Değerini daha iyi anladık şu günlerde.
Cem Atasoy' Alıntı:[quote="Emre Gürpınar":2snn5b03]"
Galatasaray Medical Park Takım Kaptanı Işıl Alben, Fenerbahçe ile oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesinde Galatasaray.org?a açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe maçının Galatasaray camiası için çok önemli olduğunu vurgulayan Işıl Alben, ?Ben seyir zevki yüksek bir karşılaşma bekliyorum. Rakibimiz de oldukça güçlü bir kadroya sahip. Ancak biz mücadele ve yürek olarak onlardan kuvvetliyiz? diye konuştu.
Hafta boyunca idmanların devam ettiğini söyleyen başarılı oyuncu, ?Maçı büyük bir heyecanla bekliyoruz. Perşembe akşamı elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağız. Burada tabii ki taraftar desteği önemli. Ve Büyük Galatasaray Taraftarı, bizimle beraber olacaktır. Umarız biz de rakibimizi yenerek müzemize yeni bir kupa kazandıracağız? ifadelerini kullandı.
2008 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2010 Teknosa Türkiye Kupası Finali?nde Fenerbahçe?yi mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Medical Park?ın rakibi önündeki tek maç performansını yorumlayan Işıl, ?Biz mücadele gücü daha yüksek bir takım olduğumuzdan böylesi maçlarda öne çıkıyoruz. İki sene önceki Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında ve Türkiye Kupası Finali?nde bu durumun avantajını yaşamıştık. Burada yalnızca oyuncular ya da teknik kadro değil, camia olarak konsantrasyon sağlıyoruz? dedi.
Pazar gününden itibaren tüm yabancı oyuncuların aralarına katıldığını ve tam takım olarak çalışmaya başladıklarını ifade eden Kaptan, takım arkadaşları için, ?Seimone Augustus?u zaten tanıyoruz. O, artık Galatasaray Ailesi?nin bir parçası. Ve burada olduğu için çok mutlu. Yabancılarımızdan ikisi geçtiğimiz sezon Türkiye?de oynuyordu. Sylvia?nın kalitesi zaten tartışılmaz. Çok uyumlu, üst düzey bir isim. Monique Currie de takımın kazanması için tüm gücünü sahaya yansıtan, mücadeleden asla kaçmayan bir oyuncu. Şu an takımdaki arkadaşlık gerçekten çok iyi seviyede? yorumunda bulundu.
Işıl Alben, Fenerbahçe maçı öncesi Galatasaray Medical Park?ın, Ceyhun Yıldızoğlu liderliğinde, teknik kadro anlamında da büyük avantajının olduğunu sözlerine ekledi
Ben maçları falan hafızamdan silmiyorum Işıl'ın ilk sakatlandığı maçı hatırlayın derim size Işıl'ın o maçta nasıl oynadığını. Ya da o sezonu ve bir önceki sezonda 6 kişilik rotasyanla oynayan takımda Işıl neler yaptı onları hatırlayın derim ben.Cem Atasoy' Alıntı:Fatih Sinan Durak
ne bir maçı, siz bilemiyorum önceki maçları hafızanızdan siliyorsanız birşey demiyorum artık. Siz polyanacılık yapıyorsunuz. Ama nereye kadar.Alınmayın ama bu sizin dediğiniz şu olaya benzedi. Düşman bütün şehirleri işgal etmiş sizlerse hala rahat olun hallederiz diyorsunuz.