International Basketball Manager

İlk başta oyunla ilgili birçok sorunuz,sorununuz ve yapamadıklarınız olacaktır eminim:) Ben bile uzun süredir oynamama rağmen hala daha yeni şeyler keşfediyorum.

Sorun lütfen her şeyi:) Elimden geldiğini yaparım.

3. sezonum bitti ligde 3 şampiyonluk 2 türkiye kupası kazandımeuroligde son sezonda fnal oynasamda olmadı :) . Sormak istediğim soru ise ben arena kısmında bilet fiyatlarını ayarlayamıyorum . kombine biletleri 15tl durmadan zarar ediyorum fiyatı ayarlamanın bir zamanı var mı ? ne yapmam gerekiyor .

Arena'nın biletlerini Emplyoees kısmından ekibinize kattığınız ''Arena Manager'' ayarlamakta.

Siz sadece arenanın ve otoparkın kapasitesini arttırabiliyorsunuz.

Ben İngiltere Ligi'nde Essex Raiders ile başladım kariyere:)

Bu tarz düşük seviye takımlarla oynamak isteyen varsa; Shelton Colwell.

Gerek dışardan gerek içerden çok yüksek yüzdeyle şut sokabiliyor fakat ribaundları vasat.Bir de tamamlayıcı pivot ile pota altını götürür.

oyunun linkini atabilecek varmı özelden ??? birde daha önce oynadım ben ama 1. sezondan öteye gitmiyor bu o tip bir oyun değil sanırım

Tofaş ile başladım sezona.

PG-Jamar Wilson,İbrahim Yıldırım,Fırat Töz
SG-Can Altıntığ,Can Maxim Mutaf
SF-Yunus Çankaya,Caner Topaloğlu
PF-İlkan Karaman,Ümit Sonkol,Sertaç Şanlı
C-Artem Zabelin,Cemal Nalga

Rotasyonu ile çıktık yola:) Daha fazla yabancıya para yetiremedik ama yerli rotasyonu bence yeterli.İlk 9 maç sonunda 4 galibiyet 5 yenilgimiz var ve 9.sıradayız.Bakalım sonuç ne olacak:)

İlk sezon sonunda donuyor benim oyun hep ya. Belli tarihten ileri gitmiyor, o tarihe geldiğimde oyun hata veriyor hep.

abi bende sonunda aldım yükledim ama anlamadığım şeyler var mesela bank loan var ordan borç alıyorsun sanırım sonra ödeme yapmayınca kovuluyorsun ben takıma spanoulis'i getirdim, lavrinovic'i getirdim borç içine girdim. one week red card dedi 4 hafta sonra kovuldum sanırım. Tam anlamadım biraz oyunla ilgili tiyo verirseniz sevinirim. parasal yönden. banka işleri olsun,transfer esnasındaki transfer miktarları olsun.

Daha önce de dediğim gibi;gerekirse ilk yıl çok fazla transfer yapmayın.Çünkü önümüzdeki yaz free agent piyasasında inanılmaz oyuncular oluyor.

Mesela Galatasaray ile oynarken Spanoulis'i falan getirmeyin bi zahmet:) 75-77 Average'ı olan oyuncuları tercih edin.Bonservis olarak 500-600 bin,oyuncunun kendisine de 500-750 bin arası ücret ödeyebilirsiniz.Fakat 3-4 oyuncuyu geçmesin bu tarz ücret alan oyuncularınız.Bankadan kredi hiç çekmedim.Fakat yukarda yazdığım gibi Tofaş ile oynuyorum ve paraya fazlasıyla ihtiyacım var,yakında çekmek durumunda kalabilirim:) O konu hakkındaki bilgilendirmeyi de bunu tecrübe ettikten sonra yazarım:)

Bu arada Birkan,İlkan,Furkan,Can Maxim Mutaf tarzı genç ve gelecek vaad eden adamların bonservisine 200-250 bin,kendisine 200-300 bin arası ücretler ödeyerek takımınıza katabilirsiniz.

Bu arada oyunu ilk açanlar şöyle bir sorunla karşılaşabilir;

Home menünüzde ''Scouting'' diye bir kısım var.Onu açtığınız zaman karşınıza arama kutusu çıkıyor.Oradan istediğiniz oyuncunun adını yazarak kendisine ulaşabiliyorsunuz.Fakat bunun için yine Home menüsünden ''Employees'' kısmındaki ''Scout'' mevkiine bir çalışan almanız gerekiyor:)

Onu aldıktan sonra o arama kısmından oyuncuları bulabilirsiniz.

Employessların hepsi dolu bende hep 5 yıldızlı adamları getirdim coachlar olsun,scout olsun hepsine öyle.. Bütün takımları denedim ligde şimdi.

Abi bi kadro kurdum çıldırırsın dream team :D

bak takımda hiçbir borç altına girmedi olanı ve kadroyu anlatıyım..

R.Rubio-C.Navarro.Hypya.M.Bonsu-Lavrinovic
Teodosic-Spaonulis-Cenk Akyol-Ömer Aşık-Ermal Kuqo
Ender Arslan-Birkan Batuk-Mirsad Türkcan-İlkan Karaman-Furkan Aldemir kadroyu böyle oluşturdum. Eğer isterseniz hangi oyuncuyla ne kadara anlaştım yazabilirim.

Hatta sezon öncesi sunexpressden xq972 sefer sayılı uçağıda,amerikada otelide ayarladım kamp için hatta 10 gün ordaydık las vegasa gittiklakersla maçta yaptık motivasyon için. Sezon sonu başarısı.

Ligde yarı finalde playoffda elendim. Euroleaguede top16 elendim, finalde türkiye kupasında banvite yenildim ama hiçbir maçı mı 2 kere oynamadım.

taktik olarakta;

atak; 54 iç 46 dış , agressivelik-high, defans; 3-2 zone press.

Hatta bazı maçlarda maçı kazansınlar diye 100 bin dolar prim bile verdim ama olmadı. çok ilginç :D

abi bende sonunda aldım yükledim ama anlamadığım şeyler var mesela bank loan var ordan borç alıyorsun sanırım sonra ödeme yapmayınca kovuluyorsun ben takıma spanoulis'i getirdim, lavrinovic'i getirdim borç içine girdim. one week red card dedi 4 hafta sonra kovuldum sanırım. Tam anlamadım biraz oyunla ilgili tiyo verirseniz sevinirim. parasal yönden. banka işleri olsun,transfer esnasındaki transfer miktarları olsun.

Oyunu satın mı aldın indirdin mi?Satın aldıysan nereden ve ne kadara aldın?