International Basketball Manager

Vallaha link konusunu bilmiyorum,orjinalini bulmuştum ben şans eseri ve satın aldım.

Bu arada bir önceki sayfada bahsettiğim Tofaş kariyerinde nirvanaya erişmek üzereyim.25.haftaya geldik ve 5 yenilgimiz var yalnızca:) Skor liderimiz Ümit Sonkol'un eksikliğine rağmen...Predrag Samardziski gerçekten çok üst düzey oynuyor.16 sayı 10 ribaund garanti.

Bakalım sonumuz hayrola:)

Türkçe yama yok maalesef.Transfer için öncelikle ana menüdeki ''Employees'' kısmına girip o kısımdaki ''Scout'' bölümüne bir görevli arkadaş almamız gerekmekte:) 2-3 yıldızlı bir arkadaş yetecektir ilk aşamada.

Ardından tekrar ana menüye dönüp bu sefer ''Scouting'' kısmına girmemiz lazım.Ardından ordaki arama kutusuna istediğimiz oyuncunun adını yazıp ''Search'' kısmına basıyoruz.Ardından oyuncunun üstüne tıklayınca ''Make Offer'' kısmı var.Orda fiyat kutuları çıkıyor.En üstte oyuncunun takımına verilen ücreti belirliyoruz.Eğer 75-80 arası bir oyuncuysa 500.000-800.000 arası yeterli olacaktır.Bir altında ''Cancellation Clause'' kısmında da oyuncunu satmamız halinde kulüplerden ne kadar talep edeceğimizi belirliyoruz.Altındaki kısımda oyuncuya verilen ücreti belirliyoruz.Onda da 500.000-750.000 arası yeterli.Sonra da aşağıdaki make offer kısmına tıklayarak teklifi yapıyoruz.

İlk yılın normal sezon kısmını 4.olarak bitirdik.5.sırada yer alan Telekom ile eşleştik ve 3-1 ile kaybettik,ilk maçı kazanmamıza karşın...

Bazı oyuncularla ayırdık yollarımızı:)Yeni sezonda Eurocup'ta mücadele edeceğimiz için kadroyu da seviye atlattık.

PG-Mantas Kalnietis,Fırat Töz,İbrahim Yıldırım
SG-Nihad Djedovic,Can Altıntığ
SF-Jawad Williams,Caner Topaloğlu,Valentin Pastal
PF-Ümit Sonkol,İlkan Karaman
C-Predrag Samardziski,Kristoffer Lang

Haydi hayırlısı...

Anca görebildim meşguliyetimden dolayı,kusura bakmayın:)

Crack konusunda: ben orjinalini aldığım için benim crack anlamında bir yardımım bulunamıyor maalesef.Fakat bir arkadaşımda denediğimiz bir crack var ne oyundan atıyor ne başka bir sorunla karşılaşıyoruz.Ona ulaşabildiğim taktirde belki bir faydam dokunabilir ancak orjinalleri piyasada ucuza satılıyordur,onları almanızı tavsiye ediyorum:)

Maddi duruma defalarca söylediğim gibi dikkat edin:) Ben Tofaş ile 2.sezonumdayım ve Kalnietis'e 1 milyon dolar ödemekteyim yıllık:) Bir de üstüne yetmezmiş gibi salonu da büyüttüm:) Daha devre arası olmadan kredi çekeceğim birkaç hafta sonra:) O yüzden maddiyata dikkat:)

Anca görebildim meşguliyetimden dolayı,kusura bakmayın:)

Crack konusunda: ben orjinalini aldığım için benim crack anlamında bir yardımım bulunamıyor maalesef.Fakat bir arkadaşımda denediğimiz bir crack var ne oyundan atıyor ne başka bir sorunla karşılaşıyoruz.Ona ulaşabildiğim taktirde belki bir faydam dokunabilir ancak orjinalleri piyasada ucuza satılıyordur,onları almanızı tavsiye ediyorum:)

Maddi duruma defalarca söylediğim gibi dikkat edin:) Ben Tofaş ile 2.sezonumdayım ve Kalnietis'e 1 milyon dolar ödemekteyim yıllık:) Bir de üstüne yetmezmiş gibi salonu da büyüttüm:) Daha devre arası olmadan kredi çekeceğim birkaç hafta sonra:) O yüzden maddiyata dikkat:)

eğer bulursanız linki atarsanız sevinirim :)

Eyyam her yerde eyyam:)

Beşiktaş'a 104-111 kaybettik.Toplam 35 faul yapmışız.Tam 4 oyuncum 5 faulle oyun dışı kaldı,Beşiktaş 52 serbest atış kullandı:) Hele Kalnietis 7 dakikada 5'ledi:)