İngiltere Premier League (Futbol)

Eren Akın' Alıntı:
Agger dışarıda , Arsenal 9 kişiye gol atamadı :)
O degil de, Rosicky'yi izlemek kahrediyor insani, iyice bizim oyuncu gözüyle bakmistim adama... Aaaah, ah...

Mert Göker' Alıntı:
[quote="Hüseyin Çıtak":2o5xa0zm]http://yfrog.com/cbliv1ars1z

Reina own goal

Fabregas´a zorla forma giydirirsin he ! :)[/quote:2o5xa0zm]

Adamı böyle çarparlar... :) Sen bırak Barca'yı kendi takımının haline bak torpilli Reina.

Chamakh diyor ki; valla ben birşey yapmadım, dokunmadım bile kendisi attı topu kaleye. :)

liverpool11arsenalb0b42.jpg

Sarı formalar da yakışmış takımımıza. Kırmızıda düşünüldüğünde insanın içi bir hoş oluyor. :)

Reina , Arbeloa , Degen , Ngog filan nerden buluyor Liverpool bu adamları. Eskiden Liverpool diyince gözümde büyük takım oluşurdu . Şimdi sn ben gitsek zorlarız. GErçi Arsenal'de de birşeyler yaparız belki ama yaş geçti bizden Wenger bize yaşlı der :p

Man City'nin Milner operasyonu tamam
Stephen Ireland'ın maaş kesintisini kabul etmesi üzerine transferde son noktaya gelindi.

516.jpg

Goal.com Türkiye
18 Ağu 2010 00:17:00

Uzun süredir Aston Villa'nın başarılı kanat oyuncusu James Milner'ı transfer etmeye çabalayan Manchester City, sonunda amacına ulaştı.

Guardian'ın haberine göre Milner'ın bugün öğlen saatlerinde Manchester'a geldiği bildirildi. Milner transferi için Aston Villa'nın 30 milyon avronun yanı sıra Stephen Ireland'ın bonservisini alacağı öğrenildi.

Ireland'ın Aston Villa'da daha düşük maaş almayı kabul ettiği, aradaki farkı ise Manchester City'nin karşılayacağı söyleniyor. Ayrıca iki oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikleri ve transferlere dair resmi açıklamanın yarın yapılacağı ifade edildi.

Milner'ın Manchester City'nin Timisoara ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında tribünde olması, hafta sonu oynanacak Liverpool maçında ise kadroya alınması bekleniyor.

İngiltere'nin 2010 Dünya Kupası kadrosunda da yer alan 24 yaşındaki James Milner, geçtiğimiz sezon Aston Villa formasıyla çıktığı 49 maçta 12 gol atmayı başarmıştı.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Man City'nin Milner operasyonu tamam
Stephen Ireland'ın maaş kesintisini kabul etmesi üzerine transferde son noktaya gelindi.

516.jpg

Goal.com Türkiye
18 Ağu 2010 00:17:00

Uzun süredir Aston Villa'nın başarılı kanat oyuncusu James Milner'ı transfer etmeye çabalayan Manchester City, sonunda amacına ulaştı.

Guardian'ın haberine göre Milner'ın bugün öğlen saatlerinde Manchester'a geldiği bildirildi. Milner transferi için Aston Villa'nın 30 milyon avronun yanı sıra Stephen Ireland'ın bonservisini alacağı öğrenildi.

Ireland'ın Aston Villa'da daha düşük maaş almayı kabul ettiği, aradaki farkı ise Manchester City'nin karşılayacağı söyleniyor. Ayrıca iki oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikleri ve transferlere dair resmi açıklamanın yarın yapılacağı ifade edildi.

Milner'ın Manchester City'nin Timisoara ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında tribünde olması, hafta sonu oynanacak Liverpool maçında ise kadroya alınması bekleniyor.

İngiltere'nin 2010 Dünya Kupası kadrosunda da yer alan 24 yaşındaki James Milner, geçtiğimiz sezon Aston Villa formasıyla çıktığı 49 maçta 12 gol atmayı başarmıştı.
çok saçma bir transfer yazık valla.milner cityde oynayacak kapasitede kesinlikle değil.bir kere çok ağır bir oyuncu.en iyi özelliği teknik idare eder ve iyi orta açmasıdır. :? yanlış transfer