Dakika 40 ManU 2-0 yeniliyor Tottenham'a. Hull City'de yendik.Şampiyon olacağız.
Saadet Unal' Alıntı:Portsmouth 0 Arsenal 3 8)
Manu ile oynayacağımız maç öncesi iyi bir moral olur umarım..
Premier Lig'de Arap hakimiyeti..
Manchester City?nin ardından, Portsmouth Kulübü de Araplar?ın eline geçti. Kulübün yeni sahibi, Birleşik Arap Emirlikleri'nden dolar milyarderi iş adamı Süleyman El Fehim oldu.
Süleyman El Fehim, Manchester City'yi satın alan Abu Dabi United Grubu'nun önemli isimlerinden biriydi. Ancak gruptan ayrılan dolar milyarderi iş adamı, kendisine İngiltere'de takım aramaya başladı.
El Fehim'in ilk hedefi Chelsea'ydi. Ancak Roman Abramovich kulübü satmaya yanaşmayınca, Arap yatırımcı Portsmouth Kulübü?nün başkanı Alexandre Gaydamak ile görüşmelere başladı. Pazarlıklar sonunda, kulübün El Fehim'e satılması konusunda anlaşmaya varıldı.
Portsmouth yönetimi, yasal evrakların hazırlanmasına kadar, kulübün kaça satıldığı konusunda bir açıklama yapamayacağını açıkladı.
Gaydamak, küresel ekonomik kriz nedeniyle, 2006 yılında satın aldığı Portsmouth'u elinden çıkarmaya çalışıyordu.
Portsmouth, Gaydamak'ın yönetimi altında 2008 yılında Federasyon Kupası'nı kazanmıştı.
City iyi iş başardı Barry i alarak.Liverpool da senelerdir ciddi anlamda ilgileniyordu bu oyuncuyla.mustafa_güler' Alıntı:M.City Aston Villa dan Barry i transfer etmiş. Çok iyi bir transfer City için.
Yiğit Pazar' Alıntı:Chelsea- Hull City maçına adeta Drogba damgasını vurdu. Özellikle ikinci gol mükemmeldi. Topla ilk buluştuğunda neden kaleye vurmadı diye düşündüm, ama öyle bir şut attı ki, herkesin ağzı açık kalmıştır. O derece. Müthiş.
Bu arada Spormax artık şifresiz mi, ben şifresiz biçimde izleyebiliyorum artık. Geçen sezon hep şifreliydi basketbol dışında. Güzel olmuş. Umarım devam eder. =)