elinin tersi ile değil elinin her yanı ile iten bir deha. Başka bir hoca var mıdır uzay takımının teklifini reddedebilecek ? Belki Ferguson, Guardiola; o da ezeli rekabetten...

Kısa ve net;

Şampiyonluk bekliyoruz...

Chelsea- Hull City maçına adeta Drogba damgasını vurdu. Özellikle ikinci gol mükemmeldi. Topla ilk buluştuğunda neden kaleye vurmadı diye düşündüm, ama öyle bir şut attı ki, herkesin ağzı açık kalmıştır. O derece. Müthiş.
Bu arada Spormax artık şifresiz mi, ben şifresiz biçimde izleyebiliyorum artık. Geçen sezon hep şifreliydi basketbol dışında. Güzel olmuş. Umarım devam eder. =)

Yiğit Pazar' Alıntı:
Chelsea- Hull City maçına adeta Drogba damgasını vurdu. Özellikle ikinci gol mükemmeldi. Topla ilk buluştuğunda neden kaleye vurmadı diye düşündüm, ama öyle bir şut attı ki, herkesin ağzı açık kalmıştır. O derece. Müthiş.
Bu arada Spormax artık şifresiz mi, ben şifresiz biçimde izleyebiliyorum artık. Geçen sezon hep şifreliydi basketbol dışında. Güzel olmuş. Umarım devam eder. =)

Yiğit abi maçların canlı yayınları hariç şifresiz.Maç yayınlarında şifreli oluyor tabi ki .Ertesi günlerde maçların tekrarlarını veriyorlar.Onlar şifresiz.Ya da bende öyle =)