İspanya La Liga (Futbol)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":bz745ax4]Defans yapıp 3 gol atabiliyorsa o zaman Barcelonanın kendini sorgulaması gerekmez mi ? :)

Zaten hep sorgulanan o Tugay. Neden Barcelona senelerdir savunma yönlüğ orta saha ve savunma adamı arıyor sanıyorsun:) bak 24 sessiz harfli o elemanı fahiş paraya aldılar ama olmadı (şigrinski miydi) Bu sene MAscherano'yu aldılar. Savunma Barcelona'nın en zayıf yerlerinden biri. En zayıf yeri Real'e göre bakarsak tartışmasız kaleci mevkii tabii ki.[/quote:bz745ax4]

Haha abi o neydi ya 24 sessiz harfli adam. :) Kasım ayının esprisi ilan ediyorum şimdiden. :)

Goller legal değildi ne demek abi ya. Yakışmıyor gerçekten bu tür yorumlar. :) Resmen ezdi o maçta Inter Barcelona'yı.

Kerem Seçer' Alıntı:
Ayrıca abi Mourinho en iyi hocalardan biri değildir, en iyisidir. ;)

Kerem İtalya'daki maçta vardı katakulliler:)

Bu arada bence dünyanın en iyi hocası açık ara ALex Ferguson'dur. Adam İskoçya'da bile şampiyon oldu. Üstelik şampiyon olan takım Rangers Celtics gibi bir takım değil Aberdeen idi. Aynı takımı avrupa şampiyonu da yaptı. Yani adam hep Winner pozisyonunda. Sadece hocalıkd ayapmıyor. Gittiği takımın her şeyi oluyor. ŞLuan Manu'nun da herşeyi zaten. Ona yakın gördüğüm adam da Arsene Wengerdir. Monaco gibi bir takımın oluşmasını sağlayan adamdır. Mourinho şöyle bir yere bağlanamıyor şimdi Tr'ye gelse iki aya basın onu o basını maymun eder zaten 2 yıldan fazla da durmaz. Yani Mourinho iyidir ama en iyi olduğuna katılmıyorum

Zaten kariyeri yeni başlıyor abi. Ferguson'dan 22, Wenger'den 14 yaş küçük. Yuvarlak hesap 20 senede Mourinho'nun kafadan 7-8 CL Kupası daha olacak. :)

Şimdi tekrar baktım Youtube'dan o maça. 2. golden önce Puyol'a sağ kanatta faul yapılıyor. hadi onu geçtim 3. gol 1 metre ofsayt. 2 maçta verilmeyen penaltıyı falan saymıyorum.

Mourinho için dünya tarihinin en büyk hocası olamaz demyorumki zaten. Öyle biri varsa o da odur. Ama şu an için Ferguson ondan büyük.

Gelmiş geçmiş ya da aktif olanlardan kariyeri en iyi dersen haklısın abi ama şu anda aktif görev yapanlardan en iyisi odur. Tabi bence.

Ayrıca abi Puyol'a kesinlikle faul olmadığı gibi öbür ceza sahasının orada oldu pozisyon. Nasıl bağlantı kurabiliyorsunuz şaşırıyorum. Ofsayt pozisyonunda da aynı hizadalar. Milimle ofsayt olabilir ama 1m dedin olayı bitirdin zaten.

Hayır hakem olmasa Barcelona kesinlikle yenilmeyecek bir takımmış gibi karşı tarafla benzer özellikte savunmalar yapıyorsunuz, sonra da niye Barcelona'dan nefret ediyorsunuz diyorsunuz.

Futbolu siyasi istismar olarak kullanan en başarılı takımlardan birisidir bence Barcelona. Bu konuda onlarla yarışabilecekler var ama yetişecekler var mı bilemiyorum...

hehehe yok ya ben Tugay'ın "savunma yapsak nasıl 3 gol atabilridikki" dediği için bunları anlattım. 3 gol atıldı ama 2 si sorunluydu gollerin anlamında dedim. Kazanmış kazanmış ondan sonraki ağlamalar sinek vızıltısıdır. Ki Barcelona'nın terbiyesizliklerine gelirsek bir ton. En basiti maç bittiği gibi fıskiyeleri açıp sahayı sulamaları büyük terbiyesizlik.:)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Futbolu siyasi istismar olarak kullanan en başarılı takımlardan birisidir bence Barcelona. Bu konuda onlarla yarışabilecekler var ama yetişecekler var mı bilemiyorum...

Tugay orda yanılıyorsun. Futbolun siyasi istismar olarak kullanıldığı iki klüp Milan ve Real Madriddir. Buna kısmen Benfica da eklenebilir.

Ya bırakın savunmaymış 4 hücümcu ile oynuyor öyle savunma takımına can kurban. Real Madird'i de izliyoruz.

Neymiş arkadaş bu Barçılar'ın kibiri, tamam en iyisi Barselona, yaav tamam Köpek insanın dostu :) . .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Kaderinden kaçamazsın abi, Morinho diyorum başka bir şey demiyorum :) .

Bu arada Thy den sonra BİM marketler zinciri Barça'ya sponsor oluyomuş :) .

Vallah uçakta zaten THY kullanmıyorum ben. Bİm'e de gitmem çünkü markete gittimmi alkolde kesin alırım orada alkol yok. Acaba potansiyel Real'limiyim ben. Benim yaptığım protesto'yu Realliler yapmaz:)

Şaka bir yana V.Real aşırı cüretkar oynamaya başaldı. Pedro'dan gol bekliyorum. Barca gibi hızlı oyuncualrı olan takıma karşı bu kadar cüretkar olmamak laızm. Derken Pedro kaçrıdı