Gene Işıl´ı savunmak gibi olacak ama... Burak hadi git, ders çalış sen. : )Burak Barut' Alıntı:Vallahi Emrecim, kusura bakma da gene Işıl'ı eleştiriyorum sanmayın ancak Gs-Fb derbisinde maç izlerken de inmez o şiş.
Gene Işıl´ı savunmak gibi olacak ama... Burak hadi git, ders çalış sen. : )Burak Barut' Alıntı:Vallahi Emrecim, kusura bakma da gene Işıl'ı eleştiriyorum sanmayın ancak Gs-Fb derbisinde maç izlerken de inmez o şiş.
Gazanfer Tosun' Alıntı:Ameliyat günü belli oldu,telaşa hiç gerek yok
Bu sefer sakatlığını daha rahat atlatacağını düşünüyorum.Bir kere geçirdi bu süreci,şimdi daha tecrübeli bu konuda.Hangi hareketleri yapıp,hangisini yapmaması gerektiği konusunda daha bilinçlidir.
Geçmiş olsun bayrak kadın...
Burak Barut' Alıntı:Vallahi Emrecim, kusura bakma da gene Işıl'ı eleştiriyorum sanmayın ancak Gs-Fb derbisinde maç izlerken de inmez o şiş.
Haklısın demedim, eski hastalığın nüksetti diye ders çalış dedim. : )Burak Barut' Alıntı:: )
Haklılığımı gözler önüne serdiğiniz için teşekkür ederim : )
İyi geceler sayın abim...
Ali abi sanırım kimsenin bilgisi yok aslında macta sorcaktım ama resim çekilip geçmiş olsun dedikten sonra başkaları da resim çekilmek istedi öyle olunca da soramadım kız zaten en az 10 kişiyle çekildi ve tabi ki yine çok şirindi hatta ustunde 100. yıldaki amblemli forma vardı.Ali Bozgeyik' Alıntı:Son durum konusunda bilgisi olan varmı acaba...Hergün bu klasik soruyu soruyorum ama insan merak ediyor...
sühan cem' Alıntı:[quote="Burak Barut":jt0lkkcr]Vallahi Emrecim, kusura bakma da gene Işıl'ı eleştiriyorum sanmayın ancak Gs-Fb derbisinde maç izlerken de inmez o şiş.