International Basketball Manager

201099133220.jpg

Oyunu daha önceden duyanlar olmuştur elbet fakat duymayanların sayısı daha fazla:) Özellikle Avrupa basketbolunu sevenler için bulunmaz bir nimet bence.Hatta bu formatta yapılan tek oyun.

Türkiye Ligi'nden Yunanistan Ligi'ne,İsviçre Ligi'nden Brezilya Ligi'ne,NBA'den Rusya Ligi'ne her ligden takımı orjinal oyuncularıyla alıp yönetebiliyorsunuz.

FM tarzında bir oyun,keşfetmeyenler varsa muhakkak dikkate alsın,çok sevileceğine eminim:)

çok güzel ama bir şey soracağım mesela ben aldım takımımı kendi ligimde mi maç yapıyorum sadece eurolig mi ? Bir de oyunu indirmek için torrent linki var mı ?

Yok yahu kendi liginde de oynayabiliyorsun, Euroleague,Eurocup gibi turnuvalarda da.Fakat sadece bizim ligde takım adlarında lisans problemi var.

Banvit,Fenerbahçe Ülker ve Efes hariç diğer takımların adları başka türlü yazılmış fakat anlayabiliyorsun hangi takım olduğunu.Mesela Trabzon Sport, İstanbul Black Eeagles diye falan yazılmış:)

Fakat oyuncu adları tamamen orjinal ve gerçek.

Torrent konusunda bir bilgim yok,ben orjinal aldım.

Oynayacaklar için ufak tavsiyeler vermek isterim:)

Yerli rotasyonu olarak;

Birkan Batuk ( SF)
Furkan Aldemir (PF)
İlkan Karaman (PF)
Ceyhun Altay (SG)
Fırat Töz (PG)
Barış Hersek (C)

transferleri yapılabilir.Özellikle Birkan müthiş bir gelişim gösteriyor.

Galatasaray ile oynuyorum ben,iyi gidiyoruz ligde.2 adet de yabancı oyuncu tavsiyem var; Paulao Prestes ve Kuzminskas.

2 yıl içinde NBA'de draft edilebilirler sizdeki performansınıza bağlı olarak.

Prestes,Fenerbahçe maçında 22 sayı 21 ribaund ile oynadı bu arada:D

vallaha oynamak isterim torrent dosyasını da buldum fakat indiren yok şuanda onu bekliyorum ve 4,31 GB baya büyük oyun umarım kasmaz şuanda .

Ya basketbol,özellikle Avrupa basketbolu severler için güzel bir oyun.Bazı eksikleri elbette var fakat oyunun zevkini kaçıracak düzeyde değil.

Biraz karmaşık gelebilir ilk başlarda,bu alanda sorabilirsiniz yardımcı olurum.

Basit ama güzel oyun, altyapıdan salon büyütmeye kadar bir çok şey düşünülmüş. Oynamadıysanız hala deneyin mutlaka.

Bu arada oyun ilk başta çok karmaşık gelebilir fakat her şeyin çözümü var:)

Muhakkak gerek bu alanda gerek özel mesaj atarak her türlü sorununu çözmeye çalışırım:)

Özellikle genç ve yerli oyunculara yönelin derim,Birkan,Furkan,İlkan gibi isimler ilerde çok işinize yarıyor.

No disc inserted.
Please insert the original "IBM" CD/DVD.
Please have a look at http://www.securom.com/message.asp?m=nodisc for further, more detailed information.

oyuna girerken bu hatayı alıyorum. crack mi yapmalıyım yoksa deamon tools mu kullanmalıyım? deamon toolsu bir türlü kuramadım program virüslü deyip engelliyo pc kurmasını. napmalıyım ?

FM'den keyif alamıyorum eskisi gibi, eskiden oyuncu almak falan daha eğlenceliydi, mesela ne kadar para verirseniz verin Henry ve Vieira'yı bırakmazdı Arsenal. Gerçekte sembol isimler bile çok kolay alınmaya başlayınca, oyunda da alınamayan kişi kalmadı, maksimum 1-2 sezon keyif verir oldu bu nedenle.

Basketbol'a geçiş güzel olacak diye düşünüyorum. Uzun süredir biliyorum oyunun adını, sanırım forumda sıkça bahsedilen oyun da buydu, oynama fırsatı bulamamıştım, bir ara alıp başlayayım. Online imkanı da var mı bu oyunda? Varsa online da çevirebiliriz.

Çek Cumhuriyeti Ligi'nden Opava ile başladım yeni kariyere.

Bizim Sertaç Şanlı'ya teklif sundum adam ''senin kulüp benim için çok çok kötü bir kulüp'' cevabı verdi.

Kerem Tunçeri'ye yollayacaktım bi teklif,Sertaç'ın söylediklerini görünce vazgeçtim.Heralde Kerem dümdüz söverdi benim teklife.

İnternetten mi indireceğiz, yoksa dvd mi alacağız ne yapacağız bilgi varsa bizde ona göre alalım ya da indirelim..

Arkadaşalr kadromdaki yabancıları 12 kişilik maç kadrosuna seçemiyorum ya anlamadım neden ? şuan 4 yabancı var kadroda shippi almak istedim ama bu mümkün değil kadronda 7 yabancı oyuncun var gibilerinden bir yazı çıktı anlamadım hiçbir şey lütfen yardım edin o 4lüden birini çıkardığımda ise 3 yabancı kalıyor diğerlerini yine alamıyorum ya ..

Kadronda 7 adet yerli oyuncu bulundurmak zorundasın.

Kadronun altında ''Squad Rules'' kısmı var ordan detaylı olarak bakabilirsin.Yanında bayrak olan oyuncular yabancı oyuncu statüsünde oynuyor ve bunlardan 5 tanesini alabilirsin maç kadrona,7 adet de yerli olmak zorunda.