İngiltere Premier League (Futbol)

manchester united-chelsea maçının saati 14.45.off yaa tam bu saatte idmandayım.chelsea puan alır bence.bu arada dün leicesterı 3-0 yendik.premier lige az kaldı.

3 Nisan 2010 Cumartesi

14:45 Manchester United - Chelsea (Spormax)
17:00 Arsenal - Wolverhampton (Spormax)
17:00 Bolton - Aston Villa
17:00 Portsmouth - Blackburn
17:00 Stoke City - Hull City
17:00 Sunderland - Tottenham
19:30 Burnley - Manchester City

Manchester United Chelsea maçından bir beraberlik çok iyi olur.

Bolton - Aston Villa 0-1
Portsmouth - Blackburn 0-0
Stoke - Hull 1-0 1-0
Sunderland - Tottenham 1-0 1-0
maçlar devam ediyor.

Arsenal-Wolves 0-0
Bolton-Aston Villla 0-1
Sunderland-Tottenham 2-0
Stoke-Hull 1-0
Portsmouth-Blackburn 0-0
ilk yarı sonuçları

Golleri izliyorum da Chelsea'nin attığı 2. gol açık şekilde ofsayt. Adada neler konuşuluyor acaba?

Arsenal 1 - 0 Wolverhampton

Geçen hafta son dakikada puan kaybetmiştik, bu hafta son dakikada kazandık.

Manu-Chelsea maçı olduğu hafta kazanmak önemliydi. Tüm olumsuzluklara rağmen inanıyorum ben şampiyonluğa...

Manu 1 - 2 Chelsea

Londra ekibi şampiyonluk yolunda rakiplerini evinde-deplasmanda yenerek belki de şampiyonluk için en önemli adımları atmış oldu...

Chelsea 74 Puan
Man.Utd 72 Puan
Arsenal 71 Puan

MANU'nun Benzema hayali

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Real Madrid'de forma giyen Karim Benzema'yı gelecek sezon için transfer etmek istediği ileri sürüldü.
The Mirror gazetesinde yer alan haberde, Gonzalo Higuain'in yüksek form grafiği nedeniyle İspanyol ekibinde fazla oynama şansı bulamayan Benzema'nın gelecek sezon takımından kiralık da olsa ayrılma ihtimali bulunduğu belirtildi.

Haberde, Benzema'yı takımında görmek için daha önce de girişimde bulunan Manchester United'ın, Fransız oyuncuyu satın almak için girişimde bulunmaya hazırlandığı kaydedildi.

Manchester United, geçen yıl Benzema için Lyon'a 20 milyon sterlinlik teklifte bulunmuş, ancak kesenin ağzını daha çok açan Real Madrid, 30 milyon sterlin karşılığında oyuncuyu renklerine bağlamıştı.

AC Milan da oyuncuyla ilgilendiğini açıklamıştı.

04.04.2010
Kaynak : AA

bugün premier ligi newcastle ile birlikte garantileme ihtimalimiz mevcut.umarım bugün premier ligde olacağız.dün liverpool yenilir diye düşünüyordum ama beni yanılttılar.birmingham bu sene sahasında hiçbir büyük takıma yenilmedi.

newcastle premier ligde.
biz watfordla 90+6 da attığımız golle beraberliği almayı başardık.
artık premier lig hafta sonuna kaldı. ;)