İngiltere Premier League (Futbol)

newcastle ve west bromun ardından premier lige çıkacak son takımın belli olacağı play off maçları oynanıyor.ilk finalist blackpool oldu.ilk maçta evinde 2-1 yendiği nottingham foresti deplasmandada 4-3 yenen blackpool adını play off finaline yazdırdı.diğer finalistte bu gece belli olacak.cardiff ve leicester city bu gece karşılaşacak.ilk maçta cardiff deplasmanda leicester cityi 1-0 yendi.

FA Cup'ı Chelsea kazandı. İlk yarıda baskılı oynayıp, üç topları direkten döndü. Portsmouth da pozisyonlara girdi, ama değerlendiremedi. Drogba'nın serbest vuruştan attığı golle kupaya uzanmayı bildiler. Boateng, maça damgasını vuran isimdi adeta. Ballack'a yaptığı faul çok acımasızcaydı. Ardından net bir pozisyona girdi, atamadı. İkinci yarıda penaltı kaçırdı. İlk yarıda zaten vatandaşına yaptığı faulden sonra, oyundan koptuğu belliydi. Neden ona penaltı attırdılar, anlamadım. Kısacası Chelsea, ligden sonra kupayı da kazanarak, taraftarlarını mutlu etti.

Ballack, saçma sapan bir pozisyonda sakatlandı ve Dünya Kupası'nda yer alamayacak. Boateng, olayın ardından Alman basını vasıtasıyla özür dilemiş. Kasti sakatla oyuncuyu, sonra da özür dile. Anlamsız.

liverpool, benitez'e sözleşmesini fesih için 3 milyon pound önermiş..
bundan 10 sene sonra benitez ile ilgili belgesel yapılmalı bence..
kaç liralık adam almış, aldıklarını kaça satmış , kaç tane ispanyol getirmiş, kaçını olmadı deyip geri göndermiş.. robby keane'i alıp 6 ay sonra kaça satmış..
şampiyonlar liginde başarılarının hürmetine bu adama tahammül edildi..
bir liverpool sempatizanı olarak bu adamdan kesin kurtulmak gerekir diye düşünüyorum..
liverpool 'un yaptığı bunca yatırımdan sonra elinde ne var..
ona bakmak lazım.

Premier Lig yönetiminin açıkladığı fikstüre göre, ligin ilk haftasında futbolseverleri müthiş bir maç bekliyor. Liverpool ilk haftada, kendi sahasında Arsenal'i ağırlayacak.

Öte yandan Manchester City ise ilk hafta maçında, geçen sezon kendisini Şampiyonlar Ligi'nden eden Tottenham Hotspur'la deplasmanda oynayacak.

İlk hafta maçlarında Manchester United, ligin yeni takımı Newcastle United'ı konuk ederken; Chelsea de bir başka yeni takım olan West Bromwich Albion'la karşılaşacak.

İşte Premier Lig'de birinci hafta maçları:

Aston Villa v West Ham
Blackburn v Everton
Blackpool v Wigan
Bolton v Fulham
Chelsea v West Brom
Liverpool v Arsenal
Man Utd v Newcastle
Sunderland v Birmingham
Tottenham v Man City
Wolverhampton v Stoke

Ve son haftanın maçları:

Aston Villa v Liverpool
Bolton v Man City
Everton v Chelsea
Fulham v Arsenal
Man Utd v Blackpool
Newcastle v West Brom
Stoke v Wigan
Tottenham v Birmingham
West Ham v Sunderland
Wolverhampton v Blackburn
şuraya bak ilk hafta chelsea deplasmanındayız. :?

Man City bu sene çok sağlam takım kurdu.

Hücuma alınan isimler değil ama Yaya Toure ve Kolarov transferleri çok önemli onlar açısından. Yaya Toure'ye dünyanın şuan en sağlam ön liberosu desek kimse karşı çıkmaz herhalde.

Silva'nın da eğer Premier Lig'e uyum sağlayabilirse takımı sürükleyeceğini düşünüyorum.

THY, Manchester United'a tahsis ettiği Tunceli isimli uçağının sağ motor freninden parça koparak piste düşmüş. Milyon dolarlık futbolcuları düşürlerse birgün şaşırmam.

Ayrıca uçağın ismi de çok ilginç; Manchester United Tunceli. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
THY, Manchester United'a tahsis ettiği Tunceli isimli uçağının sağ motor freninden parça koparak piste düşmüş. Milyon dolarlık futbolcuları düşürlerse birgün şaşırmam.

Ayrıca uçağın ismi de çok ilginç; Manchester United Tunceli. :)

United,bir uçak faciasını daha kaldıramaz yeter artık :) .

premier lig 2013 e kadar digitürkte.kaynak premier lig resmi sitesi yayın kuruluşlarından türkiye baktığınızda karşınıza digitürk çıkıyor. :oops: :oops: :?

"Joe Cole, Benayoun'dan daha hızlı. Ama Benayoun taktiksel olarak daha iyi, Cole gibi değil, ne söylersem hemen anlıyor. Çok zeki bir oyuncu."

Carlo Ancelotti

uzun vadeli iddaada 2.25 oranıyla chelsea ye verdim şampiyonluk için

Bende Şampiyonlar ligi bahsinin açılmasını bekliyorum.Barcelona nın şampiyonluğuna 20 basacağım.Geçen sene 4. maçlar öncesi 4.50 veriyordu.O sırada oynamıştım ama tutmamıştı.Bakalım bu sefer nasıl bir oran belirleyecekler.

Fabregas: "Arsenal'de kalıyorum"
Barcelona'ya transferi gündemde olan İspanyol yıldız, gelecek sezon da Arsenal forması giyeceğini açıkladı.

Goal.com Türkiye
06 Ağu 2010 16:06:00

Aylardır cevabını bekleyen Cesc Fabregas'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı sorusu sonunda cevabını buldu...

"Yüzde 100 Arsenal için oynamaya odaklandım" diyerek taraftarlarını rahatlatan İspanyol yıldız medya karşısına geçerek soruları cevapladı.

Sözlerine yaşananlar için Arsenal taraftarlarından özür dileyerek başlayan Cesc, şunları söyledi: "Şu ana kadar kariyerim ve geleceğimle ilgili olarak ne yapacağımı bilmiyordum. Barcelona'ya katılmanın benim için etkileyici olmadığını söyleyemem. Orası benim evim ve futbolu öğrendiğim takım. Ben ve ailem orada oynamanın hayallerini kuruyoruz.

Dünya'da Barcelona için oynamak istemeyecek çok az takım vardır. Arsene Wenger'le çok fazla görüşme yaptım. Ayrıca Barça'da 2 kez benim için teklif yaptı ancak reddedildi. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve Arsenal'in beni satmak istememesini anlıyorum. Taraftarlar ve kulüp benim kararıma saygı duyacaktır. Yeni sezonda yüzde 100 Arsenal için oynamaya odaklandım. Arsenal'in oyuncusuyum, sezona iyi bir başlangıç yaparak spekülasyonları sahada arkamda bırakacağım."

chelsea ramires alarak doğru bir hamle yaptı.ama ben chelseanin şampiyon olacağını düüşünmüyorum.benim en büyük şampiyonluk adayım manchester city.