Tugay Aktepe' Alıntı:Hemşehrilerimizi tebrik ederiz. Maviler hakikatten bu yıl çok iyiydi...
Siz zaten çoluk çocukla uğraşmaya devam ederseniz bu gidişle hep hemşehrilerinizi kutlamakla yetineceksiniz .
Tugay Aktepe' Alıntı:Hemşehrilerimizi tebrik ederiz. Maviler hakikatten bu yıl çok iyiydi...
Tugay Aktepe' Alıntı:THY, Manchester United'a tahsis ettiği Tunceli isimli uçağının sağ motor freninden parça koparak piste düşmüş. Milyon dolarlık futbolcuları düşürlerse birgün şaşırmam.
Ayrıca uçağın ismi de çok ilginç; Manchester United Tunceli.
Fabregas: "Arsenal'de kalıyorum"
Barcelona'ya transferi gündemde olan İspanyol yıldız, gelecek sezon da Arsenal forması giyeceğini açıkladı.
Goal.com Türkiye
06 Ağu 2010 16:06:00
Aylardır cevabını bekleyen Cesc Fabregas'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı sorusu sonunda cevabını buldu...
"Yüzde 100 Arsenal için oynamaya odaklandım" diyerek taraftarlarını rahatlatan İspanyol yıldız medya karşısına geçerek soruları cevapladı.
Sözlerine yaşananlar için Arsenal taraftarlarından özür dileyerek başlayan Cesc, şunları söyledi: "Şu ana kadar kariyerim ve geleceğimle ilgili olarak ne yapacağımı bilmiyordum. Barcelona'ya katılmanın benim için etkileyici olmadığını söyleyemem. Orası benim evim ve futbolu öğrendiğim takım. Ben ve ailem orada oynamanın hayallerini kuruyoruz.
Dünya'da Barcelona için oynamak istemeyecek çok az takım vardır. Arsene Wenger'le çok fazla görüşme yaptım. Ayrıca Barça'da 2 kez benim için teklif yaptı ancak reddedildi. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve Arsenal'in beni satmak istememesini anlıyorum. Taraftarlar ve kulüp benim kararıma saygı duyacaktır. Yeni sezonda yüzde 100 Arsenal için oynamaya odaklandım. Arsenal'in oyuncusuyum, sezona iyi bir başlangıç yaparak spekülasyonları sahada arkamda bırakacağım."